Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν βλέπει τη σχέση σας τόσο σοβαρά

Αυτά καλό είναι να τα αναγνωρίζεις.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν βλέπει τη σχέση σας τόσο σοβαρά

Έχεις αμφιβολία για το είδος της σχέσης που θέλει ν’ αναπτύξει μαζί σου; Νιώθεις εδώ και καιρό ότι απλώς περνάει την ώρα του με σένα και ότι δεν του βγάζεις (ή δε του βγαίνει γενικώς) τίποτα παραπάνω, ενώ εσύ επιδιώκεις μια φυσιολογική ή μακροχρόνια σχέση με ό,τι αυτό συνεπάγεται;

Αν όντως δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό και μονογαμικό, ή φρικάρει γενικότερα με την ιδέα της δέσμευσης, θα έχει εμφανίσει σίγουρα τα παρακάτω, τα οποία οφείλεις να λάβεις υπόψιν σου αν θες να ξέρεις πού (δεν) βαδίζεις.

Σε βάζει στο πρόγραμμά του τελευταία στιγμή

Δεν είσαι αυτό που λέμε, η προτεραιότητά. Σε συστηματική βάση κανονίζει πρώτα με φίλους κι αν δεν «κάτσει», σε θυμάται καθώς σ’ έχει καταχωρημένη ως Plan B. Γενικώς αποφεύγει να προγραμματίζει μαζί σου το οτιδήποτε εγκαίρως.

Αποφεύγει να συζητάει για τη σχέση σας

Μετά από ένα σεβαστό χρονικό διάστημα εξακολουθεί να μην έχει διάθεση για κουβέντες που αφορούν το πού πάτε εσείς οι δύο; Τον βλέπεις να ζορίζεται στην ιδέα ότι αύριο – μεθαύριο θα κάνετε ένα επόμενο βήμα ή να μην είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρος γιατί φοβάται να μη σε πληγώσει; Μη χάνεις άλλο χρόνο, κάντο πιο εύκολο λέγοντάς πως θέλεις να ξέρεις τι σκέφτεται για σας, ώστε ν’ αποφασίσεις αν θες να συνεχίσεις να επενδύεις χρόνο και ενέργεια σε μια τέτοια σχέση.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i