Τα μυστικά διακόσμησης πίσω από τα σπίτια των περιοδικών: Να τι ξέρουν οι επαγγελματίες διακοσμητές

Τα μυστικά του interior design δεν είναι δύσκολα. Η τέχνη της διακόσμησης σπιτιού έχει κανόνες που αν ακολουθήσεις σε όλους τους χώρους θα έχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Τα μυστικά διακόσμησης πίσω από τα σπίτια των περιοδικών | Να τι ξέρουν οι επαγγελματίες διακοσμητές

Κάθεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου, έχεις βάλει την αγαπημένη σου μουσική και παρατηρείς το χώρο σου. Κοιτάς δεξιά – αριστερά και μια ερώτηση περνάει από το μυαλό σου. Πώς να κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει σα να βγήκε από περιοδικό; Κι όμως τρία απλά μυστικά διαχωρίζουν το δικό σου σπίτι από εκείνα που χαζεύεις στα περιοδικά διακόσμησης. Δεν χρειάζονται ούτε ακριβά έπιπλα και αντικείμενα, ούτε εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, ούτε καν ένας ειδικός. Η διακόσμηση σπιτιού έχει ένα βασικό μυστικό: τη συνέπεια.

Πριν βιαστείς να υποθέσεις πως τα λεπτάκια που αργείς συνήθως στα ραντεβού σου έχουν κάποια σχέση με το σπίτι, να σε προλάβω και να σου πω ότι με τον όρο συνέπεια στη διακόσμηση αναφερόμαστε σε χαρακτηριστικά που επανεμφανίζονται ξανά και ξανά μέσα σε ένα σπίτι.

Μπορεί αυτό να είναι μια συγκεκριμένη χρωματική παλέτα, μία προτίμηση σε κάποιο συγκεκριμένο στιλ ή ένα σχήμα που επαναλαμβάνεται με κάποιο τρόπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i