Τι σχέση έχει κάθε ζώδιο με τα χρήματα και τα οικονομικά;

Ποιοι είναι οι σπάταλοι του ζωδιακού; Και πώς αντιμετωπίζουν μια οικονομική κρίση;

Τι σχέση έχει κάθε ζώδιο με τα χρήματα και τα οικονομικά;

Τι δεν μπορούν να στερηθούν; Πώς χειρίζονται τις καταστάσεις; Πώς αντιμετωπίζουν το χρήμα; Ποιοι είναι οι σπάταλοι του ζωδιακού; «Τα πάντα ρει» είχε πει ο Ηράκλειτος και τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν όσο ποτέ άλλοτε.

Τι σχέση έχει κάθε ζώδιο με τα χρήματα και τα οικονομικά;

ΚΡΙΟΣ

Αν δεν μπορείς ν’αλλάξεις κάτι, άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Δυσκολεύεσαι να δεχτείς τις αλλαγές όταν αυτές δεν συμφωνούν με τις επιθυμίες σου. Είσαι εργατική και αντιμετωπίζεις την κρίση σαν ένα κοινωνικό φαινόμενο. Δεν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις. Προσπαθείς με κάθε τρόπο να κάνεις αυτά που αγαπάς ακόμα και αν δεν έχεις δουλειά και χρήμα. Βρίσκεις τρόπους να βγεις με τις φίλες σου, να κάνεις σπορ. Έχεις τη δύναμη και το κουράγιο να βγαίνεις από τα δύσκολα. Θα τα καταφέρεις, θα επιβιώσεις και θα βρεις νέους τρόπους ανάπτυξης. Έχεις πολλές ιδέες αλλά δεν ξέρεις να τις πουλάς. Νέα πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Στην πραγματικότητα, χρειάζεσαι ένα άτομο δίπλα σου για να χειρίζεται τα οικονομικά και το πορτοφόλι σου. Η καταναλωτική σου μανία είναι στα ύψη και θέλεις να ικανοποιείς κάθε σου επιθυμία. Ξοδεύεις μεγάλα ποσά στο δευτερόλεπτο και ας ξέρεις, εκ των προτέρων, ότι δεν είναι και τόσο απαραίτητο να το κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι σταθερή και εγκρατής. Οι απότομες αλλαγές δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Να βλέπεις τα πάντα θετικά και να μάθεις να αντιμετωπίζεις τα απρόβλεπτα. Όταν χάνεις κάτι, κάτι άλλο κερδίζεις. Είσαι ευάλωτη στην κρίση και νιώθεις ανασφάλεια όταν δεν έχεις χρήματα να κινηθείς. Από την άλλη, δεν δέχεσαι ότι μια έξοδος με φίλους μπορεί να θεωρηθεί και περιττή σπατάλη. Δεν εγκαταλείπεις εύκολα τα στέκια σου, τους μεζέδες και το κρασί ακόμα κι αν είσαι εκτός προυπολογισμού.

Αναζητάς την ασφάλεια που σου παρέχουν τα υλικά αγαθά και γι’αυτό η κρίση σε ανησυχεί. Το μυστικό είναι να απολαμβάνεις τις απλές χαρές της ζωής, να περιορίσεις τα περιττά έξοδα, να ανανεώνεσαι χωρίς υψηλό κόστος και να κάνεις υπομονή σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ναι, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Ανεβάζεις τον πήχη ψηλά, ρισκάρεις. Δουλεύεις μέρα νύχτα, βασίζεσαι στον εαυτό σου γιατί το χρήμα είναι για σένα απαραίτητο για την ευτυχία σου.

Αποταμίευση σημαίνει για σένα ασφάλεια. Είσαι όμως και λογίστρια. Έχεις τον απόλυτο έλεγχο του προσωπικού σου ταμείου. Χωρίς να φαίνεσαι τσιγκούνα, θέλεις να ξέρεις που χαλάς τι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αλλαγές σε συναρπάζουν. Κινητοποιείς όλες σου τις δυνάμεις για να προσαρμοστείς και τα καταφέρνεις. Ακόμα και τα δυσάρεστα, τα μεταβάλλεις υπέρ σου. Κατέχεις μια σοφία καθώς πιστεύεις ότι το μόνο βέβαιο στη ζωή είναι οι αλλαγές.

Έχεις ανάγκη την επικοινωνία. Μιλάς ασταμάτητα με όλους, χωρίς να σκέφτεσαι τον λογαριασμό του τηλεφώνου, γιατί σου είναι αδιανόητο να μην ξέρεις τα νέα της παρέας. Συζητάς και αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις. Φτιάχνεις προϋπολογισμούς που ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα, προσαρμόζεσαι εύκολα στα νέα δεδομένα, μειώνεις τα έξοδα του σπιτιού και αν χρειαστεί, βρίσκεις και δεύτερη δουλειά. Κάνεις σωστή διαχείριση και δεν πέφτεις έξω. Οι επενδύσεις και οι στόχοι σου έχουν εγγυημένο αποτέλεσμα. 

Έχεις επιχειρηματικό μυαλό αλλά σου λείπει το πρακτικό κομμάτι για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Να εστιάζεις σε συγκεκριμένους στόχους και να καλύπτεις τα έξοδά σου πριν πάρεις οποιοδήποτε ρίσκο. Έχεις εύνοια με δουλειές σχετικές με την επικοινωνία. Ξέρεις ότι η ζωή είναι μικρή και έχεις ανάγκη τα χρήματα για να απολαμβάνεις όλα τα ωραία που έχεις ανακαλύψει. Απολαμβάνεις τις εξόδους και τα ταξίδια σου χωρίς να ξεμένεις εύκολα. Δώσε μαθήματα και στους υπόλοιπους!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i