Τι ζώδιο είναι η σχέση σου και τι σημαίνει για την εξέλιξή της;

Πότε γνωριστήκατε; Η αστρολογική ανάλυση της σχέσης σου ανάλογα με το ζώδιο.

Τι ζώδιο είναι η σχέση σου και τι σημαίνει για την εξέλιξή της;

Tips για να ξέρεις να διατηρήσεις τη σχέση σου αναλλοίωτη στο χρόνο.

Ποιο είναι το άλλο σου μισό ανάλογα με το ζώδιό σου;

Σχέση και χωρισμός | Πώς τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

Τι ζώδιο είναι η σχέση σου και τι σημαίνει για την εξέλιξή της;

Σχέση Κριός

Η σχέση Κριός είναι μια σχέση που σας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Το σεξουαλικό στοιχείο είναι έντονο. Νιώθετε πως μαζί μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Προσοχή σε εγωισμούς και ζήλιες που μπορεί στην καθημερινότητα να δημιουργήσουν μεγάλους καβγάδες. Προσπαθήστε να οργανώνετε κοινές δραστηριότητες και να αφήνετε μικρές ελευθερίες ο ένας στον άλλο.

Σχέση Ταύρος

Η σχέση Ταύρος είναι μια σχέση σταθερή στο χρόνο, χωρίς ιδιαίτερους κραδασμούς και με πολύ αγάπη. Δεν υπάρχουν αλλαγές και πρωτοτυπίες με αποτέλεσμα ύστερα από χρόνια να καταλήξει κουραστική και δεδομένη. Το μυστικό είναι οι μικρές εκπλήξεις που θα κάνετε ο ένας στον άλλο και φυσικά οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Σχέση Δίδυμος

Τη σχέση Δίδυμος τη χαρακτηρίζει το πάθος, η έλξη, η φιλία, η κοινωνικότητα, η διασκέδαση. Υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας και αγάπη για τα ταξίδια. Κάντε πολλά πράγματα μαζί και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπερδεύονται στα πόδια σας. Είναι μια εγκεφαλική σχέση με πολύ σασπένς.

Σχέση Καρκίνος

Η σχέση Καρκίνος είναι μια σχέση ρομαντική και συναισθηματική που συνήθως καταλήγει σε γάμο. Αγαπάτε και φροντίζετε ο ένας τον άλλο και ονειρεύεστε μια όμορφη οικογένεια. Να συζητάτε μεταξύ σας και να κάνετε όνειρα για τη μελλοντική σας πορεία. Προσέχετε να μην γίνονται όλα αυτά σε υπερβολικό βαθμό γιατί τότε θα αρχίσουν οι καβγάδες.

Σχέση Λέων

Η σχέση Λέων είναι μια σχέση δυνατή και αισιόδοξη που τη χαρακτηρίζει η αγάπη, το πάθος και η έντονη κοινωνική ζωή. Κάντε μικρές υποχωρήσεις καθώς τσακωμοί υποβόσκουν λόγω εγωιστικών τάσεων και δυνάμεων εξουσίας. Διασκεδάστε, ταξιδέψτε, κάντε πράγματα μαζί. Δεν χρειάζονται υπερβολές στα δώρα για να δείξετε την αγάπη σας. Η σχέση αυτή μάλλον θα έχει πορεία.

Σχέση Παρθένος

Η σχέση Παρθένος είναι μια σχέση ειλικρίνειας, εμπιστοσύνης, σεβασμού και εκτίμησης. Έχετε πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων αλλά μην κριτικάρετε τα πάντα αυστηρά γιατί στο τέλος θα κουραστείτε. Συζητείστε, χαλαρώστε και μην αφήνετε τις λεπτομέρειες να δηλητηριάζουν τη σχέση σας.

Σχέση Ζυγός

Η σχέση Ζυγός είναι μια σχέση πνευματική, συναισθηματική και κυρίως ισορροπημένη. Δεν σας αρέσουν οι καβγάδες. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να εισχωρούν και προσπαθήστε να βρίσκετε κοινές λύσεις στα προβλήματά σας. Διασκεδάστε, κάντε shopping, συζητήστε και η ζωή θα κυλά όμορφα.

Σχέση Σκορπιός

Η σχέση Σκορπιός είναι μια σχέση μυστηριώδης, παθιασμένη, με έντονα συναισθήματα. Οι ματιές κυριαρχούν των συζητήσεων. Καχυποψία, ζήλια, δολοπλοκίες είναι μέσα στο πρόγραμμα τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης. Η συζήτηση, η εμπιστοσύνη που έρχεται με τον καιρό, η ασφάλεια και η αποκλειστικότητα θα πάνε τη σχέση παρακάτω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i