Το όνειρο ενός ξύπνιου | Ζούμε μια μεγάλη αστρολογική στιγμή και υπεύθυνη για αυτό είναι η ευθυγράμμιση πλανητών στον Αιγόκερω

Κρόνος/Πλούτωνας συναντιούνται κάθε 35-38 χρόνια περίπου και αυτό το φαινόμενο θα σημαδέψει όλη τη δεκαετία.

Το όνειρο ενός ξύπνιου | Ζούμε μια μεγάλη αστρολογική στιγμή και υπεύθυνη για αυτό είναι η ευθυγράμμιση πλανητών στον Αιγόκερω

Το όνειρο ενός ξύπνιου

2020! Μια νέα δεκαετία ξεκινά. Έρχονται μεταμορφωτικές αλλαγές, βοηθάμε τον πλανήτη να πάει προς μια νέα θετική κατεύθυνση. Όλα ξεδιπλώνονται αργά. Ζούμε μια μεγάλη αστρολογική στιγμή και υπεύθυνη για αυτό είναι η ευθυγράμμιση πλανητών στον Αιγόκερω.

Κρόνος/Πλούτωνας συναντιούνται κάθε 35-38 χρόνια περίπου και αυτό το φαινόμενο θα σημαδέψει όλη τη δεκαετία. Την μεταμορφωτική τους ενέργεια θα την δούμε σε παγκόσμιο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Η ευθυγράμμιση των πλανητών έχει σαν σκοπό τη διάλυση, την καταστροφή αλλά και την αναδόμηση προκειμένου να δημιουργηθεί ένας νέος κόσμος. Η καταστροφή θα συντελεστεί σε τομείς σχετικούς με τον Αιγόκερω: κυβερνήσεις, μεγάλες επιχειρήσεις, τράπεζες, οικονομία, κέντρα εξουσίας. Ο Πλούτωνας παίζει άγριο παιχνίδι. Ο Κρόνος κατασκευάζει δομές, ο Πλούτωνας τις διαλύει κάνοντας επαναπροσδιορισμούς. Ο Κρόνος χτίζει σταθερότητα, ο Πλούτωνας νοιάζεται για τις ψευδαισθήσεις των ανθρώπων και φωνάζει «μεταμορφωθείτε για να μην πεθάνετε».

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω από το 2008 και θα μας χαιρετίσει το 2023, είναι παντοδύναμος στο ζώδιο αυτό. Εργάζεται για την αναδόμηση της κοινωνίας, είναι απαιτητικός και κυβερνά το μαύρο χρήμα, το υπέδαφος, τη φιλοδοξία, θέλει να κατακτήσει την απόλυτη εξουσία, θέλει να καθοδηγεί το λαό, τα πλήθη, αγαπά τη δημοσιότητα, τον πλούτο, θέλει να κερδίζει ακόμα και μέσα από το οργανωμένο έγκλημα, είναι δικτάτορας. Κυβερνά τον 8ο οίκο και το Σκορπιό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i