Ζώδια 2020 | Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων, με Δία/Κρόνο/Πλούτωνα στον Αιγόκερω, με ανάδρομη Αφροδίτη/Άρη αλλά και 6 εκλείψεις;

Ζώδια 2020 | Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο

Πως θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων, με Δία/Κρόνο/Πλούτωνα στον Αιγόκερω, με ανάδρομη Αφροδίτη/Άρη αλλά και 6 εκλείψεις;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από 13/5-25/6 και φέρνει τα πάνω κάτω στις γνωριμίες σου. Μπορεί να δημιουργήσεις σχέση με νεαρότερο από σένα πρόσωπο ή μπορεί οι σχέσεις σου να είναι επιφανειακές. Η Αφροδίτη θα σου δώσει τα δώρα της στο τέλος της χρονιάς. Ο Άρης, από τον Ιούλιο ως το τέλος της χρονιάς στο ζώδιό σου θα σε κάνει κυνηγό του έρωτα αλλά και αρκετά κτητική και πιεστική απέναντι στο ταίρι σου.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (21-31/3)

Με τον Κρόνο, από τις 22/3 ως και το τέλος Ιουνίου στον Υδροχόο θα χρειαστεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, 10-25/6 θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις νέες γνωριμίες ή να αποφασίσεις ένα γάμο. Να είσαι επιφυλακτική με τους ανθρώπους γύρω σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21/6 σε ταρακουνάει και συνειδητοποιείς τη σημασία της οικογένειας που τόσο έχεις παραμελήσει.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-10/4)

Η προσωπική σου ζωή θα επηρεαστεί με τον Άρη στο ζώδιό σου, από 15/7-7/8 και ανάδρομος από 18/10-15/11. Απόλαυσε τον έρωτα με την Αφροδίτη στις αρχές Ιανουαρίου και το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου. Στην ανάδρομη πορεία της, από 23/5-9/6 θα έρθουν τα πάνω κάτω στις σχέσεις σου με νεαρά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Ερωτικό είναι και το διάστημα 15-25/9. Ασχολήσου με τις ανάγκες του συντρόφου σου το Νοέμβριο. Τα Χριστούγεννα του 2020 θα είναι επίσης ερωτικά. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5/6 φέρνει περιπέτειες, εμπειρίες, φλερτ.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (11-20/4)

Η μεγάλη ενασχόλησή σου με την καριέρα όλη τη χρονιά θα έχει αντίκτυπο στην οικογενειακή σου ζωή. Απόφυγε σοβαρές συζητήσεις με τον Άρη στο ζώδιό σου, 5/8-10/9.

ΤΑΥΡΟΣ

Δίας/Κρόνος/Πλούτωνας φέρνουν επιτυχίες και νέες επαφές με ανθρώπους που έχουν κάτι να σου δώσουν. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, 13/5-25/6 θα πρέπει να διαχωρίσεις την ερωτική σου ζωή από τα οικονομικά. Διαφορετικά, θα υπάρχουν κόντρες και γκρίνια με το ταίρι σου. Ο Μάρτιος είναι ένας ερωτικός μήνας όπου μπορείς να βγεις και να διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη σου χαμογελάει στις αρχές Αυγούστου και τον Οκτώβριο δίνοντας μεγάλες ευκαιρίες στον έρωτα.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (21-30/4)

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για αλλαγές αλλά και ανασφάλειες. Θα πρέπει να σκεφτείς με ανοιχτό πνεύμα και να αναρωτηθείς για τις επιθυμίες σου. Οι αλλαγές του Ουρανού δεν σε επηρεάζουν αν κινείσαι βάση των θέλω σου. Αν όμως κινείσαι σύμφωνα με τις απαιτήσεις των άλλων, τότε να περιμένεις εξελίξεις. Όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα θα περάσεις με τον Δία ως τις 16/1. Απομακρύνσου από οτιδήποτε σε πιέζει.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-10/5)

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10/1 τονώνει την αυτοπεποίθησή σου. Ο Ποσειδώνας, όλη τη χρονιά, ενισχύει την φαντασία σου και σε βοηθά να δεθείς πνευματικά με τους άλλους. Είσαι ευαίσθητη απέναντι στις ανάγκες των άλλων και βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που σε χρειάζονται. Με τον Δία, από 15/1-4/3, η τύχη σου χαμογελά, θα κάνεις επαφές με ανθρώπους που αγαπάς, θα ξεκουραστείς, θα ταξιδέψεις. Οι ευκαιρίες σε περιμένουν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 13-25/3 φέρνει ευχάριστα νέα για τον έρωτα. Προσοχή στις σχέσεις σου με την Σεληνιακή έκλειψη στις 5/6 καθώς θα είσαι ανυπόμονη και παρορμητική. Ο Δίας, από 24/7-31/10 σε φέρνει κοντά στα όνειρά σου, κάνεις νέες γνωριμίες και ανταλλάσσεις τις απόψεις σου. Δίας/Ποσειδώνας μέσα στο φθινόπωρο ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις ευαισθησίες σου.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (11-21/5)

Οι ευαισθησίες σου απέναντι στις ανάγκες των άλλων είναι μεγάλες με την Σεληνιακή έκλειψη στις 10/1. Περνάς χρόνο με νεαρά πρόσωπα και ανταποκρίνεσαι στις προσκλήσεις. Ο Πλούτωνας τονώνει τον εγωισμό σου και την αυτοπεποίθησή σου. Ο Κρόνος ως τα τέλη Μαρτίου ενισχύει την υπομονή και την αποφασιστικότητά σου. Χτίσε πάνω σε γερές βάσεις με Κρόνο/Πλούτωνα τον Ιανουάριο. Προσοχή μην χάσεις ανθρώπους που αγαπάς με την υπέρμετρη φιλοδοξία σου. Απόφυγε το παρασκήνιο με τον Άρη, από 5/8-10/9.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έρωτας θα σε απασχολήσει από την άνοιξη και μετά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 4/4-7/8 φέρνει εξελίξεις που θα σε ταλαιπωρήσουν. Η σχέση σου θα έχει σκαμπανεβάσματα καθώς άλλες φορές θα νιώθεις πως σε καταλαβαίνουν και άλλες φορές θα νιώθεις εξαπατημένη. Μην ακούς αλλά και συ μην δίνεις μεγάλες υποσχέσεις καθώς όλα είναι ρευστά. Από τη φύση σου, είσαι ένας άνθρωπος που σου αρέσει να παίζεις. Ο Ιούλιος είναι ένας ερωτικός μήνας.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22-31/5)

Η Ηλιακή έκλειψη που έγινε στο τέλος της χρονιάς σε βοήθησε να αλλάξεις τη σχέση σου, να δεις τις ανάγκες του συντρόφου σου και να ζήσεις δυνατές στιγμές. Ο Κρόνος, από 22/3-1/7 θα σου δώσει μια μικρή γεύση σχετικά με το τι θα ακολουθήσει το 2021. Αναζητάς πρόσωπα σοβαρά, με πρακτικό μυαλό. Η δημιουργία μιας σταθερής σχέσης είναι πιθανή ή μπορεί να δημιουργήσεις σχέσεις συμφέροντος. Η αυτοπεποίθησή σου ενισχύεται. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 4-15/4, ο έρωτας κυριαρχεί. Μπορεί να ερωτευτείς ένα πρόσωπο διαφορετικό ή να προέρχεται από άλλο τόπο. Απόφυγε νέες σχέσεις ή ένα γάμο με την ανάδρομη κίνησή της, 10-25/6.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-10/6)

Θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις όλη τη χρονιά λόγω Ποσειδώνα, ιδιαίτερα τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο. Ο Δίας, από 8/2-4/3 φέρνει τύχη και αισιοδοξία. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 15/4-3/5 σε κάνει άκρως ερωτική. Προσοχή μην έρθουν τα πάνω κάτω στη σχέση σου με την ανάδρομη πορεία της, 20/5-10/6. Μην πιστεύεις αυτό το διάστημα υποσχέσεις, μην περιμένεις τον χαριτωμένο πρίγκιπα γιατί θα απογοητευτείς. Ένα ταίρι από τα παλιά μπορεί να επιστρέψει.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (11-21/6)

Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 10/1 δοκιμάζεται η σχέση σου, κατά πόσο αντέχει τις οικονομικές δυσκολίες. Κρόνος/Πλούτωνας φέρνουν συναισθηματικές προκλήσεις. Ο Ποσειδώνας θα αποδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, 1-22/5 και από τις 13/5 ανάδρομη θα σε κάνει να αμφιβάλλεις για τα συναισθήματά σου, μπορεί η σχέση σου να περάσει μια κρίση. Ερωτικές εξελίξεις θα έχεις από 26/7-7/8. Το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό καθώς θα έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για τα συναισθήματά σου αλλά και τα συναισθήματα των άλλων. Γοητεύεις, κάνεις νέες γνωριμίες και διασκεδάζεις. Με τον Άρη, από 5/8-10/9, ανοίγεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Αναθεωρήσεις μπορεί να κάνεις από 10/9 σχετικά με τις φιλίες σου. Η έκλειψη στις 14/12 θα βγάλει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα μιας σχέσης ή ενός γάμου. Στο τέλος του 2020, οι σχέσεις σου με τους άλλους θα είναι διαφορετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναζητάς μια μόνιμη σχέση, έναν σύντροφο με τον οποίο θα έχεις κοινά ενδιαφέροντα και καλή επικοινωνία. Ο Δίας βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και σου δίνει πολλές ευκαιρίες. Τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν και η ερωτική σου ζωή θα ανθίσει. Ο έρωτας είναι πιο δύσκολος με την Αφροδίτη, από 3/4-7/8 καθώς φοβάσαι να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου. Μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση εξ αποστάσεως ή μια μυστική σχέση. Θα αποζημιωθείς με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 7/8 μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός ή μπορεί μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22/6-2/7)

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της χρονιάς έφερε πολλές αποκαλύψεις στη σχέση ή το γάμο σου, ίσως και με απρόσμενο τρόπο. Τον Ιανουάριο προσπαθείς να βάλεις μια τάξη στα πράγματα. Ο Ουρανός σε βοηθά να εκφράζεσαι θαρραλέα και με μεγαλύτερη ελευθερία. Είσαι πιο εξωστρεφής, επαναστάτης και προσαρμοστική στις αλλαγές. Θα είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες, θα γνωρίσεις ασυνήθιστα πρόσωπα, με περίεργες απόψεις και θα ζήσεις απρόσμενες εμπειρίες. Μια κρίση σε φιλικές σχέσεις είναι πιθανή 1-10/4. Ερωτική είναι η περίοδος από 7-18/8, μπορεί να γοητευτείς από ένα φιλικό πρόσωπο, να φλερτάρεις, να γοητεύσεις. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21/6 σε ανανεώνει σε κάθε επίπεδο.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (3-12/7)

Ο Δίας προκαλεί πολλές φορές υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Όμως κάποια όνειρα αυτή τη χρονιά μπορεί να πραγματοποιηθούν. Μπορεί ένα πρόσωπο να σου βγάλει στην επιφάνεια το ρομαντισμό σου ή μπορεί να κάνεις έναν παραμυθένιο γάμο. Μην ζητάς όμως περισσότερα απ’ όσα μπορείς να πάρεις καθώς έχεις διαρκώς το αίσθημα του ανικανοποίητου και μπορεί να φτάσεις και σε ένα χωρισμό. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5/7 επηρεάζει την προσωπική σου ζωή. Σε καλεί να δεις τα συναισθήματά σου και να δεις επίσης με το ταίρι σου τι θέλετε μέσα από αυτή τη σχέση. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα τον Αύγουστο καθώς τα θες όλα και δεν συμβιβάζεσαι και αυτό δεν είναι καλό, μπορεί να φτάσει η σχέση σου στα άκρα.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (13-22/7)

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10/1 μπορεί να φέρει διαφωνίες με το ταίρι σου. Βλέπετε και οι δυο τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και μπορεί να απομακρυνθείτε. Με τον Πλούτωνα, όλη τη χρονιά στο απέναντι ζώδιο, θέλεις να ελέγχεις τον σύντροφό σου. Η συνάντησή του με τον Κρόνο τον Ιανουάριο θα σε κάνει αυστηρή και οι άλλοι μπορεί να ασφυκτιούν κοντά σου. Ο Κρόνος θα σε επηρεάζει από την αρχή της χρονιάς ως τις 21/3 και από 1/7-ως 15/12. Η προσωπική σου ζωή θα δοκιμαστεί και θα περάσει μια κρίση. Ο Δίας, από 3/3-2/8 φέρνει τύχη στην προσωπική σου ζωή αρκεί να έχεις περιορισμένες απαιτήσεις. Δίας/Πλούτωνας στις αρχές Απριλίου, στα τέλη Ιουνίου και στα μέσα Νοεμβρίου φέρνουν μεγάλες αλλαγές στη σχέση σου και στον τρόπο που τις αντιμετωπίζεις.

ΛΕΩΝ

Αυτή τη χρονιά θα ζήσεις δυνατές εμπειρίες. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα με ανθρώπους που σε συνδέουν ερωτικές και συναισθηματικές σχέσεις. Η Αφροδίτη, το Φεβρουάριο φέρνει νέες γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικούς, από άλλη χώρα ή άλλο πολιτισμό. Από 4/4-7/8 αλλάζει την κοινωνική σου ζωή και δίνει μεγάλο ρόλο στις φιλίες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 6/9 και για ένα μήνα κάνει το διάστημα ερωτικό. Ερωτικά θα είναι και τα Χριστούγεννα.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (23/7-2/8)

Ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο, από 22/3-1/7 θα σου δώσει μια γεύση από τις δοκιμασίες που θα υποβάλλει τη σχέση σου ή το γάμο σου την επόμενη χρονιά. Αν η σχέση σου δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις, μπορεί να οδηγηθείς σε ένα χωρισμό. Ο Άρης, από 28/6-15/7 σου δίνει αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Η Αφροδίτη, από 3-15/4 και από 10/6-11/7 μπορεί να μετατρέψει μια φιλική σχέση σε ερωτική χωρίς όμως να έχεις πρόθεση για ουσιαστική δέσμευση. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21/6 κλείνει κύκλους και σε προετοιμάζει για τα επόμενα βήματα. Στο τέλος της χρονιάς, Δίας/Κρόνος φέρνουν σημαντικές προσωπικές εξελίξεις.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (3-12/8)

Ο έρωτας σου παίζει παιχνίδια αυτή τη χρονιά. Η Αφροδίτη, τον Απρίλιο, σε κάνει δημοφιλή και φιλικά πρόσωπα αναζητούν τη συντροφιά σου. Αποφεύγεις να ξεκινήσεις νέα σχέση στην ανάδρομη πορεία της, από τέλη Μαίου-10/6 γιατί θα απογοητευτείς ή θα εκτεθείς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, 16-24/9 κάνει το διάστημα ερωτικό. Ερωτικά θα είναι και τα Χριστούγεννα, ο έρωτας βρίσκεται στην πόρτα σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 14/12 ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (13-23/8)

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 24/9-2/10 ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση, γοητεύεις επικίνδυνα. Αν είσαι μόνη, αυτό το διάστημα θα βρεις το άλλο σου μισό. Ο Άρης, από 5/8-10/9 σου δίνει ενέργεια αλλά και βιασύνη, μπορεί να φέρει εντάσεις αλλά και ένα χωρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έρωτας σταθεροποιείται αυτή τη χρονιά. Αναζητάς μια σταθερή σχέση που να σε εμπνέει, να σου δίνει ζωή. Αναζητάς την εγκεφαλική επικοινωνία, έναν άνθρωπο με τον οποίο θα ταιριάζεις και θα έχεις κοινά οράματα, δεν θέλεις να παίξεις. Η χρονιά αυτή σου επιφυλάσσει όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και έναν έρωτα, από αρχές Μαρτίου ως αρχές Απριλίου και όλο τον Οκτώβριο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Απόφυγε τη δημιουργία νέων σχέσεων με την ανάδρομη Αφροδίτη.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (24/8-2/9)

Ο Ουρανός σε ξαφνιάζει και φέρνει ασυνήθιστες εμπειρίες και ασυνήθιστους ανθρώπους. Ο Δίας, ως και τις πρώτες μέρες της χρονιάς, σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ο έρωτας προωθείται. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 2-11/10, ενθαρρύνει τον έρωτα και τις συνευρέσεις και ενισχύει τη γοητεία. Ερωτικό διάστημα και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Μια κρίση στη σχέση σου είναι πιθανή στο τέλος Μαρτίου, πιθανός και ένας αποχωρισμός.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (3-12/9)

Ο Ποσειδώνας θολώνει τη σκέψη σου και σε παρασύρει σε μια παραποιημένη πραγματικότητα. Μπορεί ο σύντροφός σου να μην είναι αυτός που νομίζεις και αυτή η συνειδητοποίηση να γίνει αργά και σταδιακά. Αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα. Η Αφροδίτη, το δεύτερο μισό του Απριλίου, στα τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου θα διαψεύσει τις προσδοκίες σου. Το ταίρι σου μπορεί να μην ανταποκριθεί στις επιθυμίες σου, μια εξαπάτηση ή μια απογοήτευση είναι πιθανά ενδεχόμενα. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 5/6 αντιμετωπίζεις οικογενειακά θέματα και χάνεις τον έλεγχο. Ο Δίας, από τις αρχές της χρονιάς ως τις αρχές Μαρτίου βελτιώνει τις σχέσεις σου. Δεν χρειάζεσαι και πολλά για να είσαι ευτυχισμένη. Αναζητάς αληθινά συναισθήματα και ενδιαφέρον από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 12-20/10 σε κάνει γοητευτική και σε βοηθάει να σταθεροποιήσεις μια σχέση ή να προχωρήσεις σε γάμο.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (13-23/9)

Η χρονιά ξεκινάει με πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και εντάσεις. Με τον Πλούτωνα, όλη τη χρονιά, αναπτύσσεις μια ακέραιη προσωπικότητα. Δίας/Πλούτωνας, αρχές Απριλίου, τέλη Ιουνίου και μέσα Νοεμβρίου φέρνουν πραγματική τύχη και όχι ευκαιριακή. Θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, πχ ένας γάμος είναι πιθανός ή η απόκτηση ενός παιδιού. Με τον Κρόνο, από τις αρχές της χρονιάς ως 21/3 και από αρχές Ιουλίου ως τα μέσα Δεκεμβρίου ξέρεις τι θέλεις, που πατάς. Προχωράς αργά και σταθερά μακριά από κάθε επιπολαιότητα. Κρόνος/Πλούτωνας στις 12/1 σε κάνουν επίμονη και αποφασιστική. Όμως προσπάθησε να μην είσαι κτητική, μην ασκείς εξουσία στους άλλους. Με την Αφροδίτη, το Μάιο, απόφυγε συναισθηματικά μπλεξίματα από το χώρο της καριέρας. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 14/12, το σπίτι απορροφά την ενέργειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Η χρονιά ξεκινάει ερωτικά και την Πρωτοχρονιά μπορεί να βρίσκεσαι στα χέρια ενός προσώπου που ποθείς. Η άνοιξη και το καλοκαίρι δεν είναι κατάλληλα διαστήματα για σχέσεις και γάμο. Υπάρχουν συναισθήματα αλλά το μέλλον είναι αβέβαιο. Ο Απρίλιος είναι ερωτικός μήνας αλλά μην επενδύσεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τέλη Οκτωβρίου ως 20/11 βλέπεις αισιόδοξα τα πράγματα, όμως πάλι κάτι σε φρενάρει. Μπορεί να έχεις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς με ερωτικά ζητήματα.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (24/9-2/10)

Ο Δίας, ως τα μέσα Ιανουαρίου, φέρνει προβληματισμούς γύρω από το σπίτι και την οικογένεια. Μια μετακόμιση, μια αλλαγή ή και η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανά σενάρια. Ο Κρόνος, από 22/3-1/7 θα σου δείξει τα σωστά και τα λάθη στις συναισθηματικές σου σχέσεις. Θα σε αναγκάσει να δεις σοβαρά την ερωτική σου ζωή. Στο τέλος της χρονιάς, Δίας/Κρόνος θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να ερωτευτείς. Ο Άρης στο απέναντι ζώδιο, από τέλη Ιουνίου ως τα μέσα Ιουλίου δυναμιτίζει το κλίμα και φέρνει αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (3-12/10)

Στην αρχή της χρονιάς ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να κάνεις μια μετακόμιση, μια αλλαγή ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ο Δίας στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα. Προσοχή σε κόντρες με αγαπημένα πρόσωπα στο τέλος Ιανουαρίου. Το Πάσχα θα βγεις, θα γνωρίσεις κόσμο, θα διασκεδάσεις. Ο Άρης απογειώνει τον ερωτισμό σου και η Αφροδίτη σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ο Άρης, στο απέναντι ζώδιο από τα μέσα Ιουλίου ως τις αρχές Αυγούστου φέρνει εντάσεις με το ταίρι σου αλλά και με την οικογένεια. Μια μεγάλη ρήξη είναι πιθανή. Τα βάζεις με όλους και με όλα. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 5/6 και με την ανάδρομη Αφροδίτη, τα συναισθηματικά σου δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες και ένας χωρισμός είναι πιθανός.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (13-23/10)

Ο Πλούτωνας σε επηρεάζει όλη τη χρονιά και σου ζητά να είσαι δυνατή απέναντι σε οικογενειακές καταστάσεις για να ξεπερνάς τις κρίσεις. Θα πρέπει να ελέγχεις τους άλλους αλλά και να διαθέτεις αυτοέλεγχο. Προσοχή στις εμμονές. Ο Κρόνος, ως 21/3 σε επιβαρύνει με υποχρεώσεις στην οικογένεια. Μπορεί άλλα να περιμένεις και άλλα να εισπράττεις. Κρόνος/Πλούτωνας στις 12/1 μπορεί να σε κάνουν αυταρχική. Δίας/Πλούτωνας, αρχές Απριλίου, τέλη Ιουνίου και μέσα Νοεμβρίου σου παρέχουν ένα αίσθημα ασφάλειας που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, από 5/8-μέσα Οκτωβρίου, υπάρχουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Μην ζητάς περισσότερα απ’ όσα μπορεί να σου δώσει. Μακριά από εντάσεις. Αν είσαι μόνη, κυνηγάς το άτομο που ποθείς, απότομα και νευρικά. Με τον ανάδρομο Ερμή, από 28/10-3/11, προσοχή στην επικοινωνία, στο χειρισμό του λόγου και στις σκέψεις σου. θα πρέπει να είσαι σαφής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας για σένα είναι έντονα συναισθήματα. Ο Κρόνος σε έχει κάνει ανθεκτική και κυνική στις σχέσεις σου. Όμως το νόημα δεν έχει χαθεί, δυο άνθρωποι θα πρέπει να συνδέονται συναισθηματικά και σωματικά. Καλά διαστήματα για τον έρωτα είναι από μέσα Ιανουαρίου ως αρχές Φεβρουαρίου, από αρχές Αυγούστου ως αρχές Σεπτεμβρίου και από τέλη Νοεμβρίου ως τα μέσα Δεκεμβρίου. Η Αφροδίτη την άνοιξη κρατά τη λίμπιντο στα ύψη.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (24/10-2/11)

Με τον Ουρανό στο απέναντι ζώδιο όλη τη χρονιά δεν μπορείς να σταθεροποιήσεις όπως θέλεις την προσωπική σου ζωή. θέλεις να αποδράσεις από πράγματα που σε βαραίνουν και σε περιορίζουν. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να κατασταλάξεις σε αυτό που θέλεις. Αρχές Απριλίου μπορεί να υπάρχουν ξεσπάσματα και υπερβολές. Ο Κρόνος, από 22/3-1/7 θα σε πιέσει με οικογενειακά θέματα ή με παρελθοντικές καταστάσεις. Έχεις συνεχώς την αίσθηση πως κάτι καλό θα σου συμβεί. Η Αφροδίτη την άνοιξη θα σε παρασύρει στην περιπέτεια. Ζήλιες και πάθη είναι πιθανά. Τα πιο ερωτικά διαστήματα είναι μέσα Ιανουαρίου, μέσα Αυγούστου και τέλη Νοεμβρίου. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις τον Οκτώβριο λόγω ανάδρομου Ερμή. Προσοχή σε ραντεβού και παρεξηγήσεις. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21/6 σε βάζει σε καλοκαιρινή διάθεση. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 30/11 φέρνει αμφιβολίες σχετικά με την τακτική που ακολουθείς απέναντι σε πρόσωπα από τα οποία εξαρτάσαι οικονομικά. Δίας/Κρόνος στο τέλος της χρονιάς ανοίγουν μια περίοδο όπου σπίτι και οικογένεια θα σου προκαλούν πονοκέφαλο.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (3-12/11)

Ο Ποσειδώνας σου δίνει φαντασία, δημιουργικότητα, σε κάνει τρυφερή. Ο ρομαντισμός είναι στα ύψη και μπορεί να σου φέρει έναν έρωτα που θα σε ταξιδέψει. Άκου το ένστικτό σου το Φεβρουάριο, τέλη Ιουνίου και μέσα Οκτωβρίου. Ο Δίας, από την αρχή της χρονιάς ως το Μάρτιο και από τον Αύγουστο ως τα μέσα Οκτωβρίου σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και κράτα κοντά σου ανθρώπους που μετράνε. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, από τέλη Μαίου ως αρχές Ιουνίου, θα παρασυρθείς από το συναίσθημα, θα βλέπεις επιπόλαια και ανάλαφρα. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 5/7 μπορεί να νιώσεις πως σου φορτώνονται υπερβολικά οικεία πρόσωπα.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (13-22/11)

Ο Πλούτωνας, όλη τη χρονιά, σε σπρώχνει να στηρίξεις ανθρώπους τους περιβάλλοντός σου που σε έχουν ανάγκη. Η σύνοδός του με τον Κρόνο τον Ιανουάριο σου δίνει υπομονή, επιμονή και αντοχές. Δίας/Πλούτωνας φέρνουν τύχη και σου αλλάζουν την ζωή. Καλά ερωτικά διαστήματα είναι οι αρχές Φεβρουαρίου, τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου και μέσα Δεκεμβρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i