Ζώδια 2020 ετήσιες προβλέψεις | Όσα θα γίνουν τη νέα χρονιά για κάθε ζώδιο

Οι πιο αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια είναι εδώ.

Ζώδια 2020 ετήσιες προβλέψεις | Όσα θα γίνουν τη νέα χρονιά για κάθε ζώδιο

Ζώδια 2020 ετήσιες προβλέψεις Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ

Ας κάνουμε όλοι μαζί μια ευχή… Η σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα στον Αιγόκερω δηλώνει μια σοβαρή χρονιά. Οι συνειδητοποιήσεις μας υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον. Σ’αυτήν την εποχή του Υδροχόου, αυτή του διαδικτύου, της παγκοσμιοποίησης, του μοιράσματος και της αλληλεγγύης, θα χρειαστεί να εφεύρουμε νέα πολιτικά και οικονομικά διαγράμματα για να προχωρήσουμε σε αυτή τη μετάλλαξη. Το 2020, οι πλανητικές σύνοδοι αλλά  και οι έξι εκλείψεις θα μας βοηθήσουν σ’αυτό. Θα είναι επώδυνο γι’ αυτούς που μένουν αγκυροβολημένοι στις συνήθειές τους να μην κουνηθούν….Πρέπει να σεβόμαστε τη Γη, πρόκειται για την επιβίωσή μας. Απέναντι στα ακραία φαινόμενα, μια νέα σκέψη, η συλλογική, είναι σε διαδικασία επιβολής. Στο τέλος της χρονιάς, η σύνοδος Δία/Κρόνου φέρνει μια βαθιά και μη αναστρέψιμη μεταμόρφωση. Ας ονειρευτούμε έναν άλλο κόσμο.

ΚΡΙΟΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΕΝΑΣ ΑΝΕΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Αγαπάς τη δράση και την καινοτομία; Αυτή τη χρονιά θα είσαι ευνοημένη. Ντοπαρισμένη από τον Χείρωνα στο ζώδιό σου και τον Άρη εκεί (από τον Ιούνιο ως τον Δεκέμβριο), θα είσαι γεμάτη τόνωση και ενθουσιασμό, θα υπερασπίζεσαι τα δικαιώματά σου, τις ανάγκες ανεξαρτησίας και ελευθερίας σου έντονα και δυνατά. Η καριέρα σου, οι δραστηριότητές σου, θα μπορούσαν με Κρόνο/Πλούτωνα να οριοθετηθούν ξανά (αν έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο). Το κοινωνικό status αλλάζει, αναλαμβάνεις νέες ευθύνες. Ο Δίας μπορεί να διευρύνει τον τομέα των δραστηριοτήτων σου. Θα δεις τις προσπάθειές σου να αναγνωρίζονται, να εκτιμώνται. Η προσωπική σου ζωή θα τροποποιηθεί. Πρόσεχε σε κάθε περίπτωση τις απερισκεψίες του Δία και του Άρη (σύνεση στις αποφάσεις σου από 9 Σεπτεμβρίου ως 13 Νοεμβρίου). Ακολούθησε περισσότερο τον Κρόνο (υπομονή, πειθαρχία, αντοχή). Είναι η συνταγή της επιτυχίας σου. Με τον Ουρανό, οι αξίες σου αλλάζουν. Η διαχείριση των αγαθών και των οικονομικών σου τροποποιείται για να σου δώσει μεγαλύτερη ελευθερία.

Έρωτας: Ενισχυμένοι έρωτες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Το Μάρτιο, θα είσαι η πιο όμορφη! Εξιδανικευμένα συναισθήματα από τις 5 Ιουνίου. Σχεδιάζεις αποδράσεις για δύο Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Tip: Εμπνευσμένη δημιουργικότητα το Φεβρουάριο. Το Μάρτιο, μεγάλη τόνωση και πολύ καλές οικονομικές ευκαιρίες στο τέλος του μήνα. Όλα σου χαμογελούν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο.

ΤΑΥΡΟΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΤΟΛΜΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Προτιμάς την ηρεμία και τη θαλπωρή; Θα έχεις το χρόνο γι’ αυτά αυτή τη χρονιά; Με τον Ουρανό, τον φασαριόζο του ζωδιακού στο ζώδιό σου, τίποτα δεν θα γίνεται όπως το περιμένεις. Όλα θα είναι καινούργια, διαφορετικά, συναρπαστικά. Ρισκάρεις, καινοτομείς, επαναστατείς. Με Κρόνο/Πλούτωνα, τα πιστεύω σου, τα ιδανικά σου αλλάζουν. Η οπτική σου για τον κόσμο εξελίσσεται. Με την επιθυμία να μεγαλώσεις, να βελτιωθείς, να μεταμορφωθείς, θα θέλεις να ταξιδέψεις, να ανακαλύψεις μακρινούς πολιτισμούς, να κάνεις νέες γνωριμίες, να ζήσεις νέες εμπλουτισμένες εμπειρίες, να ενδιαφερθείς περισσότερο για τη φιλοσοφία, την πνευματικότητα…. Ο ενθουσιασμός του Δία, η τόνωση του Άρη (στην αρχή της άνοιξης) και η έκλειψη του Ιουλίου θα σε κινητοποιήσουν. Βγες από τη ζώνη της άνεσης και με το ένστικτο του Ποσειδώνα, ξεκίνα νέα σχέδια. «Πήγαινε εκεί όπου δεν θα πήγαινες ποτέ», αυτό είναι το μότο αυτής της χρονιάς!

Έρωτας: Νύχτες γεμάτες αγκαλιές Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Από τον Φεβρουάριο και μέχρι το Νοέμβριο, κοιτάς στενά έρωτες του παρελθόντος. Μην θέτεις περισσότερα ερωτήματα. Ζήσε την παρούσα στιγμή. Λάμπεις από τον Αύγουστο ως τον Οκτώβριο.

Tip: Άριστη χρονιά για δημοσιεύσεις και εκδόσεις. Σε μεγάλη φόρμα τον Απρίλιο. Υπογραφή συμβολαίου το Νοέμβριο; Κληρονομικά μέσα Δεκεμβρίου;

ΔΙΔΥΜΟΙ ετήσιες προβλέψεις 2020

Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας θα σε οδηγήσουν σε ένα μεγάλο εσωτερικό ταξίδι αυτή τη χρονιά. Αλλαγές με προοπτική! Θα αναρωτηθείς (με την έκλειψη του Ιουνίου) για την ουσία της ζωής, τις αξίες που έχεις στην καρδιά. Θα συνειδητοποιήσεις επίσης τον τρόπο λειτουργίας σου, τα συναισθήματά σου, συμπεριφορές συνδεδεμένες με το παρελθόν που επηρεάζουν ακόμα το παρών σου. Προσπάθησε να απαλλαχτείς από αυτά, να διώξεις τις φοβίες σου! Αυτό θα σου επιτρέψει να ξαναγεννηθείς σε μια άλλη διάσταση του εαυτού σου. Αυτοί οι τρεις πλανήτες θα επηρεάσουν και τα οικονομικά σου. Θα έχεις την ευκαιρία να δεσμευτείς σε μια οικονομική συνεργασία, να λάβεις πιο εύκολα μια γραμμή πίστωσης από την τράπεζα, να βελτιώσεις τη διαχείριση των κοινών οικονομικών σου. Υπάρχουν ίσως βελτιώσεις να κάνεις στον τρόπο που διαχειρίζεσαι φόρους, δάνεια, ασφάλειες; Μια συμβουλή μπορεί να σε βοηθήσει. Για την καριέρα σου, άσε τον Ποσειδώνα να σε εμπνεύσει, να σε οδηγήσει στα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν. Μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε μεγαλύτερη πνευματικότητα.

Έρωτας: Ο ΄Έρως θα είναι πολύ παρών τον Απρίλιο, τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο. Θα είναι γελαστός Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Tip: Κόκκινο χαλί από Ιανουάριο ή Φεβρουάριο… μια κληρονομιά; Ο τραπεζίτης σου σε φλερτάρει Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Η επικοινωνία στα ύψη, πολλές μετακινήσεις το Δεκέμβριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Κρόνος και Πλούτωνας, σε αντίθεση με το ζώδιό σου, μπορούν ακόμα και αυτή τη χρονιά να σε φρενάρουν. Θα χρειαστεί, με τον Κρόνο, να απομακρυνθείς από σχέσεις που σε ρίχνουν ή σε εμποδίζουν να προχωρήσεις για να ανακαλύψεις πως μόνη σου μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα. Η έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου μπορεί να σε ενισχύσει. Χάρις σε αυτήν, κατά τη διάρκεια έξι μηνών, θα μπορέσεις να δώσεις μεγαλύτερη αγάπη και φροντίδα. Αισθάνεσαι πιο αγκυροβολημένη, πιο ασφαλής, πιο άνετα με τον εαυτό σου. Αυτό θα σου επιτρέψει, και με το Δία, να συνεργαστείς καλύτερα. Να πεις ναι στον αγαπημένο σου, να δεσμευτείς πιο επίσημα με ένα επαγγελματικό συμβόλαιο. Από το Μάρτιο ως τον Ιούλιο, ο Κρόνος θα σε αφήσει στην ηρεμία σου και θα σταματήσει οριστικά το Δεκέμβριο (και για 7 χρόνια) να σου γίνεται φορτικός. Ο Ουρανός, σε ένα φιλικό ζώδιο, φέρνει ξανά το απρόβλεπτο στη ζωή σου ( όνειρα, σχέδια, φίλους…). Νέες ιδέες μπορεί να φέρουν την επανάσταση. Ο Ποσειδώνας, και κείνος επίσης σε ένα φιλικό ζώδιο, θα σε κάνει γλυκιά και αγαπητή στις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα.

Έρωτας: Τολμηρή συμπεριφορά Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Καυτές νύχτες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Tip: Λανσάρεις δραστηριότητες χάρις στην έκλειψη στις 5 Ιουνίου και στις 14 Δεκεμβρίου (καλά συμβόλαια). Η ζωή θα είναι ωραία Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

ΛΕΩΝ ετήσιες προβλέψεις 2020

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ

Η ρουτίνα σε ενοχλεί; Η δουλειά σου δεν σου αρέσει πια; Θέλεις να τα ξαναπάρεις όλα στα χέρια σου, να είσαι σε καλύτερη φόρμα, με καλύτερη υγεία; Όλα είναι δυνατά αυτή τη χρονιά. Μην αφήσεις καμία άβολη κατάσταση να εγκατασταθεί. Κινήσου! Πάρε τη στροφή που σε δελεάζει εδώ και χρόνια και αν έχεις ακόμα αμφιβολίες, πάρε συμβουλές από ενημερωμένα άτομα για να κρίνεις καλύτερα τη νέα κατεύθυνση που πας. Προχώρα με τη θέλησή σου, διαφορετικά ο Ουρανός που δεν είναι τρυφερός θα σε αναγκάσει βίαια να αλλάξεις και ίσως όχι τη στιγμή που το έχεις αποφασίσει. Διώξε με τον Πλούτωνα και τους τελευταίους σου δισταγμούς, άνοιξε τα φτερά σου με το Δία.

Δες πιο ψηλά, πιο πλατιά! Άρπαξε στον αέρα όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να αλλάξεις τη ζωή σου. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει. Οι εντάσεις, οι ανησυχίες σου θα εξαφανιστούν. Θα αισθανθείς σε μεγαλύτερη φόρμα, σε μεγαλύτερη αρμονία με τον εαυτό σου και τον εσωτερικό σου κόσμο (ευχαριστώ Ποσειδώνα!), πιο συνδεδεμένη με το σύμπαν το οποίο, μέσα από τις 6 εκλείψεις, θα σου δώσει ότι είναι καλύτερο για εσένα όλη τη χρονιά.

Έρωτας: Σεξουαλικό πάθος Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Νέα ορμή τον Ιούνιο, ερωτικό ταξίδι το Δεκέμβριο.

Tip: Οι πλανήτες κάνουν τα πάντα για να σου χαμογελάσουν η τύχη και τα οικονομικά τον Ιανουάριο, μετά από τον Απρίλιο ως τον Ιούνιο και Νοέμβριο, Δεκέμβριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΑ

Χαμογέλα στη ζωή. Η πιο παραχαϊδεμένη του ζωδιακού αυτή τη χρονιά είσαι εσύ! Όλα θα αρχίσουν με την έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου που θα σε βοηθήσει να κάνεις όνειρα, τις ελπίδες σου πραγματικότητα. Η συνάντηση Κρόνου/Πλούτωνα στις 12 (γίνεται κάθε 34 χρόνια)θα δώσει στους έρωτές σου και τη δημιουργικότητά σου μια νέα ορμή. Αν έχεις αποκοιμηθεί σε μια σχέση που δεν σου ταιριάζει θα μπορέσεις να βάλεις τέλος και να ξαναβρείς την ελευθερία σου. Αν ζεις με το ταίρι σου αρμονικά θα μπορέσεις να εδραιώσεις τη σχέση σου (με την αγορά ενός σπιτιού, τη γέννηση ενός παιδιού…?). Αν είσαι μόνη, θα συναντήσεις τον χαριτωμένο πρίγκιπα. Ο Δίας θα δώσει έκταση  σε αυτό το ρεύμα. Ο έρωτας της ζωής σου θα μεγαλώσει. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα επιβεβαιωθεί. Η ρουτίνα σε ενοχλεί, θέλεις να ταξιδέψεις περισσότερο, να εξερευνήσεις νέες ηπείρους. Ξανακάνεις σπουδές για να διευρύνεις τον τομέα των δραστηριοτήτων σου. Απόλαυσέ το, το αύριο θα είναι πολύ ελκυστικό!

Έρωτας: Όλα ανοίγουν, όλα αλλάζουν μέσα Ιανουαρίου, αρχές Απριλίου και μέσα Νοεμβρίου. Ένα ξαφνικό πάθος στις 21 ή 22 Φεβρουαρίου; Μια απρόσμενη συνάντηση στις 9 Μαρτίου; Σύντομα, ο Έρως γίνεται κατεργάρης, Φεβρουάριο και Μάρτιο. Και ένας παλιός έρωτας θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά ανάμεσα στις 13 Μαΐου και στις 25 Ιουνίου.

Tip: Η τύχη σου χαμογελά από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο. Ένας νέος επαγγελματικός ορίζοντας ανοίγεται από το Μάρτιο ως το Μάιο, μετά το Δεκέμβριο.

ΖΥΓΟΣ ετήσιες προβλέψεις 2020

ΩΡΑΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Χάρις στην Αφροδίτη θα μπορέσεις να ζήσεις σχέσεις αγάπης, ήρεμες και αρμονικές με τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν. Με τον Κρόνο, μπλοκαρίσματα, ματαιώσεις. Με τη βοήθεια του Πλούτωνα, θα μπορέσεις να βάλεις βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχτείς (αγαπημένη οικογένεια, ανοιχτό σπιτικό) για να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες. Θα γυρίσεις σελίδα, θα απαλλαχτείς από οτιδήποτε δεν προχωράει πια, από το επιφανειακό, για να επιστρέψεις στο ουσιαστικό. Αυτό θα σου επιτρέψει (από τις 22 Μαρτίου) να φύγεις ανάλαφρα προς την αναμενόμενη ανανέωση. Κάποιες προσπάθειες πρέπει να κάνεις ακόμα (από την 1η Ιουλίου ως τις 17 Δεκεμβρίου) για να μπορέσεις οριστικά να πετάξεις και να ζήσεις εντελώς την εσωτερική μεταμόρφωση που θα σου φέρει ο Ουρανός (για όσες έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου δεκαημέρου κυρίως). Με τη βοήθεια του Δία θα μπορέσεις επίσης να βρεις το σπίτι των ονείρων σου. Αγοράζεις ένα ακίνητο, μετακομίζεις, μεγαλώνεις το σπίτι ή κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι που διαθέτεις για να γίνει ένας τόπος αγάπης, ηρεμίας, για να αναζωογονηθείς. Απρίλιος, Ιούνιος, Νοέμβριος θα είναι οι πιο κατάλληλοι μήνες.

Έρωτας: Συνένοχες στιγμές τον Ιανουάριο. Σοβαρές δεσμεύσεις από τον Μάρτιο ως τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο. Μεθυστικοί ρυθμοί Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο. Νέο ξεκίνημα το Δεκέμβριο;

Tip: Ντοπαρισμένες δραστηριότητες όλη τη χρονιά χάρις στις εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Ιουνίου. Ευνοημένα ταξίδια από Μάιο ως Αύγουστο…. Ζήτω η αφθονία Νοέμβριο και Δεκέμβριο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i