Ζώδια 2021: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι πιο αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια είναι εδώ.

greeting-card-with-a-red-heart-on-a-white-background-to-symbolize-vector-id1283685006

Ετήσιες προβλέψεις 2021 από τη Χρύσα Συκά. 

ΚΡΙΟΣ

(21/3-20/4)

O Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Το ανοιχτό μυαλό σου σε σπρώχνει προς την καινοτομία, αλλά θα χρειαστεί να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου. Ιούνιο και Ιούλιο δίνεις τέλος σε κάποιες καταστάσεις για να προχωρήσεις μπροστά. Το αλατοπίπερο δε θα λείπει από την ερωτική σου ζωή. Το καλοκαίρι θα βρεις τον άνθρωπό σου, αν είσαι μόνη και η σχέση σου θα βελτιωθεί, αν είσαι δεσμευμένη. Είναι καλό το διάστημα αυτό για να βρεις δουλειά, αν είσαι άνεργη.

Tip: Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν την άνοιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4-21/5)

Με τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα πρέπει να ξέρεις ότι, για να πετύχουν τα σχέδιά σου, χρειάζεται να ξεκολλήσεις από το παρελθόν και να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες ιδέες. Ο Άρης, από την αρχή της χρονιάς στο ζώδιό σου, σου δίνει δύναμη να πας μπροστά. Τόλμα να ανοίξεις τα φτερά σου, βάλε νέους στόχους. Δες τις ανάγκες σου, ανανέωσε τη σχέση σου. Όλη η χρονιά είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες, ερωτικές και φιλικές, Δεν είναι χρονιά που θα πρέπει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Μια αλλαγή ή μια προαγωγή είναι πιθανά σενάρια.

Tip: Πρόσεχε τα οικονομικά σου την άνοιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(22/5-21/6)

Με τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο, ξαναβρίσκεις την ορμή που σε χαρακτηρίζει. Κρατάς καλές κάρτες στο χέρι, αλλά θα χρειαστεί να σβήσεις ουτοπικές φιλοδοξίες. Ανοίγουν τα σύνορα, κάνεις νέες γνωριμίες και νέα σχέδια. Βρίσκεις τις ισορροπίες σου και επικοινωνείς αποτελεσματικά, το πάθος και η φαντασία κυριαρχούν. Αν είσαι μόνη, φλερτάρεις, διασκεδάζεις, δε λείπουν οι γνωριμίες για κάθε γούστο. Το καλοκαίρι έχεις πολλά σχέδια και προτάσεις, αναλαμβάνεις νέες ευθύνες.

Tip: Ισορρόπησε τα έσοδα με τα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6-22/7)

Ο Δίας στους Ιχθύες το καλοκαίρι φέρνει έμπνευση αλλά και επέκταση. Προχωράς μπροστά και σχεδιάζεις τις φιλοδοξίες σου. Έχεις τύχη και αρπάζεις κάθε ευκαιρία, όλα τακτοποιούνται. Έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και γοητεύεις στην προσωπική σου ζωή. Κοίτα μπροστά, καθώς η ζωή άλλαξε, η καθημερινότητα επίσης, φαίνονται τώρα νέες προοπτικές που πρέπει να ακολουθήσεις, είτε έχεις δουλειά είτε όχι. Να περιμένεις θετικές αλλαγές ως το καλοκαίρι. Το φθινόπωρο καθυστερούν κάποια πράγματα και είσαι πιο νευρική.

Tip: Βάλε στην άκρη απρόσμενα έσοδα.

ΛΕΩΝ

(23/7-23/8)

Με τον Δία και τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο, θα δεις τη ζωή με διαφορετική ματιά αυτή τη χρονιά. Έχεις την αίσθηση πως η τύχη σού ξεφεύγει όταν την πλησιάζεις. Θα χρειαστεί να βγεις από τα συνηθισμένα και να ρισκάρεις. Ο Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να οργανώσεις εκ νέου τις σχέσεις σου, έχεις ανάγκη τη δέσμευση, την αγάπη. Ό,τι λαμβάνεις από το ταίρι σου το επιστρέφεις στο δεκαπλάσιο. Η άνοιξη είναι καλό διάστημα για να κάνεις μια εκπαίδευση, να μάθεις νέα πράγματα.

Tip: Η άνοιξη είναι καλό διάστημα και για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(24/8-23/9)

Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας βοηθούν την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Ο Κρόνος σε βοηθά στην τάξη και την οργάνωση, σε κάνει μαχητική, ενισχύει τη θέση σου και σε επιβεβαιώνει. Θα πετύχεις τους στόχους σου το φθινόπωρο. Ο Δίας φέρνει ευκαιρίες δέσμευσης ή μια νέα συνεργασία. Αν είσαι μόνη, με τον Άρη και τον Δία, την άνοιξη τα καρδιοχτύπια θα πολλαπλασιαστούν. Με την Αφροδίτη, το καλοκαίρι, γοητεύεις και παθιάζεσαι. Κάνε διαπραγματεύσεις και βγες έξω από τα συνηθισμένα το φθινόπωρο.

Tip: Την άνοιξη μπορείς να βάλεις σε τάξη το budget σου.

ΖΥΓΟΣ

(24/9-23/10)

Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο βρίσκονται στο πλευρό σου αυτή τη χρονιά για να διευκολύνουν την ερωτική σου ζωή. Κάνεις νέες γνωριμίες, ανοίγονται πόρτες, διασκεδάζεις, δημιουργείς. Σου δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσεις τις συνθήκες δουλειάς σου την άνοιξη και μπορείς να σταθεροποιηθείς. Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές για να βρεις μια καλή ισορροπία. Τη μια μέρα είσαι έτοιμη για δέσμευση και την άλλη θέλεις να εξαφανιστείς. Η καλύτερη περίοδος είναι το καλοκαίρι και το τέλος της χρονιάς.

Tip: Μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείς απρόβλεπτα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10-22/11)

Έρχεσαι αντιμέτωπη με την παραφωνία Δία/Κρόνου στον Υδροχόο, αλλά και τον Ουρανό στο απέναντι ζώδιο να σε αποσταθεροποιεί. Θα πρέπει να προσαρμοστείς. Ο Δίας στους Ιχθύες, το καλοκαίρι, σου στέλνει μια τύχη που πρέπει να αρπάξεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου. Την άνοιξη γοητεύεις και θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια. Δεν είσαι έτοιμη για μεγάλες δεσμεύσεις. Από το φθινόπωρο οι σχέσεις σου γίνονται πιο βαθιές. Επαγγελματικά, έχεις ευκαιρίες για να εξελιχθείς.

Tip: Την άνοιξη ισορροπείς έσοδα-έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11-21/12)

Ο Δίας στον Υδροχόο αυτή τη χρονιά φέρνει νέες φιλίες, ανταλλαγές, μετακινήσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται αν είναι ρεαλιστικά, με τάξη και μέθοδο. Προσοχή στη σχέση σου, αν αντιμετωπίζει προβλήματα, από Φεβρουάριο ως Ιούνιο. Αν είσαι μόνη, προτιμάς να φλερτάρεις. Το καλοκαίρι έχεις ερωτήματα, όλα εξαρτώνται από σένα αν είσαι έτοιμη να δεσμευτείς. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Το φθινόπωρο μπαίνει τάξη στη σχέση σου.

Tip: Οικονομικά, μείνε μετρημένη. Πρόσεχε στα έξοδα την άνοιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12-20/1)

Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σου αφήνοντάς σου σχέδια, ιδέες και συναισθήματα να βάλεις σε εφαρμογή. Οι ευχές σου θα εκπληρωθούν. Έχεις τα σχέδια στο χέρι αλλά και τον έλεγχο της κατάστασης. Από την αρχή της χρονιάς κυριαρχεί ο έρωτας. Έχεις ανάγκη να γοητέψεις, να διασκεδάσεις. Η επικοινωνία είναι καλή, μπορείς να κάνεις σοβαρές και σταθερές γνωριμίες, αν είσαι μόνη. Το φθινόπωρο μπαίνουν όλα σε τάξη. Υπάρχει ουσία και πάθος. Επαγγελματικά, βλέπεις καθαρά και αρπάζεις ευκαιρίες.

Tip: Θα χρειαστεί να προσέξεις τα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1-19/2)

Με τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιό σου, θα πρέπει να οργανωθείς για να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Η επιτυχία σου εξαρτάται από την ικανότητά σου να ξεπερνάς τα εμπόδια. Την άνοιξη αναζητάς την ελευθερία σου. Έχεις ανάγκη να κάνεις μια στάση ή να χωρίσεις. Αν είσαι μόνη, από τη μια θέλεις να ερωτευτείς, από την άλλη δεν είσαι διατεθειμένη να κάνεις παραχωρήσεις. Από το φθινόπωρο ξαναβρίσκεις το πάθος. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Επαγγελματικά, έχεις ευκαιρίες και νέες προοπτικές.

Tip: Προσοχή στα οικονομικά το Φεβρουάριο.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2-20/3)

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, ισχυροποιείται το ένστικτο, άκου την εσωτερική σου φωνή. Ιούνιο/Ιούλιο ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου και φέρνει τύχη. Προχωράς με τάξη και μέθοδο και αφιερώνεσαι στα σχέδια και στις φιλοδοξίες σου. Έχεις δυνατό μυαλό και κυριαρχείς στα συναισθήματά σου. Θέλεις να πετύχεις και να φτάσεις στην κορυφή. Η συναισθηματική σου ζωή λάμπει, ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί. Το καλοκαίρι περνάει ευχάριστα με περιπέτειες και φιλικές βραδιές. Το φθινόπωρο κρύβει παροδικές συννεφιές. Επαγγελματικά, μπορείς να διευρύνεις τον τομέα των δραστηριοτήτων σου.

Tip: Τα οικονομικά σου βελτιώνονται σιγά σιγά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i