Ζώδια Απρίλιος 2020: Οι προβλέψεις του μήνα

Τι μας περιμένει αυτόν το μήνα;

Ζώδια Απρίλιος 2020

Ζώδια Απρίλιος 2020: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Διάβασε επίσης: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

(21/3-20/4)

Με τον Άρη, όλο το μήνα, όλος ο κόσμος σε αναζητά. Οικογένεια, συνάδελφοι, γνωστοί, φίλοι βρίσκονται μπροστά στη σκηνή, κάνεις όνειρα. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 11, παίρνεις πρωτοβουλίες, επικοινωνείς και βγαίνεις από το καβούκι σου. Επιβάλλεσαι στους άλλους. Με την Αφροδίτη, από τις 4, λάμπεις και δεν αποκλείεται να ζήσεις μια ρομαντική περιπέτεια. Ο Δίας ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα. Μαζί με τον Πλούτωνα, μπορείς να κάνεις αλλαγές, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να ανανεωθείς και να απελευθερωθείς. Οι πόρτες ανοίγουν, ο Ποσειδώνας σε κάνει πιο πνευματική, ενώ ο Ουρανός ευνοεί τα οικονομικά σου. Με τη νέα Σελήνη στις 23 μπορεί να πάρεις ένα δάνειο ή να έχεις κάποια απρόβλεπτη οικονομική βοήθεια.

Τip: Σερφάρεις στα κύματα.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4-21/5)

Με τον Ήλιο, ως τις 19, και τον Κρόνο στον Υδροχόο, τίποτα δεν ξεκινά εύκολα όπως θα ήθελες. Μη βιάζεσαι, προχώρα αργά και παίξε ήρεμα το παιχνίδι. Ο Άρης και ο Κρόνος σε κόντρα με τον Ουρανό κάνουν τη ζωή σου δύσκολη, φέρνουν στασιμότητα και εκνευρισμό, δεν μπορείς να βάλεις τα πράγματα σε σειρά εύκολα. Προσπάθησε να εκτονωθείς κάνοντας περιπάτους με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 23. Ο Δίας και ο Πλούτωνας κινούνται ευνοϊκά προς εσένα, είσαι ευαίσθητη, διαθέτεις ένστικτο. Συναισθηματικά, μπορεί να κυριαρχήσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 4, αλλάζεις συνήθειες. Προσοχή στη σπατάλη.

Tip: Είναι ένας σημαντικός μήνας για την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(22/5-21/6)

Έχεις ανάγκη να ανοίξεις νέους ορίζοντες, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να κάνεις γνωριμίες. Αν μέχρι τώρα υπήρχαν εντάσεις στη σχέση σου, αυτό τελείωσε. Η Αφροδίτη, από τις 4, βρίσκεται στο ζώδιό σου, έχεις ιδέες, κάνεις σχέδια, ο ερωτισμός ξεχειλίζει, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Ο Ερμής, ως τις 10, ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα. Από τις 11, ευνοεί τις φιλίες. Μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε έρωτα. Ο Πλούτωνας σε μεταμορφώνει. Μαζί με τον Δία, ανοίγουν νέες προοπτικές για το μέλλον, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και ανανεώνεσαι, ωριμάζεις, παίρνεις το χρόνο σου στις σχέσεις σου βλέποντάς τες με διαφορετική ματιά. Μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα, αλλάζεις τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου. Με τον Άρη, αναζητάς την ανεξαρτησία σου και θέλεις να επιβεβαιωθείς.

Τip: Είναι ένας προκλητικός μήνας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6-22/7)

Ο Άρης, όλο το μήνα, σε σπρώχνει σε αλλαγές στις σχέσεις σου με τους άλλους. Μαζί με τον Ουρανό φέρνει κόντρες με φίλους ή ομάδες και αφορμή μπορεί να είναι οικονομικοί λόγοι. Μην πηγαίνεις κόντρα στον Κρόνο που σε καλεί κι εκείνος επίσης να τολμήσεις να εξερευνήσεις νέες πίστες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο Δίας και ο Πλούτωνας, στο απέναντι ζώδιο σε κόντρα με τον Ήλιο ως τις 19, βγάζουν στην επιφάνεια όλα τα κακώς κείμενα σχέσεων και συνεργασιών, δεν ξέρεις ποιο δρόμο να πάρεις. Προχώρησε σχέδια που δεν προχωρούσαν εδώ και καιρό, βγες από τη στασιμότητα. Ο Ποσειδώνας σε κάνει δημιουργική και σε βοηθά να βρεις λύσεις στα προβλήματα που συναντάς. Με τη νέα Σελήνη στις 23 βρίσκεις απρόσμενα λύση σε θέματα σχετικά με ομάδες και φιλίες.

Τip: Διαθέτεις ένστικτο και φαντασία.

ΛΕΩΝ

(23/7-23/8)

Ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο φέρνει ευθύνες με σκοπό να σε ωριμάσει και να σε κάνει αυτόνομη. Μαζί με τον Άρη επηρεάζει τις σχέσεις σου και μπορεί να φέρει εντάσεις. Θα πρέπει να μείνεις ψύχραιμη και λογική για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Ο Άρης και ο Ουρανός μπορεί να φέρουν προβλήματα με συνεργάτες στον επαγγελματικό χώρο, συγκρούσεις με άτομα κύρους ή νομικά θέματα. Ο Δίας και ο Πλούτωνας φέρνουν επιτυχία στα σχέδιά σου, όμως μπορεί να νιώσεις περιορισμένη. Πρόσεχε την υγεία σου. Θα πρέπει να αγωνιστείς, να κάνεις διπλάσιες προσπάθειες, να ξοδέψεις μεγαλύτερη ενέργεια για να φτάσεις τους στόχους σου. Δε στηρίζεσαι σε κανέναν και αυτό δεν είναι απλό. Η Αφροδίτη, από τις 4, φέρνει θετικές εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή μέσα από φίλους.

Tip: Χειρίσου σωστά τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(24/8-23/9)

Με την Αφροδίτη, από τις 4, μπορεί να υπογράψεις μια επαγγελματική συμφωνία ή ένα συμβόλαιο. Ο Ερμής, στο απέναντι ζώδιο ως τις 10 αλλά και από τις 28, σε βοηθά να βελτιώσεις σχέσεις και συναλλαγές. Υπάρχει ενεργός διάλογος για πολλά θέματα. Με τον Άρη όλο το μήνα εργάζεσαι σκληρά, αλλά δεν παραπονιέσαι, γιατί θέλεις να πετύχεις και να ξεχωρίσεις. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα ή να δημιουργήσεις μια νέα φιλία. Με τον Ουρανό ξαναβλέπεις τους στόχους σου με διαφορετική ματιά. Πάρε πρωτοβουλίες και δες καλύτερα τα σχέδιά σου από τις 20. Προχώρα προς το τέλος του μήνα. Συναισθηματικά, μπορεί να νιώθεις λίγο χαμένη ή αποπροσανατολισμένη.

Tip: Όλες οι σχέσεις σου έχουν την τιμητική τους.

ΖΥΓΟΣ

(24/9-23/10)

Ο κοινωνικός τομέας παίζει σημαντικό ρόλο για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ο Ήλιος στο απέναντι ζώδιο ως τις 19 ξυπνά τα πάθη σου και ο Άρης τους έρωτές σου. Είσαι εξωστρεφής και κάνεις νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη, από τις 4, ένα ελκυστικό πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου και μπορεί να προχωρήσεις σε σοβαρή σχέση. Οργάνωσε ένα ταξίδι. Ο Ουρανός φέρνει μια ανανέωση που σου κάνει καλό. Ο Κρόνος σε προστατεύει. Επαγγελματικά, λάμπεις, έχεις φαντασία και δημιουργικότητα. Σου δίνονται ευκαιρίες για να εξελιχθείς στην καριέρα. Με την πανσέληνο στις 8 στο ζώδιό σου μπορεί να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία. Οι διαφωνίες με τους συνεργάτες τελείωσαν.

Τip: Οι σχέσεις σου ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10-22/11)

Με τον Άρη, είσαι απαιτητική και ευερέθιστη, θέλεις όλα να τα ελέγχεις. Θα χρειαστεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου στις σχέσεις σου, φιλικές και οικογενειακές. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο είναι πιθανή μια ισχυρή ρήξη στο γάμο σου. Νιώθεις πως τα συναισθήματα θα σε πνίξουν και έχεις μεγάλη ανάγκη να τα εξωτερικεύσεις. Προσπάθησε, παρά τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, να διορθώσεις κάποια πράγματα, κάνε διάλογο. Ξεκαθάρισε τις καταστάσεις με τον Ερμή, ως τις 10. Μίλα με ειλικρίνεια και να είσαι έντιμη απέναντι στον εαυτό σου, μην κρύβεσαι πίσω από μάσκες. Ο Δίας και ο Πλούτωνας σε κόντρα με τον Ήλιο, ως τις 19, μπορεί να φέρουν αναποδιές και καθυστερήσεις και θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που σε πονοκεφαλιάζουν.

Tip: Η ευαισθησία σου είναι μεγάλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11-21/12)

Μέχρι τις 10, η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Όλα επανέρχονται σε τάξη από τις 11, η επικοινωνία ζωντανεύει. Με τον Αφροδίτη και τον Άρη, οι σχέσεις σου ενισχύονται. Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο μπορεί να φέρει προβληματισμούς σε θέματα συντροφικότητας. Ο Άρης μπορεί να σε κάνει λίγο διστακτική και επιφυλακτική. Με τον Κρόνο παίρνεις νέες πρωτοβουλίες, αλλά θα πρέπει να σκέφτεσαι τις εμπειρίες του παρελθόντος πριν προχωρήσεις. Ο Ουρανός σε βοηθά να προσαρμοστείς, να αναρωτηθείς, να αναλύσεις τα γεγονότα και να δεις πώς θα πράξεις. Το τετράγωνό του με τον Άρη μπορεί να σε απαλλάξει από μια σχέση εξάρτησης που σε βαραίνει. Βρίσκεσαι σε καλή φυσική κατάσταση, όμως χρειάζεσαι μια απόδραση από την καθημερινότητα.

Tip: Εκπλήξεις σε περιμένουν σε κάθε τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12-20/1)

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται σε κάθε επίπεδο. Ο Δίας και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου φέρνουν ανανέωση, ήρθε η στιγμή. Ο Ήλιος και ο Ουρανός ρίχνουν τα φώτα τους. Επωφελήσου όσο μπορείς από τις σχέσεις σου. Αλλάζεις, βγαίνεις από το καβούκι σου. Ασκείς μεγάλη επιρροή στο περιβάλλον σου και κάποια συναισθηματικά ξεσπάσματα σε οικεία πρόσωπα μπορεί να σε αγχώσουν. Μόνο ο Ποσειδώνας μπορεί να μπερδέψει τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη, από τις 4, κάνει ήρεμη και ευχάριστη την καθημερινότητά σου. Ο Ερμής, ως τις 10, ευνοεί την επικοινωνία. Κινήσου χωρίς βιασύνη, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Ο Άρης σε κάνει πολυέξοδη και με το τετράγωνό του με τον Ουρανό μπορεί να δίνεις υπέρμετρη σημασία στο χρήμα και να γίνεις υπερβολική.

Tip: Είναι ένας θετικός και παραγωγικός μήνας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1-19/2)

Ξεκίνα νέα σχέδια. Με τον Άρη, εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου. Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιό σου σου δίνουν μεγάλη δύναμη. Το τετράγωνό τους με τον Ουρανό μπορεί να σε πιέσει ψυχολογικά. Μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια ή μπορεί να έχεις κάποια απρόβλεπτα γεγονότα που θα σε ταράξουν. Ο Ερμής, από τις 11, ευνοεί την επικοινωνία, πείθεις με τις ιδέες σου στη δουλειά. Μια μετακίνηση είναι πιθανή. Η Αφροδίτη, από τις 4, φέρνει κατανόηση στη σχέση σου. Ο Δίας και ο Πλούτωνας σε προστατεύουν από ψυχολογικά τραύματα, ξαναβρίσκεις τις δυνάμεις σου. Έχεις ανάγκη από γερές βάσεις για να πετύχεις νέα σχέδια και αυτό αφορά περισσότερο τον ερωτικό τομέα. Είναι η στιγμή για να αγαπήσεις και να αγαπηθείς.

Tip: Είσαι σε άριστη φόρμα.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2-20/3)

Με τον Κρόνο, στρέφεσαι περισσότερο στις ανάγκες των άλλων, όλα φρενάρουν και προχωρούν αργά. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου, έχεις ένστικτο. Μπορείς να προωθήσεις κάποια σχέδια στη ζωή σου ή να ξαναδείς τα πράγματα αλλιώς, να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα. Ο Δίας και ο Πλούτωνας σε βοηθούν να επιβεβαιωθείς, να πιστέψεις στα πλάνα σου. Όμως, τίποτα δε θα γίνει γρήγορα, πάρε το χρόνο σου να ξαναδείς τις ιδέες σου αποφεύγοντας συγχρόνως και την παθητικότητα. Ο Άρης σε κάνει ευαίσθητη και ο Ουρανός πρωτότυπη. Σχεδίασε με ηρεμία το μέλλον, βρες ένα δρόμο που να σου ταιριάζει. Προσοχή στην υγεία. Με την Αφροδίτη, από τις 4, θα είσαι κάπως ανικανοποίητη στον έρωτα. Με τον Ερμή, από τις 11, ευνοούνται οι οικονομικές υποθέσεις σου.

Tip: Σκέψου βαθιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i