Ζώδια και προβλήματα | Πώς τα αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο;

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο στις κρίσεις; Ποια αντέχουν τα πάντα (Παρθένος, Λέων) και ποια χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους (καρκίνος, Ζυγός);

Ζώδια και προβλήματα | Πώς τα αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο;

Μοιραζόμαστε τα προβλήματά μας ή προσπαθούμε να τα λύσουμε μόνοι μας; Ποιοι ζητάμε συμπαράσταση, ποιοι τα αντιμετωπίζουμε ηρωικά;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στα προβλήματα και σε ποιον πρέπει να απευθυνθείς όταν χρειάζεσαι βοήθεια;

ΚΡΙΟΣ

Είσαι ζώδιο της φωτιάς, ανεξάρτητο και βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις για να λύσεις τα προβλήματά σου. Αντιδράς άμεσα στα δύσκολα και ψάχνεις να βρεις λύσεις. Παίρνεις πρωτοβουλίες, δεν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Εμψυχώνεις τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και είσαι δίπλα στα προβλήματα των άλλων. Σου αρέσουν οι αλλαγές και ρισκάρεις. Είσαι δυνατός, ατρόμητος, βγάζεις δυναμισμό. Μιλάς ανοιχτά για τα προβλήματά σου και δεν ζητάς εύκολα βοήθεια από τους άλλους. Κάνεις εύκολα επαγγελματικά άλματα και αλλαγές με την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση ότι θα πετύχεις.

Πως θα τον βοηθήσεις; Μείνε διακριτικά δίπλα του, να του συμπαραστέκεσαι χωρίς να φαίνεται πως έχει την ανάγκη σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι ζώδιο της γης, σταθερό. Δύσκολα κάνεις αλλαγές και αναζητάς ασφάλεια και σταθερότητα. Αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με μεθοδικότητα και υπομονή. Είσαι εγωιστής και δεν ζητάς εύκολα βοήθεια. Μην περιμένεις όμως να εξαφανιστούν και όλα τα προβλήματα δια μαγείας. Δεν μιλάς εύκολα για τα προβλήματά σου στους άλλους. Αντίθετα, δίνεις λύσεις και βοηθάς τους άλλους. Σηκώνεις μόνος σου τα βάρη μιας κατάστασης χωρίς να πεις κουβέντα και χωρίς να λογαριάζεις το ψυχικό κόστος. Δίνεις καλές συμβουλές γαστρονομίας και έγκυρες πληροφορίες επί του θέματος αυτού.

Πως θα τον βοηθήσεις; Πρόσφερέ του διακριτικά τη βοήθειά σου και προσπάθησε με ευαισθησία να καταλάβεις αν έχει κάτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είσαι ζώδιο του αέρα, επικοινωνιακός, αισιόδοξος από τη φύση σου και ενθουσιώδης. Μιλάς με όλους για τα προβλήματά σου και τα αντιμετωπίζεις θαρραλέα. Ψάχνεις εναλλακτικές και κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις. Λόγω της κοινωνικότητάς σου, έχεις πολλούς φίλους και γνωστούς και διαπραγματεύεσαι με ψυχραιμία και λογική. Ξέρεις να δίνεις μάχες και ζητάς βοήθεια για να βρεις λύσεις από τους κατάλληλους ανθρώπους χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα. Εκλογικεύεις τις καταστάσεις και δεν παραδέχεσαι το ψυχολογικό αντίκτυπο που έχουν αυτές στη ζωή σου και πόσο πολύ μπορεί να σε πονάνε.

Πως θα τον βοηθήσεις; Φυσικά με πολλή συζήτηση και εμψύχωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i