Ζώδια και σεξουαλικό πάθος: Με ποια ζώδια ταιριάζεις σεξουαλικά;

Τι συμπεράσματα βγάζεις για το παρελθόν και ποιες κινήσεις θα μεθοδεύσεις για το μέλλον;

Ζώδια και σεξουαλικό πάθος | Με ποια ζώδια ταιριάζεις σεξουαλικά;

Το πάθος είναι μια έντονη επιθυμία, ένα έντονο συναίσθημα, μια φωτιά στα μάτια, στο σώμα, στο μυαλό, στην ψυχή. Το αισθάνεσαι μέσα σου, σε οδηγεί και κρατά τη σχέση σου ζωντανή. Είναι μια κατάσταση ευφορίας που εύχεσαι να κρατήσει για πάντα. Είναι ένας τρόπος να ζεις την κάθε στιγμή στο maximum. Πως ζουν τα ζώδια το ερωτικό πάθος; Με ποια ζώδια ταιριάζεις σεξουαλικά;

Ζώδια και σεξουαλικό πάθος | Με ποια ζώδια ταιριάζεις σεξουαλικά;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ξέρει να διατηρεί την σεξουαλική επιθυμία. Οδηγείται από τη φυσική του ορμή, όμως δεν είναι και τόσο εφευρετικός στη σεξουαλική πράξη. Αναζητά τη σύντροφο που θα του δώσει την υπέρτατη ικανοποίηση. Ζει έντονα αλλά δεν έχει υπομονή. Ρισκάρει και τα δίνει όλα όταν είναι ερωτευμένος. Θέλει να κυριαρχεί και είναι επιθετικός. Είναι πρωταθλητής στις επιδόσεις του, υστερεί στην κορύφωση και τα προκαταρκτικά παιχνίδια.

Σεξουαλικά ταιριάσματα :

ΚΡΙΟΣ με Κριό: σχέση πάθους με κίνδυνο να ξεθυμάνει γρήγορα, με Ταύρο: καλό σεξ, με Δίδυμο: εποικοδομητικές συζητήσεις, με Καρκίνο: παθιασμένο σεξ αλλά δεν έχει διάρκεια η σχέση, με Λέων: ποιος θα έχει το πάνω χέρι;, με Παρθένο: ξενέρωτες καταστάσεις, με Ζυγό:αν συμβιβαστούν…., με Σκορπιό: απόλαυση στο έπακρο, με Τοξότη: πάθος και ενθουσιασμός, με Αιγόκερω: παθιασμένη σχέση, με Υδροχόο: πνευματική ένωση και σεξ, με Ιχθύ: ισχυρή καλπάζουσα φαντασία στο σεξ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις, πόσο περισσότερο αν έχει προηγηθεί ένα ρομαντικό δείπνο. Το πάθος του αυξάνεται αργά και σταθερά ειδικότερα αν υπάρχουν συναισθήματα. Είναι αισθησιακός, ζηλιάρης και κτητικός. Δεν βιάζεται, τα χάδια τον διεγείρουν. Αφήνει το χρόνο να περάσει μέχρι να νιώσει ασφαλής. Δεν του αρέσουν οι πιέσεις και οι εξαντλητικοί ρυθμοί. Αφήνεται και απολαμβάνει. Λατρεύει το φλερτ και τα τολμηρά εσώρουχα.

Σεξουαλικά ταιριάσματα :

ΤΑΥΡΟΣ με Ταύρο: μια ευτυχισμένη ερωτική ζωή, με Δίδυμο: δύσκολη κατάσταση, με Καρκίνο: ερωτική απόλαυση, με Λέων: διαφωνία χαρακτήρων, με Παρθένο: άκρως αισθησιακή σχέση, με Ζυγό: μπορεί να βαρεθούν, με Σκορπιό: θαυμάσιο κρεβάτι, με Τοξότη: άστο καλύτερα, με Αιγόκερω: απολαυστική σχέση και φλογερό σεξ, με Υδροχόο: διαφορετικότητα στο σεξ, με Ιχθύ: μιζέρια και απρόβλεπτα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος θέλει να ικανοποιεί την περιέργειά του αλλά και το ταίρι του. Δεν πιέζει καταστάσεις. Το πάθος του είναι περισσότερο εγκεφαλικό, διεγείρεται πνευματικά. Είναι ανεξάρτητος, ευφυής και διασκεδαστικός. Έχει διαθέσεις πειραματισμού και ερωτικές φαντασιώσεις. Αγαπά το παιχνίδι, το χιούμορ και τα προκαταρκτικά. Γι’ αυτόν, πάθος σημαίνει διασκέδαση και ζωή. Αγαπά το απαγορευμένο και τις νέες στάσεις. Οι αντιστάσεις τον διεγείρουν.

Σεξουαλικά ταιριάσματα :

ΔΙΔΥΜΟΣ με Δίδυμο: μεγάλη φαντασία στο σεξ, με Καρκίνο: χρειάζονται υποχωρήσεις, με Λέων: ξενέρωμα, με Παρθένο: δεν υπάρχει σταθερότητα, με Ζυγό: πληκτικό σεξ αλλά πνευματική επαφή, με Σκορπιό: καλό one night stand, με Τοξότη: καλό σεξ, με Αιγόκερω: αποκλείεται…., με Υδροχόο: καταπληκτικό σεξ, με Ιχθύ: δύσκολος ερωτικός συνδυασμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι αισθησιακός, διαθέτει πάθος και αγάπη αν και είναι κάπως ντροπαλός. Πρέπει να ξέρεις να τον διαβάζεις. Γι’ αυτόν, το σεξουαλικό πάθος είναι ένας συναισθηματικός δεσμός και όχι μια σωματική ευχαρίστηση. Είναι προστατευτικός και δεν συγχωρεί την απιστία. Θέλει στοργή και πολλές αγκαλιές. Ονειροπολεί και πλάθει ιστορίες με την φαντασία του. Αναζητά εμπιστοσύνη και ασφάλεια για να εκφράσει τον καυτό αισθησιασμό του. Η τρυφερότητα τον οδηγεί στην κορύφωση. Το σεξ είναι γεμάτο καπρίτσια αλλά πάντα φροντίζει να ικανοποιεί το ταίρι του.

Σεξουαλικά ταιριάσματα :

ΚΑΡΚΙΝΟΣ με Καρκίνο: φοβερό πάθος και πίστη, με Λέων: πάθος και φαντασία, με Παρθένο: η τέλεια ερωτική σχέση, με Ζυγό: είναι θέμα διπλωματίας, με Σκορπιό: αισθησιακό σεξ και αμοιβαία αγάπη, με Τοξότη: πάντα κάτι θα λείπει, με Αιγόκερω: ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, με Υδροχόο: ψυχρότητα, με Ιχθύ: ευαισθησία και τρυφερότητα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ενθουσιώδης και διαθέτει ακόρεστο σεξουαλικό πάθος. Είναι εγωκεντρικός, δεν φαντάζεται καν ότι μπορεί να απορριφθεί. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλει να κυριαρχεί στο κρεβάτι. Είναι τρυφερός, πιστός αλλά και απαιτητικός. Είναι επιδειξίας και αναζητά επαίνους για τις επιδόσεις του. Σπάει ρεκόρ και εξαντλεί το ταίρι του. Αγαπά την ποιότητα αλλά και την ποσότητα. Ξέρει να ταξιδεύει σε απίστευτα ερωτικά μονοπάτια.

Σεξουαλικά ταιριάσματα :

ΛΕΩΝ με Λέων: δυνατό και φλογερό σεξ αλλά δύσκολη συμβίωση, με Παρθένο: χλιαρό σεξ, με Ζυγό: έλλειψη λεπτότητας και διακριτικότητας, με Σκορπιό: τέλειο σεξ, με Τοξότη: φλογερή σχέση, με Αιγόκερω: διαφωνίες, με Υδροχόο: έντονη έλξη αλλά και ψυχρότητα, με Ιχθύ: όμορφες στιγμές αλλά όχι μονιμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος παθιάζεται με την λεπτομέρεια, την τάξη και την καθαριότητα. Θέλει απλά πράγματα κατόπιν σκέψης. Δείχνει ψύχραιμος αλλά μέσα του έχει θαμμένα μεγάλα πάθη. Είναι επιλεκτικός με το ταίρι του. Το σεξ είναι πολύπλοκο χωρίς εκπλήξεις. Έχει πάντα τον έλεγχο του εαυτού του και δεν παθιάζεται εύκολα. Προσπαθεί να τιθασεύσει τα συναισθήματά του και δεν απολαμβάνει τον αισθησιασμό. Αν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη του, τότε μπορεί να ξεπεράσει τα όρια του πάθους. Η σεξουαλική του ζωή ολοκληρώνεται μέσα από σταθερές σχέσεις, επινοεί απίστευτα τεχνάσματα.

Σεξουαλικά ταιριάσματα:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ με Παρθένο: αδράνεια και ατονία, με Ζυγό: υπομονή και συμβιβασμοί, με Σκορπιό: υπάρχουν ταμπού, με Τοξότη: πίστη με απιστία κολλάνε;, με Αιγόκερω: αξέχαστες απολαυστικές στιγμές, με Υδροχόο: σεξ με φαντασία, με Ιχθύ: ψυχρό σεξ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αγαπά το ρομαντισμό αλλά παρασύρεται από πάθη. Είναι αισθησιακός και προσφέρει ποιότητα στο σεξ. Είναι γενναιόδωρος και ξέρει να ευχαριστεί το ταίρι του. Αναζητά τρυφερές και παθιασμένες φαντασιώσεις. Ζητά ισορροπία, η αγάπη είναι απαραίτητη στο σεξ. Κάποιες φορές, βάζει στην άκρη τον εαυτό του, θέλει να αγαπιέται και να είναι επιθυμητός. Ξέρει να δημιουργεί ατμόσφαιρα με διεγερτικές προεκτάσεις. Έχει λεπτούς τρόπους, γοητεύει, κατακτά. Προσαρμόζεται εύκολα και δεν έχει αναστολές. Δεν του αρέσουν τα χυδαία. Ξεκινάει με προκαταρκτικά χάδια που οδηγούν στην κορύφωση.

Σεξουαλικά ταιριάσματα:

ΖΥΓΟΣ με Ζυγό: καλοζωία και απόλαυση, με Σκορπιό: αισθησιακό σεξ και καλή συμβίωση, με Τοξότη: καλό σεξ αλλά και απιστία, με Αιγόκερω: ελάχιστο πάθος, με Υδροχόο: ξεχωριστό σεξ και καλός γάμος, με Ιχθύ: δεν κρατάει η σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει ανάγκη το πάθος, τη συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση. Έχει ισχυρή σεξουαλική ορμή και ξέρει να αιχμαλωτίζει, διαθέτει ηφαιστειακή και ακόρεστη όρεξη. Μαγνητίζει και ελέγχει. Τα συναισθήματά του είναι θυελλώδη και άγρια. Αγαπά τις εκπλήξεις, το μυστήριο, το θολό, το σιωπηλό. Οι μέθοδοί του είναι ασυνήθιστοι. Είναι εφευρετικός και γνωρίζει άριστα τις τεχνικές που οδηγούν στην κορύφωση. Έχει μια διάχυτη επιθετικότητα, σπάνια είναι τρυφερός. Δεν υπάρχουν γι’ αυτόν ταμπού και απαγορεύσεις. Όπου και αν τον αγγίξεις, ανάβει.

Σεξουαλικά ταιριάσματα:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ με Σκορπιό: φλογερό και ανεπανάληπτο σεξ, με Τοξότη: διαφορετικές οι ανάγκες, με Αιγόκερω: φοβερό σεξ, με Υδροχόο: αποτυχία, με Ιχθύ: συναισθηματικό σεξ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i