Ζώδια και υποσχέσεις | Ποιοι είναι αξιόπιστοι και ποιοι όχι;

Όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων στα λόγια του έρωτα

Ζώδια και υποσχέσεις | Ποιοι είναι αξιόπιστοι και ποιοι όχι;

Όταν ερωτευόμαστε, πιστεύουμε ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα. Λέμε τα πάντα, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, δίνουμε υποσχέσεις αλλά καμιά φορά όλα απομυθοποιούνται και η πραγματικότητα μας αμφισβητεί. Οι υποσχέσεις δεν είναι εύκολο να τηρηθούν, άλλοι πατάνε στη γη και βλέπουν τα πάντα ρεαλιστικά και άλλοι εκφράζονται έντονα και ταξιδεύουν στον έβδομο ουρανό. Κάποιοι είναι σταθεροί στις αποφάσεις τους και κάποιοι άλλοι επηρεάζονται από τη γνώμη φίλων ή κοντινών προσώπων.

Πόσο αξιόπιστα είναι τα ζώδια και πόσο επηρεάζονται από τους άλλους;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν αναιρεί υποσχέσεις γιατί πολύ απλά δεν δίνει. Είναι παρορμητικός και κάνει τα πάντα για το ταίρι του όταν αυτό του ταιριάζει. Είναι όμως και απρόβλεπτος και μπορεί να εξαφανιστεί αν κάτι δεν του πάει καλά.

Δεν επηρεάζεται από τους άλλους, όταν αγαπάει και θέλει κάτι, ότι και να του πουν, το γράφει στα παλιά του τα παπούτσια. Αν αγαπήσει δεν μαζεύεται, περνάει τέλεια με το ταίρι του. Δεν ακούει τα λόγια κανενός, μην ανησυχείς τουλάχιστον γι’αυτό!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν δίνει υποσχέσεις γιατί πολύ απλά πράττει. Είναι απαιτητικός στη σχέση του και ζητάει όλο και περισσότερα και κατά ένα περίεργο τρόπο, τα παίρνει. Ο λόγος του είναι συμβόλαιο, ότι πει είναι σαν να έχει γίνει. Ότι προσφέρει, συναισθηματικά ή υλικά, είναι καλής ποιότητας και έχει διάρκεια. Θεωρείται αξιόπιστος.

Συνεπώς δεν επηρεάζεται από τα λόγια των άλλων. Αγαπάει αργά και σταθερά, αργεί να ξεκινήσει κάτι και κανένας δεν μπορεί αυτό να το γκρεμίσει. Αν το ταίρι του είναι πιστό και είναι σίγουρος γι’αυτό, τίποτα δεν τον μετακινεί από τη θέση του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i