Ζώδια Μάιος 2020: Οι προβλέψεις του μήνα

Τι μας περιμένει αυτόν το μήνα;

maine-coon-kitten-on-scratching-post-picture-id1085283872

Ζώδια Μάιος 2020: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Διάβασε επίσης: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

(21/3-20/4)

Με τον Άρη, ως τις 12, θέλεις να είσαι περιτριγυρισμένη από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να μοιράζεσαι. Η επικοινωνία και οι γνωριμίες ευνοούνται με την Αφροδίτη ως τα μέσα του μήνα. Μπορείς να ρυθμίσεις πράγματα που έχεις αφήσει στην άκρη. Από τις 13 που γυρνάει ανάδρομη μπορεί να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα. Αν έχεις σχέδια να προχωρήσεις, ο Κρόνος θα σε βοηθήσει. Δες τα πράγματα ως έχουν και όπως έρχονται. Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος από τα μέσα του μήνα και κάποιες μικρές αποτυχίες είναι πιθανές. Ο Άρης, από τις 13, σου δίνει φαντασία για να ενισχύσεις την ερωτική σου ζωή, όμως μπορεί να νιώσεις πως κολυμπάς ενάντια στο ρεύμα.

Τip: Η αυτοπεποίθηση είναι μειωμένη.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4-21/5)

Είσαι εξωστρεφής και επικοινωνιακή και ψάχνεις να βρεις τρόπους για να εξωτερικεύσεις την ενέργειά σου. Δεν λείπει το αλατοπίπερο αυτό το μήνα. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου ως τις 11 και ξαφνιάζεις με τις απόψεις σου, ανακαλύπτεις νέες πτυχές του εαυτού σου. Προσπαθείς περισσότερο να επιβληθείς παρά να ακούσεις τους άλλους. θέλεις να διασκεδάσεις, διεκδικείς την ελευθερία σου, ονειρεύεσαι άλλα πράγματα. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε σπρώχνει στην καινοτομία. Με τον Δία θέλεις να εξελιχτείς, να ταξιδέψεις, να μελετήσεις. Μπορείς να σχεδιάσεις με τον Πλούτωνα και να βρεις νέα πράγματα με τον Ποσειδώνα. Με τον Άρη, από τις 13, μπορείς να διαδόσεις τις ιδέες σου. Με ανάδρομη Αφροδίτη και Δία, από τα μέσα του μήνα, μπορεί να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις.

Tip: Είσαι υπερδραστήρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(22/5-21/6)

Με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό σου, δεν λείπει το αλατοπίπερο αυτό το μήνα. Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις ταυτόχρονα με τον Άρη, από τις 13 και θα πρέπει να βρεις χρόνο να αναπνεύσεις. Δεν ξέρεις που να στρέψεις το κεφάλι σου. Οργανώσου, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Ζήτα τη βοήθεια των άλλων και μην τα διαχειρίζεσαι όλα μόνη σου. Η Αφροδίτη χρωματίζει την ερωτική σου ζωή αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε εξαπατήσεις από γοητευτικά πρόσωπα όταν θα γυρίσει ανάδρομη, από τις 13. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, 12-28, θα πρέπει να προσέξεις τις εντάσεις με άτομα κύρους λόγω του τετραγώνου που θα σχηματίσει με Ποσειδώνα. Κάνε μια νέα αρχή με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 22.

Τip: Είναι ένας δυναμικός μήνας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6-22/7)

Έχεις το χάρισμα να δημιουργείς αρμονικές σχέσεις. Οι επαφές είναι σημαντικές αυτό το μήνα αν έχεις πράγματα να διαπραγματευτείς, να ζητήσεις ή για να υπερασπιστείς τις ιδέες σου. Ο Άρης, από τις 13, σου δίνει αυτοπεποίθηση, κάνεις νέα σχέδια και βάζεις νέους στόχους. Δέξου τις αλλαγές που σου φέρνει ο Ουρανός. Ο Κρόνος αλλάζει σιγά-σιγά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Εξελίσσεσαι, αλλάζεις, ανανεώνεσαι. Δίας/Πλούτωνας επηρεάζουν την συναισθηματική σου ζωή. Η ανάδρομη πορεία του Δία, από τα μέσα του μήνα στο απέναντι ζώδιο, θα σου δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις ένα γάμο, μια σχέση, μια κατάσταση. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 13, η ερωτική σου ζωή θα κινείται υποτονικά ή μυστικά χωρίς έντονη επιθυμία για ουσιαστική επαφή με το ταίρι σου. Μην παραμελείς τη σχέση σου.

Τip: Προκλητικός ο μήνας.

ΛΕΩΝ

(23/7-23/8)

Έχεις ξοδέψει μεγάλη ενέργεια για να εξελίξεις την εργασία και την καθημερινότητά σου. Δίας/Πλούτωνας θα σε ανανεώσουν, θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Ο Κρόνος φέρνει την αλλαγή από το απέναντι ζώδιο σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή στις εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Δες εκ νέου τις σχέσεις σου και πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς ήρεμα πριν αποφασίσεις. Η Αφροδίτη προσπαθεί να χαλαρώσει, να ισορροπήσει το κλίμα, όμως από τις 13, γυρνάει ανάδρομη και μπορεί να σε απομακρύνει από μια σημαντική σχέση ή μπορεί να αισθάνεσαι μπερδεμένη συναισθηματικά και να αναζητήσεις μια παλαιότερη σχέση. Με τον Άρη, από τις 13, μπορεί να θέλεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Χρέη, δάνεια, οφειλές, ασφάλειες, περιουσιακά έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν λύσεις.

Tip: Δεν είσαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου, παραδέξου το!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(24/8-23/9)

Προσπαθείς να βρεις την ισορροπία στη ζωή σου. Φιλοδοξείς την ηρεμία, τη σταθερότητα και προχωράς βήμα-βήμα. Με τον Άρη, από τις 13 στο απέναντι ζώδιο, δυσκολεύεσαι να αφεθείς στις αλλαγές. Υπάρχουν σύγχυση και διλήμματα καθώς πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Φρόντισε να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να χαθούν από έλλειψη θάρρους. Άρης/Ουρανός ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 13, δες την όμορφη πλευρά των πραγμάτων και όχι μόνο τις δυσκολίες. Προετοιμάσου για την ανανέωση, για ένα λαμπερό καλοκαίρι. Τα ιδανικά σου τροποποιούνται, οι ανάγκες σου επίσης. Αν και η νέα Σελήνη στις 22 μπορεί να φέρει εσωτερικές συγκρούσεις, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και ακολούθησε την ροή των πραγμάτων. Χαλάρωσε!

Tip: Δες τα πράγματα διαφορετικά στον συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

(24/9-23/10)

Έχεις ανάγκη την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή σου σε όλους τους τομείς, όμως αυτό το μήνα συναντάς εμπόδια. Προσπάθησε να ενισχύσεις και να σταθεροποιήσεις όσα θέλεις. Ασχολήσου με την καθημερινότητά σου και τις ανάγκες σου. Αισθάνεσαι περιορισμένος και φρεναρισμένος. Με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Άρη, από τις 13, θα ανακαλύψεις σημαντικά πράγματα για πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ή μπορεί να γυρίσεις σε σχέση από το παρελθόν. Προσπάθησε να βρεις νέα ενδιαφέροντα με το ταίρι σου για να ανανεώσετε τη σχέση σας όσο και αν η κρίση σου είναι θολή. Ο ανάδρομος Δίας, από τα μέσα του μήνα και η νέα Σελήνη στις 22 θα σε αναγκάσουν να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου. θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις και να αλλάξεις το σκηνικό της ζωής σου. Διεκδίκησε τις προσμονές σου για να πάρεις όσα σου αξίζουν.

Τip: Φρόντισε τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10-22/11)

Προσπαθείς με κάθε τρόπο να ενισχύσεις τις υπάρχουσες σχέσεις σου ή να δημιουργήσεις νέες. Είσαι αγαπητή, ακούς τους άλλους. Ο Άρης, από τις 13, σε κάνει πολύ δημιουργική, ανεξάρτητη, όμως θα πρέπει να προσέξεις τις εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. θα ήταν καλύτερο να πάρεις δυναμικές αποφάσεις. Φρόντισε περισσότερο το ταίρι σου, τα παιδιά σου, τα κοντινά σου πρόσωπα. Τα συναισθήματα είναι δυνατά και σου επιτρέπουν να εδραιώσεις καταστάσεις. Επαγγελματικά, δεν γίνονται μεγάλες αλλαγές. Η ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 13, μπορεί να φέρει προβλήματα σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια που να επηρεάσουν και τη σχέση σου με τους άλλους. Ερμής/Ουρανός μπορεί να φέρουν απρόσμενες ειδήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Να περιμένεις εκπλήξεις!

Tip: Προτεραιότητα του μήνα οι σχέσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11-21/12)

Εκφράζεις ξεκάθαρα τις ιδέες σου. Επωφελήσου από το διάλογο για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές. Η καθημερινότητά σου είναι γρήγορη και καλό θα ήταν να ξεκουράζεσαι λίγο. Ο Άρης, από τις 13, σε κάνει ευερέθιστη, νευρική, οξύθυμη, αλλάζεις γρήγορα διαθέσεις, διασκορπίζεσαι. Δεν μπορείς να τα διαχειριστείς και να τα ελέγξεις όλα ταυτόχρονα. Άρης/Ουρανός φέρνουν αλλαγές σε σπίτι, δουλειά, δημιουργικά σχέδια. Δες ξεκάθαρα την πραγματικότητα. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 13, απόφυγε ένα γάμο, μια νέα σχέση, μια νέα συνεργασία. Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο, από τις 12, μπορεί να δεχτείς μια επαγγελματική πρόταση ή μια αναγνώριση από ανώτερα πρόσωπα.

Tip: Προσοχή στις ιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12-20/1)

Δίας/Πλούτωνας/Ουρανός ξυπνούν τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Άρης, από τις 13, σε κάνει δημιουργική, υπάρχει αρμονία στις επαφές σου. Επωφελήσου από το κλίμα και συγκέντρωσε την ενέργειά σου σε ένα στόχο για να πετύχεις, μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να σε αποσυντονίζει. Είσαι μαχητική και πρέπει να πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό. Με το Δία στο ζώδιό σου, να γυρίζει ανάδρομος από τα μέσα του μήνα, μπορεί να βάλεις κάποια σχέδια σε αναμονή και να δεις την επιτυχία το φθινόπωρο. Το περιβάλλον σου σέβεται τις σκέψεις σου. Η Αφροδίτη φροντίζει να σε ανανεώσει. Υπάρχουν πολλές ιδέες και σχέδια αλλά μπορεί να μην έχουν ωριμάσει ακόμα. Ανάλυσε σωστά άλλες πίστες πριν προχωρήσεις.

Tip: Ο μήνας είναι κάθε άλλο παρά χλιαρός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1-19/2)

Με τον Άρη στο ζώδιό σου ως τις 12 έχεις ενέργεια και ότι καταστάσεις και αν αντιμετωπίζεις, τίποτα δεν σε σταματά, τίποτα δεν σε φρενάρει. Βγαίνεις από αδιέξοδα, λύνεις προβλήματα και ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα. Βρίσκεσαι παντού σε κάθε μέτωπο. Είσαι μαχητική, σκέφτεσαι γρήγορα και προσαρμόζεσαι με ταχύτητα. Από τις 13, έρχονται στην επιφάνεια οι αξίες σου, τι μετράει περισσότερο για σένα. Με τον Ερμή, 12-28 αλλά και με τη νέα Σελήνη στις 22, η ερωτική σου ζωή φαίνεται να σου χαμογελά. Αρέσεις και στο δείχνουν, αγαπάς και το δείχνεις. Απόφυγε τις υπερβολές και τις εντάσεις και κάνε τις επιλογές σου.

Tip: Προσοχή στην καριέρα στο τέλος του μήνα.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2-20/3)

Μέχρι τις 12 θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα, να προσαρμοστείς γρήγορα στις καταστάσεις, να προχωρήσεις. Ο Δίας φέρνει ευκαιρίες και ο Πλούτωνας βελτιώνει την επαγγελματική σου κατάσταση. Ερμής/Ουρανός μπορεί να φέρουν απρόσμενα νέα ή μια γνωριμία που θα σε ξαφνιάσει. Ανοίγουν ορίζοντες, έχεις νέες πρωτότυπες ιδέες, βρίσκεσαι σε νέους περιβάλλοντες χώρους. Από τις 13, τα πράγματα προχωράνε πιο γρήγορα, ασχολείσαι με χίλια πράγματα. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, η ενέργεια είναι μεγάλη αλλά θα πρέπει να προσέξεις την ανυπομονησία σου. Απόφυγε την νευρικότητα, μην αρπάζεσαι με το παραμικρό. Η Αφροδίτη παίζει παιχνίδια με τη συναισθηματική σου ζωή, μην αφήνεσαι εκτός και αν εσύ δεν ξέρεις τι ζητάς.

Tip: Αμφιβολίες είναι πιθανές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i