Ζώδια Μάρτιος 2020: Οι προβλέψεις του μήνα

Τι μας περιμένει τον πρώτο μήνα της Άνοιξης;

Ζώδια Μάρτιος 2020

Ζώδια Μάρτιος 2020: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Διάβασε επίσης: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ζώδια Μάρτιος 2020: Οι προβλέψεις του μήνα

ΚΡΙΟΣ

(21/3-20/4)

Ξεχειλίζεις από ενέργεια και θέλεις να δεσμευτείς σε σχέδια. Προτεραιότητά σου είναι η δουλειά, βάζεις στόχους, είσαι φιλόδοξη και δε διστάζεις να δεις μακριά. Τίποτα δε σου φαίνεται αδύνατο. Σημειώνεις επαγγελματικές επιτυχίες. Ο Κρόνος και η σοφία του σε συνοδεύουν όλη τη χρονιά. Ο Άρης σε κάνει μερικές φορές επιθετική. Έχεις πολλές δραστηριότητες αυτόν το μήνα και κάνεις νέες γνωριμίες. Αν είσαι έτοιμη να δεσμευτείς, θα βρεις το κατάλληλο πρόσωπο. Αναζητάς την αρμονία, την ισορροπία. Η Αφροδίτη σε στηρίζει και σου ζητά να αναλύεις τα γεγονότα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα πρέπει να προσέξεις κάποια απρόβλεπτα έξοδα. Η νέα Σελήνη, στις 24 στο ζώδιό σου, πραγματοποιεί σχέδια και σε κινητοποιεί σε δράση.

Τip: Υπάρχει μικρή ασυνεννοησία στις σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4-21/5)

Προχωράς συνετά στο δρόμο των αλλαγών και έχεις εκπλήξεις σε κάθε επίπεδο. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου φέρνει την ανανέωση και το απρόβλεπτο. Ο Άρης σου δίνει ενέργεια. Οι σχέσεις σου και τα συναισθηματικά σου εξελίσσονται θετικά. Με τον Κρόνο, από τις 22, κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου και ασχολείσαι με τη δουλειά σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς, αλλά θα πρέπει να μην είσαι επίμονη και να αποφύγεις να επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Έχεις πολλά θέματα στο μυαλό σου και πρέπει να πάρεις το χρόνο σου για να σκεφτείς και να ξεκουραστείς. Η Αφροδίτη, από τις 5 στο ζώδιό σου μαζί με τον Ουρανό, μπορεί από τη μια πλευρά να σε εκνευρίσει, αλλά από την άλλη να σε ευνοήσει σε ερωτικά και οικονομικά. Η νέα Σελήνη στις 24 σε παρασύρει σε παρασκήνιο.

Tip: Ο μήνας είναι ευχάριστος και κοινωνικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(22/5-21/6)

Έχεις πολλές ιδέες, αλλά δεν προχωράς μακριά. Βλέπεις τα πράγματα από την ανάποδη ή χάνεσαι μέσα σε διάφορα σχέδια. Ξεκινάς κάτι, αλλά δεν το τελειώνεις. Ευτυχώς, μπορείς να στηριχθείς σε κοντινά πρόσωπα, έχεις βοήθεια όταν την έχεις ανάγκη. Ο Κρόνος δε σε βοηθά και με τον Ερμή δεν μπορείς να ξεκουραστείς. Μην το παρακάνεις. Βγες από τη σφαίρα της φαντασίας και απόλαυσε τον πραγματικό κόσμο. Σκέψου ένα ένα τα πράγματα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Δέξου τις αλλαγές, δεν είναι καλός μήνας για να υλοποιήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Πρέπει να κάνεις πολλά ακόμα για να πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε τη συναισθηματική σου ζωή.

Τip: Προσοχή στις εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6-22/7)

Είναι ένας μήνας διαταραγμένος σε προσωπικό επίπεδο. Θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου με το δικό σου τρόπο. Ο Ουρανός σε ξυπνά και θέλεις να αναποδογυρίσεις την καθημερινότητά σου, να αλλάξεις παραστάσεις. Αναζητάς όμως και την ασφάλεια. Αν θέλεις την ανεξαρτησία, πάρε το δρόμο σου. Όσοι σε αγαπούν σέβονται τις επιλογές σου και στηρίζουν τις αποφάσεις σου. Διαισθάνεσαι τι πρέπει να κάνεις και πότε. Στηρίξου στα πόδια σου, διώξε τις αμφιβολίες και σήκωσε τα μανίκια για να πετύχεις τους στόχους σου. Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε έρωτα. Ο Κρόνος, από τις 22, θα επηρεάσει τα οικονομικά σου – χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά. Προσοχή σε επενδύσεις.

Τip: Μη βιάζεσαι, απόφυγε τον παρορμητισμό.

ΛΕΩΝ

(23/7-23/8)

Με τον Ουρανό, θέλεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα, να είσαι ελεύθερη. Αναθεώρησε και προσαρμόσου είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Έχεις περάσει πολλές αναταραχές, τις προκάλεσες ή σου τις επέβαλαν. Δε σου λείπουν οι ιδέες και τα καινοτόμα σχέδια. Εκμεταλλεύσου τη μαχητικότητα του Άρη, αλλά μην τραβάς το σχοινί. Μπαίνεις σε μια περίοδο όπου όλα είναι δυνατά. Τα σχέδιά σου ευνοούνται. Ό,τι κι αν έχεις στο μυαλό σου, λογικό ή πιο φιλόδοξο, πετυχαίνει. Προσοχή στις εντάσεις και μην μπερδεύεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά. Με τον Κρόνο, από τις 22 στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή να αντιμετωπίσεις προβλήματα με το σύντροφό σου. Ίσως να χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις.

Tip: Μην υπερεκτιμάς τις σωματικές σου δυνάμεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(24/8-23/9)

Η προσωπική σου ζωή θα λάμψει, αφιερώνεσαι στα κοντινά σου πρόσωπα. Η Αφροδίτη, από τις 5 μαζί με τον Ουρανό, φέρνει νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Ο ερωτισμός κυριαρχεί. Μείνε, όμως, με τα πόδια στη γη και μην αφήνεσαι στα ωραία λόγια. Κάποιοι μπορεί να σου δώσουν υπερβολικές υποσχέσεις. Ο Άρης και ο Ουρανός σε στηρίζουν. Από τις 22 θα βλέπεις τα πράγματα να δομούνται. Είναι η στιγμή για να αναπνεύσεις και να βάλεις προτεραιότητες. Έχεις ξοδέψει πολλή ενέργεια και πρέπει να ξεκουραστείς. Κλείνει ένας κύκλος και πραγματοποιείς μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή. Με τον Άρη, ασχολήσου με χόμπι, σπορ και δημιουργικά πράγματα.

Tip: Τολμάς και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ

(24/9-23/10)

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να ρίξεις τους ρυθμούς σου. Ο επαγγελματικός τομέας είναι η προτεραιότητά σου. Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται. Ο Ουρανός σου δίνει την ανάγκη να ανανεωθείς ερωτικά, να ζήσεις γλυκές στιγμές. Παθιάζεσαι, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Μην περιμένεις, όμως, μεγάλες αλλαγές στις δραστηριότητές σου. Βρίσκεσαι σε μια φάση προετοιμασίας. Ο Άρης μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που θα σε σοκάρουν στην οικογενειακή σου ζωή. Με την Αφροδίτη, από τις 5, μπορεί να έχεις κάποιες μεταπτώσεις στη διάθεσή σου. Ο Ήλιος, από τις 20, στηρίζει τις σχέσεις σου. Η ομίχλη κρατάει λίγο και όλα επιστρέφουν στην τάξη. Με τον Κρόνο, από τις 22, η δημιουργικότητα είναι στα ύψη.

Τip: Προσοχή στα ατυχήματα και στις εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10-22/11)

Ο Κρόνος φέρνει αλλαγές και θα πρέπει να επανεξετάσεις πολλές από τις αποφάσεις σου. Από τις 22, φέρνει οικογενειακά προβλήματα ή θέματα με σπίτι και περιουσία. Από τη μια θέλεις να προχωρήσεις προς το άγνωστο και από την άλλη αναζητάς τις γνώριμες καταστάσεις. Εσύ αποφασίζεις. Ο Ποσειδώνας σου δίνει την ανάγκη να αναλύσεις τη ζωή σου, τις καταστάσεις, τις αλλαγές. Η Αφροδίτη, από τις 5, είναι γλυκιά και τρυφερή, αλλά είναι αυτό που έχεις ανάγκη; Επιθυμείς το σίγουρο, την ασφάλεια ή μια μικρή περιπέτεια; Ο Άρης σε βοηθά να επικεντρωθείς στους στόχους σου. Η νέα Σελήνη στις 24 φέρνει ανταγωνισμό στην εργασία. Μπορεί να κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις.

Tip: Τα άστρα σου ανοίγουν τις πόρτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11-21/12)

Ο Ποσειδώνας σε στρεσάρει στην καθημερινότητα για το τίποτα. Οι εντάσεις πέφτουν από τις 20. Είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σου ζωή, κάτι συμβαίνει… και δεν κάνεις καμία προσπάθεια να διορθώσεις την κατάσταση. Ευτυχώς, κοντινά πρόσωπα σε κατανοούν. Ηρέμησε και λύσε τις διαφορές, ξεκίνα πάνω σε υγιείς βάσεις. Προχώρα μπροστά και απόφυγε τον παρορμητισμό, μην πιέζεις τίποτα. Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει την επικοινωνία και, από τις 16, περιπλέκει τις οικογενειακές σχέσεις. Έχεις ανάγκη από σταθερούς ανθρώπους στη ζωή σου ως σημείο αναφοράς. Οικονομικά, θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά κάνεις και περισσότερες αγορές. Με την νέα Σελήνη στις 24 ανανεώνεσαι και ασχολείσαι με την εξωτερική σου εμφάνιση.

Tip: Δεν είναι ένας ξεκούραστος μήνας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12-20/1)

Οι πλανήτες στο ζώδιό σου σε στηρίζουν, αλλά ο Κρόνος σε επηρεάζει περισσότερο δίνοντάς σου μαθήματα. Κάνεις μια παύση και αναρωτιέσαι τι θέλεις. Μέχρι τις 21 σου προσφέρει τη σοφία του. Ο Ουρανός σε ανανεώνει. Είσαι πιο συναισθηματική, πιο ανοιχτή, πιο επικοινωνιακή και κοινωνική απ’ ό,τι συνήθως. Η Αφροδίτη, από τις 5, φέρνει ελαφρότητα και φαντασία. Επαγγελματικά, μια τάση ανεξαρτησίας σε σπρώχνει να πας μπροστά. Όμως, τα γεγονότα σε φρενάρουν. Προετοιμάσου, κάνε επαφές, σχεδίασε καλύτερα τις αλλαγές. Μη νομίζεις ότι αρκεί να σκεφτείς την αλλαγή για να γίνει, χρειάζεται προσπάθεια. Πρέπει να δομήσεις και να οργανώσεις τον επαγγελματικό τομέα. Σήκωσε τα μανίκια σου για να δεις αποτελέσματα, αγωνίσου. Από τις 22, ο Κρόνος φέρνει οικονομικές έγνοιες. Προχώρα σε διάλογο από τις 16.

Tip: Νιώθεις ολοκληρωμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1-19/2)

Με τον Κρόνο, ως τις 21, θέλεις να ενισχύσεις τα αποκτήματά σου, επιθυμείς να εδραιώσεις τη θέση σου στη δουλειά. Οι ιδέες σου πρέπει να στηρίζονται σε γερές βάσεις. Πριν φύγεις για την περιπέτεια, πρέπει να σιγουρέψεις ό,τι έχεις στο τώρα. Από τις 22, βάζεις νέους στόχους, σπέρνεις ξανά. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, κυμαίνεσαι στο ίδιο μήκος κύματος με το περιβάλλον σου. Στις σχέσεις σου υπάρχει πίεση. Μπορεί να αισθανθείς και μια σωματική κόπωση. Δεν πιστεύεις πια στα φαινόμενα, αναζητάς χειροπιαστές αποδείξεις. Τα πράγματα ξεμπλοκάρουν από τα μέσα του μήνα. Οικονομικά, αναζητάς μια έξτρα πηγή εσόδων. Η νέα Σελήνη στις 24 ανεβάζει το ηθικό σου παρόλο που γενικά είσαι απογοητευμένη.

Tip: Αυτόν το μήνα όλα είναι δυνατά.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2-20/3)

Η Αφροδίτη, από τις 5, βοηθά τη συναισθηματική σου ζωή. Διαθέτεις έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα, δε σου λείπουν οι ιδέες σε κάθε επίπεδο. Προχωράς καλά, προοδεύεις, βελτιώνεσαι, τακτοποιείσαι. Οι σχέσεις σου ανθίζουν. Οι δραστηριότητές σου φέρνουν καρπούς. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Φροντίζεις τον εαυτό σου για πρώτη φορά. Είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και η διάθεσή σου είναι θετική. Παίρνεις πρωτοβουλίες και κάνεις επαφές, φιλικές και επαγγελματικές, για να πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις καλά στηρίγματα και εξαρτάσαι σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις των άλλων. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη.

Tip: Ο μήνας είναι ευνοϊκός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i