Ζώδια Νοέμβριος 2019: Οι προβλέψεις του μήνα

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Χρύσα Συκά.

Ζώδια Νοέμβριος 2019

Ζώδια Νοέμβριος 2019: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός (21/3-20/4)

Έχεις ανάγκη να ανανεωθείς, αλλά και να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα. Είσαι γενναιόδωρη και δημιουργική, έχεις πρωτότυπες ιδέες. Μη διστάσεις να καινοτομήσεις και να εξελίξεις τα σχέδιά σου, όσες δυσκολίες κι αν συναντάς. Ο Άρης ως τις 18 δε σε αφήνει να δεις καθαρά, δεν ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Με την πανσέληνο στις 12 είσαι διστακτική σε νέες συμφωνίες. Συναισθηματικά, μπορεί να δυσκολεύεσαι να ελέγξεις τα αισθήματά σου, όμως κανείς δεν είναι τέλειος. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 19 αντιζηλίες και ανταγωνισμός είναι στο μενού. Ας είσαι επιεικής με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους. Έχεις την ικανότητα να ξεφεύγεις ό,τι κι αν συμβαίνει. Με τη νέα Σελήνη στις 26 μπορεί να κάνεις μια αλλαγή ή ένα ταξίδι.

Τip: Ξεπερνάς κάθε εμπόδιο.

Ταύρος  (21/4-21/5)

Ξεμπέρδευε με παλιές καταστάσεις, μη χάνεις το χρόνο σου, στρέψε το βλέμμα σου στην καινοτομία. Ο Ουρανός σε ωθεί σε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Η Αφροδίτη γεννά ζήλιες. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 19 θα κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που συναντάς στο δρόμο σου. Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 12 μπορεί να αισθανθείς εξαρτημένη από το ταίρι σου ή μπορεί να σε απασχολούν υπαρξιακά ζητήματα. Κάνε νέα σχέδια, βάλε νέους στόχους και δε θα βγεις χαμένη. Είσαι μαχητική και ξέρεις να σερφάρεις πάνω σε κύματα αλλαγής. Η νέα Σελήνη στις 26 είναι αποκαλυπτική. Προσοχή σε αδιαθεσίες και κρυολογήματα.

Tip: Μεταμορφώσου, καινοτόμησε, ανανεώσου!

Δίδυμοι  (22/5-21/6)

Κάθε είδους σχέση αναδεικνύεται αυτόν το μήνα. Θέλεις να εξελίξεις τη σχέση με το ταίρι σου, ο Άρης θερμαίνει την καρδιά σου. Η Αφροδίτη, στο απέναντι ζώδιο ως τις 25, σε κάνει τρυφερή και ευχάριστη, έχεις καλή διάθεση και ανάγκη από χαρά. Μπορείς να στηριχτείς στο διάλογο για να ενισχύσεις σημαντικούς συναισθηματικούς δεσμούς. Έκφρασε με ειλικρίνεια όλα όσα αισθάνεσαι. Σε απασχολεί πολύ η συντροφικότητα και έχεις ανάγκη να βρεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Προσοχή ως τις 19, με τον ανάδρομο Ερμή, στην ασυνεννοησία και την καχυποψία. Η πανσέληνος στις 12 σε κάνει υπερευαίσθητη είτε στη δουλειά είτε στην υγεία. Επαγγελματικά, όλα θα πάνε καλά, αν δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα και κρατάς τα χαλινάρια.

Τip: Η νέα Σελήνη στις 26 στο απέναντι ζώδιο κάνει ειρηνικές τις σχέσεις σου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο ευνοημένο, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθείς από κάποιους περιορισμούς. Είσαι πιο αποφασιστική, πιο κινητική, προχωράς μπροστά με τη σιγουριά ότι μετακινείς βουνά. Ξέρεις να προσαρμόζεσαι σε κάθε κατάσταση, προοδεύεις σταθερά καθώς κατευθύνεσαι σε βαθιές αλλαγές. Μη βιάζεσαι. Μέχρι τις 19 ο ανάδρομος Ερμής φέρνει παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και καθυστερήσεις. Η πανσέληνος στις 12 σε βοηθά να βρεις λύσεις σε προβλήματα. Ίσως δεχτείς μια δελεαστική ερωτική πρόταση. Ο Άρης από τις 19 σε κάνει αισθησιακή, ενώ η Αφροδίτη μπορεί να μπλέξει τον έρωτα με τη δουλειά. Απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής και εκτίμησε όσα έχεις. Όλα έρχονται στην ώρα τους, αν ξέρεις να περιμένεις.

Τip: Μη φέρεσαι επιπόλαια με τη νέα Σελήνη στις 26.

Λέων  (23/7-23/8)

Δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα. Κάνε υπομονή και μη δεσμεύεσαι, ζύγισε αντικειμενικά τα υπέρ και τα κατά και απόφυγε τον παρορμητισμό. Βάλε προτεραιότητες και περίμενε να λάβεις απαντήσεις όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία, από τις 20. Η νέα Σελήνη στις 26 φέρνει αναγνώριση και θαυμασμό, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου. Μπορείς να λάμψεις και να αποφύγεις την επιθετική ανυπομονησία. Ο Ουρανός σε καλεί σε επαγγελματικές αλλαγές, αλλά ο Κρόνος είναι εναντίον σου. Θα νιώθεις στρες και κούραση στην καθημερινότητα, βρες τις ισορροπίες σου. Ασχολήσου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Αφροδίτη και ο Δίας τονίζουν το συναίσθημα και σε φέρνουν πιο κοντά σε έναν έρωτα. Μια σύγκρουση ανάμεσα σε επαγγελματική και οικογενειακή ζωή είναι πιθανή στην πανσέληνο στις 12.

Tip: Μη διασκορπίζεσαι.

Παρθένος  (24/8-23/9)

Με επιμονή, σιγουριά και υπομονή θα πετύχεις κάθε σου σχέδιο. Προετοίμασε σωστά τις αλλαγές, πάρε το χρόνο σου να αναλύσεις πρακτικά θέματα και να σχεδιάσεις τη δράση σου λεπτομερώς. Ξεπέρασε τα όριά σου και μην αποθαρρύνεσαι. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 19 κουράζει το νευρικό σου σύστημα, σε εκνευρίζει, αλλά μετά ευνοεί το διάλογο. Μπορεί να είσαι πιο ανεξάρτητη συναισθηματικά ή να επωφεληθείς από κοντινά σου πρόσωπα. Οργάνωσε την καθημερινότητά σου όπως θες και πάρε σημαντικές αποφάσεις στην πανσέληνο στις 12. Μια παλιά σχέση μπορεί να εμφανιστεί. Με τον Άρη από τις 19 θα είσαι πιο αποτελεσματική στις δραστηριότητές σου.

Tip: Προχώρα μπροστά.

Ζυγός  (24/9-23/10)

Η Αφροδίτη ευνοεί την κοινωνική σου ζωή και φέρνει μια εσωτερική ηρεμία. Ο Άρης στο ζώδιό σου σου δίνει δυναμισμό αλλά φέρνει και εντάσεις. Η επικοινωνία ευνοείται. Χειρίζεσαι το λόγο με τακτ, πείθεις και λαμβάνεις ό,τι θες. Προχωράς με πάθος πολύ γρήγορα. Προσοχή απαιτεί ο οικονομικός τομέας, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος ως τις 19. Πρόσεχε πώς χειρίζεσαι τα χρήματα, μην ξοδεύεις αλόγιστα, να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις θα σε αποδιοργανώσουν. Απόφυγε οικονομικές εμπλοκές και αγορές ή επενδύσεις με την πανσέληνο στις 12. Ερωτικά ανακάμπτεις και χαλαρώνεις. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα το εκτιμούν αυτό. Πήγαινε ένα κοντινό ταξίδι με τη νέα Σελήνη στις 26.

Τip: Ο Ουρανός μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σου.

Σκορπιός  (24/10-22/11)

Πολλαπλασιάζεις σχέδια και ιδέες, μαγνητίζεις έχοντας τους πλανήτες στο ζώδιό σου. Έχεις όμως ανάγκη να επιβληθείς περισσότερο και να ακουστείς σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 19 προκαλεί ένα επικοινωνιακό χάος. Μπορεί να είσαι ισχυρογνώμων ή οι ιδέες σου να είναι απόλυτες. Ο Άρης ως τις 18 σε καλεί σε ενδοσκόπηση. Όμως, δεν κλείνεσαι, γοητεύεις αυτούς που σε πλησιάζουν. Από τις 19 ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και λύνονται τα θέματά σου. Λάμπεις, χαμογελάς, μιλάς όμορφα και λαμβάνεις ό,τι επιθυμείς. Επαγγελματικά, από τη μια αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα και από την άλλη θέλεις να βρεις την ελευθερία σου για να ανθίσεις. Η νέα Σελήνη στις 26 ευνοεί τα οικονομικά, τις συμφωνίες, τις αγορές.

Tip: Άκου το ένστικτό σου!

Τοξότης  (23/11-21/12)

Σκέψη και ωρίμανση σχεδίων, αυτόν το μήνα κάνεις το λογαριασμό. Πρέπει να τελειώνεις με οτιδήποτε παλιό σε ρίχνει ή σου πέφτει βαρύ και να κάνεις μια νέα αρχή. Μπορεί να αισθανθείς τις δυνάμεις σου πεσμένες ή να πρέπει να ασχοληθείς με την υγεία σου στην πανσέληνο στις 12. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 19 πρόσεχε τι λες και πού το λες. Μην παίρνεις ξαφνικές αποφάσεις, άσε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Αν κάνεις υπομονή, όλα θα προχωράνε χωρίς δυσκολίες. Η Αφροδίτη, στο ζώδιό σου ως τις 25, βάζει χρώμα στη ζωή σου, δημιουργεί αρμονία στη ζωή σου παρέα με τον Άρη ως τις 18. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, μια τάση φυγής από μια σχέση είναι πιθανή. Η νέα Σελήνη στις 26 στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές και εξελίξεις.

Tip: Από τις 20 οι σκέψεις μπαίνουν σε τάξη.

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Η προτεραιότητα του μήνα είναι οι δραστηριότητες και η δουλειά. Ο Άρης σ’ το επιβάλλει αυτό ως τις 18. Βλέπεις τα σχέδια και τις ανάγκες σου και σιγά σιγά καταφέρνεις να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, να σχεδιάζεις καλύτερα τους στόχους σου, να εξελίσσεσαι. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σε σπρώχνουν στην αλλαγή, στην ανανέωση. Έχεις την ικανότητα να προσαρμόζεσαι στα γεγονότα με μεγάλη ευκολία, κάνεις δίκαιες επιλογές που σε αντιπροσωπεύουν ακόμα και αν είσαι απαισιόδοξη τώρα. Ο μήνας κρύβει ευκαιρίες, όχι όμως και συναισθηματικές. Το συναίσθημα, με την Αφροδίτη ως τις 25, είναι κρυφό. Από τη μια ονειρεύεσαι την ελευθερία, από την άλλη θέλεις να νιώθεις ασφαλής. Κάποιες εντάσεις είναι πιθανές με το ταίρι σου. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 19 σε οδηγεί σε πισωγυρίσματα. Με την πανσέληνο στις 12 βρίσκεις παρηγοριά κοντά σε φίλους.

Tip: Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη από τις 19.

Υδροχόος  (21/1-19/2)

Το μεγαλύτερο ατού σου αυτόν το μήνα είναι η ήρεμη επικοινωνία. Ο Άρης και ο Ουρανός σου δίνουν μεγάλη ενέργεια. Καταφέρνεις ό,τι επιχειρείς ακόμα και αν δεν κινείσαι όσο ελεύθερα θα ήθελες. Είσαι αποφασιστική και δυναμική και δουλεύεις πολύ σκληρά για να πετύχεις. Είσαι πολύ φιλόδοξη, αλλά με την πανσέληνο στις 12 μπορεί να αισθανθείς πολύ κουρασμένη, ψυχολογικά ή σωματικά. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 19 θα πρέπει να προσέξεις τις παρεξηγήσεις με ανώτερα πρόσωπα. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σε βγάζουν από οικονομικά αδιέξοδα. Τελείωσε ό,τι έχεις ξεκινήσει. Οργανώσου γιατί δεν έχεις χρόνο ούτε για να αναπνεύσεις. Σχεδιασμός και δομές είναι απαραίτητα αυτόν το μήνα. Αισθηματικά, μπορεί να νιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνουν. Φιλικά πρόσωπα σου βρίσκουν λύσεις στα θέματά σου με τη νέα Σελήνη στις 26.

Tip: Βάζεις τον πήχη ψηλά.

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Σου δίνεται η ευκαιρία αυτόν το μήνα να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, να βγεις από την παθητικότητα και να ξαναπάρεις τα ηνία στη ζωή σου. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 19 φέρνει καθυστερήσεις σε σχέδια, σε θέματα με το εξωτερικό ή παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να επιβάλλεσαι λίγο περισσότερο στους άλλους απ’ ό,τι συνήθως. Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας σου ζητούν να κάνεις το λογαριασμό, να ξέρεις πού βρίσκεσαι, να στραφείς μέσα σου. Ο Ουρανός σε αλλάζει και σε οδηγεί στην ανανέωση. Ανάλυσε σχέδια και δες τα όλα ρεαλιστικά. Προχώρα βήμα βήμα. Η Αφροδίτη βοηθά την επαγγελματική σου ζωή, αλλά κάνει την αισθηματική σου υποτονική. Ο Άρης από τις 19 σε απελευθερώνει. Η νέα Σελήνη στις 26 σε ρίχνει με τα μούτρα σε ένα επαγγελματικό σχέδιο.

Tip: Η πανσέληνος στις 12 σε κάνει ακόμα πιο αγαπητή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i