Ζώδια Σεπτέμβριος 2020: Οι προβλέψεις του μήνα

Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Διάβασε επίσης: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

(21/3-20/4)

Ο Άρης, ο κυβερνήτης σου, σου δίνει ενέργεια και όρεξη για δράση. Από τις 9 όμως γυρίζει ανάδρομος και θα πρέπει να είσαι προσεκτική, καθώς τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται περίπλοκα. Εμπόδια στα σχέδιά σου, κάποιοι περιορισμοί και συγκρούσεις είναι πιθανά. Από τις 13 ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και θα δεις τα επαγγελματικά σου σχέδια να προωθούνται. Ένας άνεμος αλλαγής έρχεται και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείς. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή, από τις 6, θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις τις συναισθηματικές σου σχέσεις. Η επικοινωνία είναι άριστη. Ανοίγεσαι και δείχνεις τα συναισθήματά σου. Κάνε διάλογο με το ταίρι σου και ζήσε όμορφες ερωτικές στιγμές. Με τον Ουρανό, θα πρέπει να είσαι προσεκτική στα οικονομικά σου όλο το μήνα. Με τον Ήλιο, φρόντισε τον εαυτό σου.

Τip: Βάλε τάξη σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4-21/5)

Με τον ανάδρομο Άρη, από τις 9, χαλαρώνεις και σταματάς να είσαι επίμονη σε κάποια θέματα. Βρίσκεσαι σε θέση άμυνας, σου λείπει το θάρρος. Με την Αφροδίτη, από τις 6, κάνεις έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Υπάρχει αρμονία στο σπίτι και στη συναισθηματική σου ζωή. Με τον Ερμή, από τις 6, οργανώνεις την καθημερινότητά σου και ασχολείσαι με τους άλλους. Μην το παρακάνεις και μην πιέζεσαι. Ένα πρόβλημα υγείας που μπορεί να εμφανιστεί θα ξεπεραστεί. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου ξεχειλίζεις από δημιουργικές ιδέες και φαντασία. Ανανεώσου σε κάθε επίπεδο, κάνε αλλαγές, αλλά μην είσαι ανυπόμονη. Κράτα την ενέργειά σου για να αναπτύξεις ώριμα και καλομελετημένα σχέδια. Οι πλανήτες στηρίζουν την επιχειρηματικότητά σου.

Tip: Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(22/5-21/6)

Ο Άρης σε κάνει υπερκινητική, ενθουσιώδη και στρέφει την προσοχή σου σε φιλίες και σχέδια. Μπορεί να διχαστείς ανάμεσα σε φιλία και έρωτα, όμως ο Κρόνος σε συγκρατεί, είναι εδώ για να σου δείχνει τα όρια και τις απαγορεύσεις του. Ο Ερμής και η Αφροδίτη, από τις 6, βοηθούν την επικοινωνία και την έκφραση των συναισθημάτων σου. Σου δίνονται ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες και αυτό ευνοεί και την επαγγελματική σου ζωή. Είσαι επικοινωνιακή και ανοιχτή και αυτό χρωματίζει την κοινωνική και συναισθηματική σου ζωή. Τελείωνε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου πριν περάσεις στην καινοτομία. Πολλαπλασίασε τις προσπάθειές σου, μη μένεις παθητική. Το περιβάλλον σου σε στηρίζει και σου δίνει τα κίνητρα να πετύχεις πολλά σχέδια. Δεν αποκλείεται να ακούσεις κάποια δυσάρεστα νέα.

Τip: Εξέτασε καλά κάθε λεπτομέρεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6-22/7)

Ο Ερμής, από τις 6, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και στις οικογενειακές σου σχέσεις. Προσοχή σε απρόβλεπτα έξοδα και δυσάρεστες οικονομικές εκπλήξεις με την Αφροδίτη, από τις 6. Ο καταναλωτισμός σου είναι μεγάλος. Ως τις 6 βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε βοηθά να συσφίγξεις τις συναισθηματικές σου σχέσεις. Ο ανάδρομος Άρης, από τις 9, επιβραδύνει τις εξελίξεις στην καριέρα. Κάποιοι παράγοντες ή πρόσωπα σε συγκρατούν και σε κρατούν σε αδράνεια. Από την άλλη, ο Άρης σου δίνει δυναμισμό, σε κάνει εφευρετική. Βγαίνεις από το καβούκι σου και τολμάς. Καιρός ήταν. Με τον Ουρανό κάνεις φιλόδοξα σχέδια. Κρίσεις ζήλιας μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ήλιος ευνοεί τον κοινωνικό τομέα. Κάνεις επαφές, βγαίνεις μπροστά και προσπαθείς να εξελιχθείς.

Τip: Πιστεύεις στον εαυτό σου και στα όνειρά σου.

ΛΕΩΝ

(23/7-23/8)

Ο ανάδρομος Άρης, από τις 9, μπλοκάρει τις πρωτοβουλίες σου. Κόψε ταχύτητα και τα πράγματα θα εξελιχθούν από μόνα τους. Αυτόν το μήνα κάνεις αναθεωρήσεις και υπάρχουν καθυστερήσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τις 6, μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματικές ακρότητες. Η σχέση σου ενισχύεται, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου. Έχεις ανάγκη να εδραιώσεις τη σχέση σου, μπορείς να πείσεις με τις ιδέες σου. Σημαντικές συναντήσεις μπορεί να ακυρωθούν και να εκνευριστείς. Έχεις διάθεση να ξεκινήσεις νέα πράγματα, αλλά τίποτα δεν προχωρά όπως θα ήθελες. Με τον Ερμή, από τις 6, να σε στηρίζει, κάνεις νέες και χρήσιμες για τα σχέδιά σου γνωριμίες. Ο Ποσειδώνας σε καλεί να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Έχεις την τάση να κάνεις πολλά σχέδια χωρίς να τα αναλύεις με προσοχή.

Tip: Η δύναμή σου είναι η επικοινωνία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(24/8-23/9)

Ο ανάδρομος Άρης, από τις 9, δημιουργεί προβλήματα σε κοινά οικονομικά, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά αλλά και στις σχέσεις σου. Καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις είναι πιθανά. Με τον Ερμή, από τις 6, σε απασχολούν τα χρήματα. Ως τις 5 βρίσκεται στο ζώδιό σου, έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, οργανώνεσαι και σχεδιάζεις όλα όσα σου έχουν ζητηθεί. Ο Ερμής ενισχύει την ικανότητα να εκφράσεις τις ιδέες σου. Η νέα Σελήνη στις 17 στο ζώδιό σου φέρνει εντάσεις και κούραση. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, έχεις δημιουργικές ιδέες που σε βοηθούν να καινοτομήσεις. Κάνε υπομονή μέχρι να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ουρανός σε στρέφει στο καινούριο. Η Αφροδίτη κάνει πικάντικη τη συναισθηματική σου ζωή. Απελευθερώσου και στρέψε το βλέμμα σου προς το μέλλον. Να είσαι έτοιμη να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να προσαρμοστείς γρήγορα.

Tip: Ακολούθησε τους ρυθμούς.

ΖΥΓΟΣ

(24/9-23/10)

Με τον Ερμή, από τις 6 στο ζώδιό σου, όλοι σε αντιμετωπίζουν καλοπροαίρετα και εξαιρετικά. Είσαι αποφασιστική, οργανωτική, εύστοχη στις κινήσεις σου, κάνεις σωστές εκτιμήσεις. Όμως, με τον ανάδρομο Άρη, από τις 9, στο απέναντι ζώδιο θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για λεκτικές μάχες και εντάσεις που θα εκτονωθούν στο τέλος του μήνα. Αποσταθεροποιείσαι, υπάρχει σύγχυση, όμως έχεις τη διάθεση να ρυθμίσεις τα πράγματα. Μην αφήνεις τις καθυστερήσεις να σε ταλαιπωρούν. Όλα θα επιστρέψουν στην τάξη. Μη μένεις αγκυλωμένη στις θέσεις σου, άκου τι έχει να σου πει το ταίρι σου για να απομακρυνθούν οι εντάσεις. Έχεις ανάγκη την ελαφρότητα, την απλότητα, τη χαρά. Ανάλαβε τις ευθύνες σου.

Τip: Οργανώσου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10-22/11)

Με τον Ερμή, από τις 6, κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου και τις πληροφορίες σου. Χρησιμοποίησε τακτ και διπλωματία. Ο ανάδρομος Άρης, από τις 9, σε εξαντλεί σωματικά και ψυχολογικά. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις εργασία. Να είσαι έτοιμη για κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σου. Δεν αποκλείεται το τέλος μιας σχέσης ή η ρήξη με ένα οικείο πρόσωπο. Είσαι δυναμική και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Θέλεις να πραγματοποιήσεις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις, είναι καλή στιγμή για συνεργασίες. Είσαι ερωτική, η λίμπιντο είναι στα ύψη και δε λείπει το αλατοπίπερο. Με τον Ουρανό στο απέναντι ζώδιο, υπάρχουν αμφισβητήσεις, ερωτήματα στις σχέσεις σου που θα πρέπει να αναλύσεις. Προσπάθησε να επωφεληθείς από κάποιες στιγμές οικειότητας με το ταίρι σου, χαλάρωσε.

Tip: Απόφυγε κάθε είδους υπερβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11-21/12)

Με τον Ερμή, από τις 6, μπορείς να διευρύνεις τον κοινωνικό και επαγγελματικό σου κύκλο. Με την Αφροδίτη, από τις 6, αναζητάς τη χαρά και την περιπέτεια στον έρωτα, τα προβλήματα με το ταίρι σου εξαφανίζονται. Με τον ανάδρομο Άρη, από τις 9, αποτραβιέσαι από έντονες δραστηριότητες. Μπορεί και να μη βλέπεις τη σωστή διάσταση των πραγμάτων και να μπερδεύεις τις επιθυμίες σου με την πραγματικότητα. Υπάρχουν αμφιβολίες και έχεις ανάγκη να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, να ανανεωθείς. Θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και γι’ αυτό φέρεσαι λιγότερο παρορμητικά και πιο συνετά. Πρέπει να σκεφτείς κάποια τρέχοντα θέματα στην επαγγελματική σου ζωή και να τα λύσεις με ηρεμία. Κινήσου με λογική. Πάρε το χρόνο σου να αναλύσεις τα γεγονότα για να προχωρήσεις. Κοντινά σου πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου.

Tip: Το κλίμα στις σχέσεις σου είναι θετικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12-20/1)

Με τον Ερμή, από τις 6, κάνεις σημαντικά ραντεβού και επαφές με άτομα κύρους. Έχεις συνεχώς την αίσθηση ότι, για να πετύχεις τα σχέδιά σου, πρέπει να ξεπεράσεις μεγάλα εμπόδια. Με τον ανάδρομο Άρη, από τις 9, οι εντάσεις με οικεία πρόσωπα θα μετριαστούν, οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ακινήτων καθυστερούν. Θέλεις να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και αντιμετωπίζεις τα πάντα. Ο Ήλιος σε βοηθά να προχωρήσεις τις τρέχουσες υποθέσεις σου. Προσάρμοσε τις αντιδράσεις σου στις καταστάσεις, μη μένεις επικεντρωμένη στα συναισθήματά σου, δεν έχεις πάντα δίκιο. Μην αφήνεις τις αμφιβολίες σου να σε μπερδεύουν. Με την Αφροδίτη, από τις 6, ονειρεύεσαι την ανανέωση στη σχέση σου, το αλατοπίπερο, το απρόβλεπτο.

Tip: Το κλίμα είναι έντονο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1-19/2)

Με τον Ερμή, από τις 6, εντυπωσιάζεις με την ακρίβεια των δηλώσεών σου. Πείθεις, έχεις ενέργεια, χαρά. Με τη νέα Σελήνη στις 17 θα πρέπει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες. Κάνε διαπραγματεύσεις, μην αφήνεις τους άλλους να βγαίνουν από πάνω. Ξεχειλίζεις από ιδέες και είναι δύσκολο να σου αλλάξουν γνώμη σε κάποια πράγματα. Δες ξανά τους στόχους σου, σκέψου. Δε σε ενδιαφέρει ο δρόμος, αλλά ο προορισμός. Έχεις ευκαιρίες να πετύχεις ό,τι ξεκινάς, περνάς τα μηνύματά σου. Άκου τους άλλους και απόφυγε τον παρορμητισμό. Κάνε τα πάντα για να βγεις από τη ρουτίνα με το ταίρι σου. Το κλίμα είναι τρυφερό και ερωτικό. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Πολλαπλασίασε τις στιγμές για δυο, μακριά από την κοινωνική ζωή.

Tip: Γοητεύεις!

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2-20/3)

Οι σχέσεις σου δοκιμάζονται στις αρχές και στο τέλος του μήνα. Υπάρχουν εντάσεις, ψυχρότητα και σύννεφα σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να μην αφιερώνεις πολύ χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, η διάθεσή σου δεν είναι καλή. Με τον ανάδρομο Άρη, από τις 9, να περιμένεις καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις για οικονομικές διαφορές. Απόφυγε σημαντικές αγορές. Συγκεντρώσου, δες καθαρά το παρόν και κοίτα μπροστά. Διεκδίκησε τις επαγγελματικές προσμονές σου και εξελίξου. Κάνε ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις και μην ακούς τους άλλους. Δεν έχεις ίσως το χρόνο που επιθυμείς για να σχεδιάσεις νέα πλάνα. Τελείωνε με πράγματα που εκκρεμούν πριν περάσεις σε νέες καταστάσεις.

Tip: Κάνεις σκέψεις για μακρινά ταξίδια προς το τέλος του μήνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i