5 βασικά λάθη που κάνεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Μάθε πώς θα τα αποφύγεις!

5 βασικά λάθη που κάνεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Η διακόσμηση του σπιτιού αποτελεί για πολλούς ανθρώπους μία ευχάριστη ασχολία. Η διάταξη των επίπλων, η επιλογή των χρωμάτων και οι τελικές πινελιές είναι μερικά από τα πράγματα που ενθουσιάζουν τον διακοσμητή που κρύβεται μέσα μας. Ορισμένες φορές όμως, η διαδικασία αυτή δεν είναι τόσο εύκολη όσο δείχνει.

Όλοι μας έχουμε οδηγηθεί σε «διακοσμητικά» λάθη και αυτό περιλαμβάνει ακόμη και τους πιο ειδικούς στα θέματα διακόσμησης. Γνωρίζοντας όμως τι ακριβώς πρέπει να αποφύγεις όταν θέλεις να δώσεις μία νέα πνοή στον χώρο σου κάνει την όλη διαδικασία ακόμη πιο εύκολη. Ένα καλό αποτέλεσμα απαιτεί δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Παρακάτω ακολουθούν πέντε από τα πιο συχνά λάθη που πρέπει να αποφεύγεις από εδώ και πέρα

#1 Το να επιδιώκεις να ταιριάζουν όλα μεταξύ τους

Η ιδέα της μονοχρωμίας (από το χαλί και τις κουρτίνες μέχρι το πάπλωμα του κρεβατιού και τα μαξιλάρια) είναι μία τάση που προέρχεται από τις δεκαετίες του ’50 και του ’60. Πλέον όμως δεν χρειάζεται η διακόσμηση του σπιτιού να είναι τόσο αυστηρή και προσπάθησε απλώς να δεις τι πραγματικά πηγαίνει στο χώρο σου. Οι πιο ενδιαφέροντες εσωτερικοί χώροι είναι τελικά αυτοί που περιέχουν τους πιο απροσδόκητους συνδυασμούς.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next