Οι αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας που προπονούνται στα Holmes Place!

Τα Holmes Place Clubs, συνεχίζοντας την επιτυχημένη 16ετή τους πορεία στην Ελλάδα, πρωτοπορούν, για μια ακόμη φορά, μέσω της ανακήρυξης τους σε επίσημους υποστηρικτές της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας!

VasilikiMillousi

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), κ. Σπύρου Καπράλου, και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τους αρμοδίους, οι αθλητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΕΟΕ «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκυο» θα μπορούν, πλέον, να χρησιμοποιούν, δωρεάν, τις εγκαταστάσεις των τριών Holmes Place Clubs σε Αθήνα, Μαρούσι και Γλυφάδα.

Επιπρόσθετα, οι 100 και πλέον αυτοί αθλητές θα απολαμβάνουν όλα τα προνόμια των μελών (μεταξύ των οποίων μηχανήματα εκγύμνασης, πισίνες, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι και ομαδικά προγράμματα άσκησης) για το σύνολο της προετοιμασίας τους, μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020.

Οι αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας που προπονούνται στα Holmes Place! - εικόνα 1

Η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια πάλης Μαρία Πρεβολαράκη κατά τη διάρκεια προπόνησης, στο Holmes Place Αθήνας.

Με αφορμή την επισημοποίηση της συνεργασίας, η CEO της Holmes Place Greece κ. Έλλη Φλέγγα δήλωσε: «Μία ενέργεια που ξεκίνησε ως μεμονωμένη στήριξη ελλήνων πρωταθλητών, με την υποστήριξη των Ολυμπιονικών μας Σοφίας Μπεκατώρου, Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, καθίσταται θεσμός! Είναι μεγάλη μας τιμή να βοηθάμε τους Έλληνες πρωταθλητές, ειδικά στις δύσκολες περιόδους που διανύει ο ελληνικός αθλητισμός. Από την πλευρά μας, χαιρόμαστε να προσφέρουμε στήριξη υψηλών προδιαγραφών σε αθλητές που εμπνέουν, τόσο εμάς όσο και τα μέλη μας! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προετοιμασία τους και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα τους μέχρι και την Ολυμπιάδα του Τόκυο!»

Οι αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας που προπονούνται στα Holmes Place! - εικόνα 2

Η πρωταθλήτρια στην ενόργανη Βασιλική Μιλλούση προπονείται στο Holmes Place Γλυφάδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next