Ο “μαγικός” αριθμός 42 και το απίστευτο video για τη δωρεά αίματος

Ένα απίστευτο video για τη δωρεά αίματος δημοσίευσε ο Ερυθρός Σταυρός στην Αυστραλία

26.04.2018

Γράφει: Themamagers.gr

εχεις διαβασει

Ο “μαγικός” αριθμός 42 και το απίστευτο video για τη δωρεά αίματος

Ένα απίστευτο video για τη δωρεά αίματος δημοσίευσε ο Ερυθρός Σταυρός στην Αυστραλία που θα σε κάνει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι την αιμοδοσία. Ο “μαγικός” αριθμός 42 είναι αυτό που πρέπει να γνωρίσεις.
.
Στο δημοφιλές μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας “The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy” ο Douglas Adams αναφέρει ότι ο αριθμός «42» ήταν η απάντηση στο μεγάλο ερώτημα για τη ζωή, για το σύμπαν και όλων των σπουδαίων πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω μας.

Και τώρα, 40 χρόνια μετά κυκλοφορεί το μυθιστόρημα με στόχο ο Ερυθρός Σταυρός στην Αυστραλία να μας αποκαλύψει γιατί ο αριθμός 42 είναι “μαγικός”.

Στο video πρωταγωνιστές είναι ένα παιδάκι και ο πατέρα τους. Ο πατέρας διαβάζει το εν λόγω μυθιστόρημα στο παιδί του το οποίο βρίσκεται στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου και βλέπει ένα όνειρο… Το μικρό αγόρι στο όνειρό του προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από αυτόν τον “μαγικό ” αριθμό. Προσπαθεί να “διαβάσει” όλες τις ενδείξεις και όλα τον οδηγούν και του αποκαλύπτουν αυτόν τον αριθμό.

Στο τέλος του video έρχεται και η απάντηση. 42 ημέρες. Τόσες ημέρες χρειάζονται για να “αντέξει” αποθηκευμένο το αίμα ενός δωρητή.

Κι εσύ είσαι αυτός που μπορεί να γίνει η ζωή, το σύμπαν, τα πάντα σε κάποιον. Επομένως, τι σε κρατά;

Δες το καταπληκτικό video στο themamagers.gr

Topics:

Περισσότερα από News & Trends

#shapegreece

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.