Οι συμβουλές που θα σώσουν το μακιγιάζ, τα μαλλιά και το μανικιούρ το καλοκαίρι

Αυτές οι συμβουλές θα κάνουν τη διαφορά.

24.07.2020

εχεις διαβασει

Οι συμβουλές που θα σώσουν το μακιγιάζ, τα μαλλιά και το μανικιούρ το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι το μακιγιάζ, τα μαλλιά και το μανικιούρ σου υποφέρουν. Αυτές οι συμβουλές θα κάνουν τη διαφορά.

1.Διατήρησε υγιή τα μαλλιά σου 

«Όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο περισσότερο ταλαιπωρούνται τα μαλλιά σου» λέει η Αθηνά Τζάνετ Κορώση, γνωστή hair colorist. Για να διατηρείς τις πλεξούδες σου υγιείς, η ειδικός προτείνει να περνάς τα μαλλιά σου με leave-in conditioner και να τα δένεις σε ψηλό κότσο ή κοτσίδα. Επίλεξε ειδικά προϊόντα καθημερινής περιποίησης και styling που προφυλάσσουν από τον ήλιο, το αλάτι και το χλώριο.

2.Προστάτευσε το μανικιούρ σου 

Προστάτευσε το μανικιούρ σου από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα στην παραλία με προϊόντα που στεγνώνουν γρήγορα.

«Η άμμος δημιουργεί ισχυρή τριβή στα νύχια, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το βερνίκι στο λεπτό. Απλώνοντας μισή ώρα πριν την παραλία λίγες σταγόνες μιας προστατευτικής βάσης που στεγνώνει γρήγορα, το μανικιούρ σου θα μείνει ακέραιο και σταθερό όλη μέρα» λέει η διάσημη μανικιουρίστ Deborah Lippmann. Στην αγορά θα βρεις βερνίκια νυχιών με αποτέλεσμα τζελ που διατηρείται για περισσότερες ημέρες απ’ όσες με τα αντίστοιχα συμβατικά προϊόντα. Αποτελούν την ιδανική επιλογή, αφού το χρώμα τους δεν αλλοιώνεται από το νερό της θάλασσας, το χλώριο και τον ήλιο.

3.Όλα αδιάβροχα 

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι must. Δε μουτζουρώνουν και μένουν διαρκώς κολλημένες πάνω στα βλέφαρα.

Από τη μάσκαρα και το μολύβι μέχρι το αϊλάινερ και τις σκιές, επίλεξε συνθέσεις όπου αναγράφεται η ένδειξη «waterproof»: είναι αδιάβροχα για να αντέχουν αρκετά στο νερό. Μπορεί να αφαιρούνται πιο δύσκολα –θα χρειαστείς ειδικά ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι, αλλά θα σε σώσουν από μικρές καταστροφές στο μακιγιάζ και άρα αξίζουν τον κόπο.

Οι γρήγορες καλοκαιρινές συμβουλές ομορφιάς για αψεγάδιαστο σώμα

[related id="507072"]

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece