Διώξε ακμή, μαύρα στίγματα και ανοιχτούς πόρους

Η beauty editor Σοφία Μάργαρη προτείνει τις καλύτερες συμβουλές για σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας, ώστε να ανατιμετωπίσεις τα μαύρα στίγματα, την ακμή και τους ανοιχτούς πόρους.

07.06.2012

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Διώξε ακμή, μαύρα 
στίγματα και 
ανοιχτούς πόρους

Έχω ακμή. Ποιές μάσκες μπορώ να φτιάξω και πώς μπορώ να κάνω καθημερινό καθαρισμό; Και μερικά tips αν μπορείτε για να εξαφανίσω τα μαύρα στίγματα και τους πόρους.

Βeauty tips

–    Φρόντισε να αποβάλλεις το άγχος από τη ζωή σου και διατήρησε την επιδερμίδα σου προστατευμένη χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα κατά της ακμής.

–   Ο καθαρισμός είναι σημαντικός για να απομακρύνεις τη λιπαρότητα, το επιφανειακό σμήγμα, το μακιγιάζ και τα νεκρά κύτταρα, ενώ τα «σκληρά» προϊόντα απολέπισης δεν συνιστώνται, αφού συνήθως επιδεινώνουν την κατάσταση

–  Δώσε προσοχή στα καλλυντικά που αγοράζεις να έχουν την ένδειξη μη φαγεσωρογόνα (non comedogenic).Αυτά τα καλλυντικά είναι μελετημένα για να μην κλείνουν τους πόρους και να προκαλούν σπυράκια.

–  Επίσης καλό θα ήταν να προσέξεις ώστε το make up σου να είναι χωρίς λιπαρά στοιχεία(oil free) αν και καλύτερα είναι να χρησιμοποιείς μόνο πούδρα. Φρόντισε το ντεμακιγιάζ να γίνεται με ιδιαίτερη σχολαστικότητα


Έχεις μαύρα στίγματα και ανοιχτούς πόρους;

Editor's Picks

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece