Τι κρέμα προσώπου να πάρω για να αντιμετωπίσω διαφορετικά συμπτώματα;

Η Σοφία Μάργαρη, beauty guru, δίνει απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις ομορφιάς που στείλατε εσείς, οι αναγνώστριές μας στη σελίδα μας στο Facebook.

10.06.2020

εχεις διαβασει

Αυτές είναι οι τροφές που μειώνουν τις ρυτίδες

Κυκλοφορούν άπειρες κρέμες εξειδικευμένες σε διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας. Τι να κάνω για να αντιμετωπίσω δύο τρία συμπτώματα, να τις φοράω όλες;

Φυσικά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείς τα πάντα, αλλά σίγουρα θα πρέπει να αποφασίσεις τι σε ενοχλεί περισσότερο. Η εξειδίκευση στα προϊόντα δεν πρέπει να λειτουργεί αγχωτικά, αλλά ως έναςτρόπος που σε διευκολύνει να βρεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες, για παράδειγμα τις ρυτίδες έκφρασης, τη χαλάρωση, τις κηλίδες, την έλλειψη λάμψης, τις πανάδες κ.λπ.

Αν, πάλι, κρίνεις απαραίτητο να χρησιμοποιείς περισσότερες από μία αγωγές, μπορείς να βάζεις άλλη το πρωί και άλλη το βράδυ, ώστε να καλύπτεις διαφορετικά προβλήματα, επιλέγοντας το βράδυ την πιο ισχυρή σε δραστικές ουσίες για το πιο σημαντικό πρόβλημα, π.χ. ρυτίδες, χαλάρωση, κηλίδες, καθημερινή αντηλιακή προστασία. Η χρήση πολλών προϊόντων ταυτόχρονα δεν εξασφαλίζει και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Διάβασε επίσης: Πώς να βάζω κρέμα προσώπου; To #1 λάθος που κάνεις με την ενυδατική σου!

Editor's Picks

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece