Έτσι καταστρέφεις τις βλεφαρίδες σου και δεν το ξέρεις

4 συνήθειες που κάνουν κακό στις βλεφαρίδες σου.

14.02.2019

Γράφει: Ευμορφία Σαββαΐδη

εχεις διαβασει

Έτσι καταστρέφεις τις βλεφαρίδες σου και δεν το ξέρεις

Όλες θέλουμε μακριές, πυκνές βλεφαρίδες, αλλά σκέφτηκες ποτέ μήπως οι συνήθειες σου κάνουν την κατάσταση χειρότερη; Ανακάλυψε παρακάτω με ποιους τρόπους τις καταστρέφεις  – και tips για να σταματήσεις.

Εφάρμοσε (και αφαίρεσε) τις ψεύτικες βλεφαρίδες με προσοχή

Αν φοράς βλεφαρίδες πιο συχνά από το μέσο όρο, θυμήσου να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με την εφαρμογή, αλλά και την αφαίρεση. Προσπάθησε να βάζεις όσο το δυνατόν λιγότερη κόλλα, να τις αφαιρείς με κάποιο έλαιο και ποτέ να μην τις τραβάς. Ποτέ.

Ελπίζουμε πως δεν χρησιμοποιείς το ψαλίδι βλεφαρίδων μετά τη μάσκαρα

Θυμήσου να χρησιμοποιείς το εν λόγω εργαλείο ΠΡΙΝ εφαρμόσεις την αγαπημένη σου μάσκαρα, γιατί υπάρχει τεράστια πιθανότητα το ψαλίδι να κολλήσει στη μάσκαρα και να τραβήξεις τις βλεφαρίδες σου κατά λάθος.

Αφαιρείς τη μάσκαρα με λάθος τρόπο

Τρίβεις τα μάτια σου με δύναμη και, τελικά, καταπονείς τις βλεφαρίδες σου. Ήξερες πως αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμη απώλεια βλεφαρίδων;

Εditor’s Tip: Το αμυγδαλέλαιο με βγάζει κάθε φορά “ασπροπρόσωπη” και δίχως… panda eyes, αφού αφαιρεί το μακιγιάζ μου αποτελεσματικά και ανώδυνα.

Διάβασε επίσης: Δοκίμασε και αβοκάντο για το ντεμακιγιάζ ματιών

Αγγίζεις τα μάτια σου κατά τη διάρκεια της ημέρας

Κράτα τα χέρια σου μακριά από τα μάτια, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σκέψου πως υπάρχουν και βακτήρια, τα οποία μπορείς να μεταφέρεις εύκολα από τα χέρια στα μάτια σου και να φράξουν τους θύλακες, εμποδίζοντας την ανάπτυξη των βλεφαρίδων σου.

Διάβασε επίσης: Πέφτουν οι βλεφαρίδες μου, τι να κάνω;

Editor's Picks

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

#shapegreece