Πώς να βάζω την κρέμα ματιών; Αυτός είναι ο τρόπος για να έχει όντως αποτέλεσμα

Οι ειδικοί μάς δίνουν τις συμβουλές τους. Να τι μάθαμε!

05.03.2020

εχεις διαβασει

Πώς να βάζω την κρέμα ματιών; Αυτός είναι ο τρόπος για να έχει όντως αποτέλεσμα

Πιθανότατα έχεις ήδη βρει την αγαπημένη σου κρέμα/gel/σέρουμ ματιών για να αντισταθμίσεις την περιβαλλοντική και φυσική φθορά. Γνωρίζεις όμως πως εκεί έξω γίνεται μια μεγάλη συζήτηση για το πώς ακριβώς θα πρέπει να βάζουμε τις κρέμες ματιών ώστε να είναι πιο αποτελεσματικές;

Πώς να βάζω την κρέμα ματιών; Οι ειδικοί συμβουλεύουν

Σύμφωνα με την Jessica Weiser, MD, δερματολόγο και μέλος των επαγγελματικών σωματίων American Academy of Dermatology και American Society for Dermatologic Surgery, “η κρέμα ματιών θα πρέπει να εφαρμόζεται με απαλά χτυπηματάκια στην επιδερμίδα του κάτω βλεφάρου, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και προχωρώντας προς τα έξω, προς το πόδι της χήνας”. Απόφυγε το επάνω βλέφαρο. Η Weiser προειδοποιεί πως η εφαρμογή κρέμας εκεί μπορεί να ερεθίσει τα μάτια σου και να έχεις το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διάβασε επίσης: Όσα θα ήθελες να ξέρεις για την κρέμα ματιών σου

Η Γαλλίδα Camille Obadia, ιδρύτρια του σπα Beaute Oblige και της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας Camille Obadia, συμπληρώνει στις συμβουλές τις Weiser. “Να εφαρμόζεις πάντα με απαλά χτυπηματάκια την κρέμα ματιών χρησιμοποιώντας τον παράμεσο για μικρότερη πίεση στην ευαίσθητη επιδερμίδα”.

Η Obadia σχολιάζει επίσης πως η στιγμή που θα βάλεις την κρέμα ματιών είναι σημαντική: “Βάλε κρέμα ματιών αμέσως μόλις ξυπνήσεις το πρωί και άφησε να περάσουν περίπου 10 λεπτά πριν το μακιγιάζ για να αποφύγεις το πρήξιμο στα μάτια”.

[related id="291152"]

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece