Τα σημαντικότερα λάθη του μακιγιάζ που ΚΑΝΕΙΣ!

Μερικές πολύτιμες συμβουλές που αφορούν το μακιγιάζ σου και χρειάζεται να γνωρίζεις.

11.05.2015

Γράφει: Ευμορφία Σαββαΐδη

εχεις διαβασει

3 βασικά λάθη που κάνεις με τα καλλυντικά και τα προϊόντα μακιγιάζ

Αυτή τη φορά δεν θα σου μιλήσουμε για το μυστικό trick του κονσίλερ ή πως να βάλεις σωστά τη μάσκαρα, αλλά για ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι του μακιγιάζ: την αφαίρεση του. Δύο ειδικοί μοιράζονται μαζί μας τα σημαντικότερα λάθη που κάνουμε και πώς δεν θα τα επαναλάβουμε.

Διάβασε επίσης: «Τέλειο δέρμα σε 4 βήματα!»

1/ Αφαίρεση του make-up!

Δεν είμαστε όσο προσεκτικές πρέπει: «Όταν αφαιρούμε τη μάσκαρα, οι περισσότερες γυναίκες δεν σκέφτονται ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη και έτσι μπορεί να προκαλέσουν περισσότερες ρυτίδες τρίβοντας την περιοχή με σκληρά υλικά. Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιούν μια μπατονέτα και να αφαιρούν απαλά τη μάσκαρα με όσο το δυνατό λιγότερη πίεση».
Dr. Stafford Broumand, M.D., πλαστικός χειρουργός και επίκουρος καθηγητής πλαστικής χειρουργικής στο νοσοκομείο Mount Sinai στη Νέα Υόρκη

2/ Κοιμάσαι με το make-up!

«Αυτό είναι ένα παλιό λάθος, αλλά μπορεί να μας κοστίσει αφού τα χημικά και οι παράγοντες από το make-up παραμένουν στο δέρμα και απορροφώνται στη διάρκεια της νύχτας όταν το δέρμα είναι προγραμματισμένο να αναγεννάται και να κάνει κυτταρική ανανέωση».
Dr. Lancer.

Διάβασε επίσης: «Βρες το σωστό προϊόν ντεμακιγιάζ για το δέρμα σου!»

Editor's Picks

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece