Πέφτουν οι βλεφαρίδες μου, τι να κάνω;

Μάθε πως μπορείς να τις διατηρείς πάντα όμορφες και περιποιημένες με απλές, καθημερινές κινήσεις.

31.01.2019

Γράφει: Σοφία Μάργαρη

εχεις διαβασει

Πώς να βάλω μόνη μου ψεύτικες βλεφαρίδες; 3 κόλπα για άψογο αποτέλεσμα

Πολύ συχνά ακούω παράπονα από γυναίκες που βλέπουν τις βλεφαρίδες τους να εξασθενούν μέρα με τη μέρα, ν’ αδυνατίζουν και να πέφτουν εντελώς. Σε περιπτώσεις που φαίνεται πως χάνουμε ένα σημαντικό μέρος των βλεφαρίδων μας φταίει κυρίως η σκληρή μεταχείριση που ασκούμε στην περιοχή των ματιών προσπαθώντας να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ, καθώς επίσης και οι σκληρές αδιάβροχες μάσκαρα.

Πέφτουν οι βλεφαρίδες μου, τι να κάνω; Ακολούθησε τις συμβουλές της beauty guru:

  • Αφαίρεσε πολύ προσεκτικά το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιώντας, ειδικά ελαιώδη ντεμακιγιάζ ματιών που βοηθούν τη μάσκαρα να αφαιρείται πιο εύκολα χωρίς να ταλαιπωρούνται οι βλεφαρίδες.
  • Νότισε ένα βαμβάκι το προϊόν ντεμακιγιάζ και πέρασέ το απαλά στα βλέφαρα, με φορά προς τα κάτω και έπειτα προς τα πάνω για να αφαιρέσεις καλά το μακιγιάζ και από τις δύο πλευρές των βλεφαρίδων. Επανάλαβε αλλάζοντας το βαμβάκι μέχρι να αφαιρέσεις κάθε ίχνος.
  • Μην τρίβεις ποτέ τις βλεφαρίδες σου.
  • Αν χρησιμοποιείς το ειδικό ψαλίδι για να γυρίζεις τις βλεφαρίδες σου πρόσεξε να είναι πάντα καινούριο και καθαρό. Επίσης μην το χρησιμοποιείς ποτέ φορώντας ήδη μάσκαρα, αλλά πιάνοντας το πρώτα στις ρίζες μετά τη μέση και τέλος τις άκρες των βλεφαρίδων.

Editor's Picks

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

#shapegreece

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.