Χαρτοπετσέτα: 3 τρόποι να την αξιοποιήσεις στο μακιγιάζ σου

Γλίτωσε χρήματα χρησιμοποιώντας ένα χαρτομάντιλο ή μία χαρτοπετσέτα για έξυπνα τρικ στο μακιγιάζ σου!

14.01.2015

εχεις διαβασει

Καλλυντικά από το φαρμακείο: Τι είναι τα δερμοκαλλυντικά; Γιατί να αλλάξεις ρουτίνα περιποίησης;

Αν έχεις δεκάδες χαρτοπετσέτες ή χαρτομάντιλα και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Σου προτείνουμε 3 τρόπους να τα αξιοποιήσεις στο μακιγιάζ σου, γλιτώνοντας (πολλά) χρήματα:

Μάσκαρα

Βάλε ένα κομμάτι χαρτί κάτω από τις βλεφαρίδες σου και άπλωσε τη μάσκαρα έτσι που να μην μουτζουρωθείς ποτέ ξανά! Κόψε ένα μικρό κύκλο από ένα χοντρό χαρτί, βάλε το κάτω από τις βλεφαρίδες σου και εφάρμοσε τη μάσκαρα. Το χαρτί σου επιτρέπει να απλώσεις ένα καλό, παχύ στρώμα μάσκαρα στις βλεφαρίδες ενώ δεν λερώνεις τα βλέφαρά σου.

Κραγιόν

Κάνε το κραγιόν σου να διαρκεί περισσότερο με ένα χαρτομάντιλο και διάφανη πούδρα. Βάλε ένα λεπτό χαρτομάντιλο πάνω από το κραγιόν σου και πέρνα ένα λεπτό στρώμα διάφανης πούδρας πάνω από το χαρτομάντιλο. Αυτό θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί και να διαρκέσει περισσότερο το κραγιόν σου, ενώ επιπλέον θα το κάνει ελαφρώς ματ.

Λιπαρότητα

Χρησιμοποίησε χαρτοπετσέτες ή άλλα απορροφητικά χαρτομάντιλα για να απομακρύνεις τη λιπαρότητα από το πρόσωπό σου: Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύεσαι για ειδικά μαντιλάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα, αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια απορροφητική λεπτή χαρτοπετσέτα για τον ίδιο σκοπό!

Editor's Picks

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece