Τέλος στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος για 2 χρόνια με CO2! Πώς θα κάνεις δωρεάν τη νέα μέθοδο;

Γνώρισε την επανάσταση στην Ιατρική Κοσμετολογία και πες αντίο στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, τουλάχιστον για 2 χρόνια! Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Ανακάλυψε το Carbo Care που ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα!

04.05.2015

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Η τοπ άσκηση για 
σφιχτούς γλουτούς: 
κάν'την τώρα!

Ζητήσαμε από την Μαρία Χατζηαναστασίου, διευθύνουσα σύμβουλο των Medi Cosmetic να μας εξηγήσει πώς λειτουργεί η μέθοδος.

Το Carbo Care έχει γίνει τελευταία το νέο “talk of the town”, καθώς οι ειδικοί της ομορφιάς “ορκίζονται” στο όνομά του Το Carbo Care βασίζεται στη χρήση ενός αδρανούς ακίνδυνου αερίου, αλλά απίστευτα αποτελεσματικού… τόσο αποτελεσματικού, που μπορείς να πεις αντίο στην κυτταρίτιδα τουλάχιστον για 2 χρόνια, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα από τις διατροφικές σου συνήθειες!

Αν θέλεις να κερδίσεις μία συνεδρία Μεσοθεραπείας CO2 κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους στα Medi Cosmetic κάνε κλικ εδώ και κάνε μία θεραπεία ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! 

Παρόλο που η χρήση του αδρανούς αερίου είναι κάτι καινούριο για την Ελλάδα, Γάλλοι και Γερμανοί επιστήμονες ήδη από τη δεκαετία του ’90, το χρησιμοποιούσαν στην ιατρική αισθητική, καθώς όπως ανακάλυψαν είχε εξαιρετική λιποδιαλυτική δράση και θεαματικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Για το τοπικό πάχος…
Ουσιαστικά, με το Carbo Care εγχέονται ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες ποσότητες αδρανούς αερίου σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος είναι συγκεντρωμένα τα λιποκύτταρα. Το αδρανές αέριο επιδρά σε αυτά, διασπώντας τα, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται από τον οργανισμό! Η διαφορά του Carbo Care λοιπόν, σε σχέση με άλλες συμβατικές μεθόδους, είναι ότι δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα, αλλά τα διασπά! Έτσι, έχουμε ένα αποτέλεσμα εφάμιλλο με αυτό της λιποαναρρόφησης, χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο ή μετεγχειρητικά προβλήματα, άμεσα και με εκπληκτικά αποτελέσματα ανάμεσα στις συνεδρίες.

Για την κυτταρίτιδα…
Το Carbo Care λειτουργεί αυτόλογα, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της Ιατρικής Κοσμετολογίας, που θέλουν τον οργανισμό να «δρα» μόνος του. Η κυτταρίτιδα δεν είναι τίποτα άλλο από διογκωμένα λιποκύτταρα που πιέζουν το δέρμα και δημιουργούν τη γνωστή όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Το αδρανές αέριο λοιπόν, έχει διπλή δράση: αφενός καταλύει εντελώς τη δομή των λιποκυττάρων, αφετέρου «αναγκάζει» τον οργανισμό να στείλει περισσότερο εμπλουτισμένο οξυγόνο στην περιοχή. Περισσότερο οξυγόνο, σημαίνει καλύτερη αιμάτωση, βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και εξαφάνιση της κυτταρίτιδας, χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις απολύτως τίποτα!

Έτσι, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, έχουμε μία επιδερμίδα λεία, απαλλαγμένη από την ενοχλητική κυτταρίτιδα! Όλη η διαδικασία είναι ανώδυνη, ακίνδυνη και φυσικά πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο γιατρό, για να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που μερικές από τις μεγαλύτερες star του εξωτερικού όπως η Jennifer Aniston και η Kim Kardashian επιλέγουν τη δύναμη του αδρανούς αερίου για τις θεραπείες τους.

Τα αποτελέσματα!
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Carbo Care είναι ότι τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο από 2 χρόνια, ενώ απαιτείται μόλις μία επαναληπτική συνεδρία ανά 6μηνο, για να διατηρήσουμε το άψογο αποτέλεσμα! Επίσης, δε χρειάζεται να ακολουθήσουμε κάποια δίαιτα κατά τη διάρκεια των συνεδριών, ενώ απαιτούνται μόλις 5-10 συνεδρίες, ανάλογα την εκάστοτε περίπτωση, για να φθάσουμε στο στόχο. Το Carbo Care αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην Ιατρική Κοσμετολογία, με αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους δύσπιστους…

Αν θέλεις να κερδίσεις μία συνεδρία Μεσοθεραπείας CO2 κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους στα Medi Cosmetic κάνε κλικ εδώ και κάνε μία θεραπεία ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Ευχαριστούμε τη Διευθύνουσα Σύμβουλο των Medi Cosmetic Μαρία Χατζηαναστασίου, που παρέχουν το αυθεντικό Carbo CareΤΜ αποκλειστικά για την Ελλάδα. Σύνταγμα (210 3232722) – Πατησίων (2108833800) – Κηφισιά (2106232400) Γλυφάδα (210 9680101) – www.medicosmetic.gr

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece