Σούπερ θεραπεία απολέπισης και αντιγήρανσης

Το Ιntensive Resurfacing Peel – 4 x 5ml ανήκει στη σειρά Age Reform® Ιntensives, με αντιγηραντική τεχνολογία αιχμής που βασίζεται στο σύμπλεγμα Durian Cell Reform™ και περιέχει τη «συνταγή» Murad δηλ. αντιοξειδωτικά, ενυδατικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά, σε ένα μόνο δραστικό συστατικό.

30.01.2012

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Σούπερ θεραπεία απολέπισης και αντιγήρανσης

Η κάθε αμπούλα της συσκευασίας αυτής εξασφαλίζει την ήπια απολέπιση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, ενισχύοντας έτσι την απόδοση των ενεργών συστατικών. Αποτέλεσμα; Φωτεινό, λείο και πιο νεανικό δέρμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων να είναι γεγονός και την κυτταρική ανανέωση σε πλήρη ισχύ!

Έρευνες επίσης, έχουν δείξει πως, με τη συστηματική χρήση του προϊόντος επιτυγχάνεται εντατική απολέπιση του δέρματος, χωρίς ερεθισμούς ή παρενέργειες που, συχνά, εμφανίζονται μετά από εφαρμογές παρεμβατικών peelings ή μετά από μικροδερμοαπόξεση.

Το Ιntensive Resurfacing Peel – 4 x 5ml ανήκει στη σειρά Age Reform® Ιntensives, με αντιγηραντική τεχνολογία αιχμής που βασίζεται στο σύμπλεγμα Durian Cell Reform™ και περιέχει τη «συνταγή» Murad δηλ. αντιοξειδωτικά, ενυδατικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά, σε ένα μόνο δραστικό συστατικό. Το σύμπλεγμα αυτό βοηθά το δέρμα να παραμείνει νεανικό, ενισχύει τη διείσδυση των συστατικών που καταπολεμούν τη γήρανση & αποκαθιστά τη φθορά από τα σημάδια γήρανσης, τόσο στην επιφάνεια όσο και εσωτερικά σε κυτταρικό επίπεδο.

Tι πρέπει να γνωρίζεις για το IIntensive Resurfacing Peel

Τo προϊόν Ιntensive Resurfacing Peel – 4 x 5ml συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της απολέπισης με αυτά της ήπιας μικροδερμαπόξεσης, επιτυγχάνοντας λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ αποκαθιστά τη χαμένη φωτεινότητα και λάμψη στο δέρμα.

Συστατικά Υψηλής Απόδοσης 

  • Durian Cell Reform™, σύμπλεγμα που βασίζεται στο durian, συστατικό πλούσιο σε ελεύθερα λιπαρά οξέα ω-6 και ω-9, αντιμετωπίζει τις φλεγμονές, ενώ περιέχει λιπίδια απαραίτητα για τη διατήρηση της κυτταρικής ενυδάτωσης
  • Γλυκολικό οξύ και σαλικυλικό οξύ, προκαλούν χημική απολέπιση, βοηθώντας, έτσι, τα κύτταρα του δέρματος να ανανεωθούν, ενώ αυξάνουν το ρυθμό του κυτταρικού πολλαπλασιασμού.
  • Υαλουρονικό Οξύ, βοηθά στη βελτίωση της σφριγηλότητας του δέρματος, προσελκύοντας νερό και δεσμεύοντας υγρασία μέσα στα κύτταρα
  • Κόκκοι μπαμπού, προκαλούν μηχανική απολέπιση, λειαίνοντας την επιδερμίδα από τα κυτταρικά υπολείμματα, υπεύθυνα για τη σταδιακή  επιτάχυνση της κυτταρικής γήρανσης

Όπως όλα  τα προϊόντα Murad έτσι και αυτό βασίζεται στην «Αρχή του Κυτταρικού Υγρού™», πρότυπο σύστημα διάθεσης για την κυτταρική ενυδάτωση και υγεία του δέρματος.

Τρόπος  Χρήσης

Μετά  από τον καθαρισμό και την  τόνωση, απλώνουμε απαλά το περιεχόμενο  μιας αμπούλας σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας φυσικά την περιοχή των ματιών. Αφήνουμε έως και 10 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιούμε 2 αμπούλες την εβδομάδα, για 2 εβδομάδες κάθε μήνα. Λόγω της ισχυρής της σύνθεσης οι χρήστες με ευαίσθητο δέρμα πρέπει αρχικά να αφήσουν το προϊόν μόνα για λίγα λεπτά και σταδιακά, με τη συνεχή χρήση, θα αυξάνεται και ο χρόνος παραμονής στο δέρμα. Για ορατά αποτελέσματα προτείνεται μετέπειτα η χρήση του κατάλληλου ενυδατικού προϊόντος Murad και του αντιηλιακού.

Διανομή / Τιμή

Τo προϊόν Intensive Resurfacing Peel – 4 αμπούλες x 5ml διατίθεται μέσω e-shop στο site www.murad.gr & σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής στη λιανική τιμή των 47,00€.

Editor's Picks

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece