Θες πιο ελαστική, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα; Δες πώς θα την αποκτήσεις

Ο τρόπος για να καταπολεμήσεις την φθορά του χρόνου είναι στα χέρια σου – και πιο εύκολος από ποτέ.

23.02.2021

εχεις διαβασει

Σίγουρα έχεις ακούσει ότι ο καλύτερος σύμμαχός μας στην καταπολέμηση των σημαδιών που αφήνει ο χρόνος με το πέρασμά του στην επιδερμίδα μας είναι η σωστή περιποίησή της. Και όταν λέμε σωστή, εννοούμε να τη φροντίζεις τακτικά με τα κατάλληλα για τις ανάγκες σου προϊόντα, που είναι φτιαγμένα ειδικά για την αναγέννηση και τη διατήρηση της νεότητάς της.

Εκτός από τη σωστή διατροφή, τον επαρκή ύπνο, τη μείωση της έκθεσης στον ήλιο αλλά και την καθημερινή χρήση αντηλιακού, το σωστό skincare μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιδερμίδα σου και να σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη.

Έχουμε ξαναμιλήσει πολλές φορές για τη σειρά που πρέπει να βάζεις τα προϊόντα στο πρόσωπό σου: ξεκινάς με το cleanser για έναν καλό καθαρισμό, συνεχίζεις με το serum και ολοκληρώνεις με την κρέμα προσώπου, την κρέμα ματιών και την αντηλιακή σου (εάν είναι πρωί).

Ένα unique προϊόν που αξίζει να υπάρχει σε όλες τις ρουτίνες περιποίησης είναι η ήδη γνωστή και αγαπημένη στο γυναικείο κοινό Histoplastin Red®. Χρησιμοποιείται μετά τον ορό για ανάπλαση και αναγέννηση της επιδερμίδας.

Διάβασε τη συνέχεια στο missbloom.gr

Topics:

LA BIORED
[related id="875333"]

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece