Μπορώ όντως να μεταφέρω το λίπος στο σώμα μου εκεί που το θέλω;

Μάθε για τη νέα λιπογλυπτική με τη βοήθεια του 4D Vaser Lipo.

20.09.2019

Γράφει: Επιστημονικός Συνεργάτης Shape

εχεις διαβασει

Είναι 80 και είναι τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού SHAPE Readers Body Awards 2018!

Η νέα λιπογλυπτική με τη βοήθεια του 4D Vaser Lipo θα σε κάνει να αγαπήσεις το λίπος σου, αφού αυτό θα σου χαρίσει το σώμα που πάντα επιθυμούσες. Το λίπος είναι μια πολύ παρεξηγημένη έννοια, αφού πάντα το μυαλό σου πηγαίνει στο ανεπιθύμητο τοπικά συσσωρευμένο λίπος, που μάταια προσπαθείς να ξεφορτωθείς με δίαιτες και γυμναστική. Όμως το λίπος δεν είναι μόνο αυτό, είναι η τροφή του σώματός σου, που σε βοηθά να έχεις ενέργεια, αλλά και οι ποθητές καμπύλες σου στο στήθος, στους γλουτούς, στις γάμπες και στους μηρούς σου.

Μπορείς να το αξιοποιήσεις εκεί που θες;

Η νέα λιπογλυπτική με τη βοήθεια του καινοτόμου 4D Vaser Lipo με τη δύναμη των υπερήχων μπορεί να σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς το λίπος σου με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να αποκτήσεις το σώμα που πάντα επιθυμούσες.

Τι κάνει η λιπογλυπτική

Η λογική της λιπογλυπτικής είναι πολύ απλή: Ο πλαστικός χειρουργός παίρνει το λίπος από εκεί που δε θέλεις να υπάρχει, π.χ. στην κοιλιά, στα ψωμάκια, στα γόνατα, στους αστραγάλους, στα μπράτσα, στους μηρούς, και το μεταφέρει εκεί που το θέλεις, π.χ. στο στήθος, στους γλουτούς, στις γάμπες, στο πρόσωπο.

Η διαδικασία

  • Με το 4D Vaser Lipo, μέσα από ελάχιστες τομές, ο χειρουργός εισάγει τις μικροκάνουλες στις περιοχές με το τοπικά συσσωρευμένο λίπος και η ενέργεια των υπερήχων το ρευστοποιεί κάνοντας την απομάκρυνσή του ατραυματική.
  • Το λίπος αφαιρείται και περνάει από κατάλληλη επεξεργασία και καθαρισμό μέχρι να επαναχρησιμοποιηθεί.
  • Στη συνέχεια τοποθετείται εκ νέου στα σημεία όπου θέλεις να προσδώσεις όγκο, όπως στην περιοχή του στήθους.

Οι λεπτομέρειες

  • Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία.
  • Αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου, μπορείς 2 εβδομάδες μετά να βγεις στην παραλία.
  • Η λιπογλυπτική με λιπομεταφορά δεν έχει ιδιαίτερους περιορισμούς, αλλά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εξαιρετικά αδύνατους ανθρώπους.
  • Ένα ποσοστό του λίπους που θα μεταφερθεί θα απορροφηθεί από τον οργανισμό, όμως, επιλέγοντας περιοχές πλούσιες σε βλαστοκύτταρα, όπως η περιοχή της κοιλιάς, το ποσοστό αυτό μικραίνει σημαντικά.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κ. Μεγαπάνο, MD, πλαστικό χειρουργό (www.regen.gr και www.drmegapanos.gr).

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece