Νεανικό δέρμα σε 12 μέρες μόνο; Γίνεται με 3 βήματα!

Τόσος λίγος χρόνος χρειάζεται για να γίνει το δέρμα σου πιο όμορφο! H Βίλλυ Ροδοπούλου, M.D., πλαστικός χειρούργος, εξηγεί όλες τις λεπτομέρειες.

17.02.2015

εχεις διαβασει

καλύτερες τροφές για το δέρμα

Το νέο μη επεμβατικό πρωτόκολλο για να αποκτήσει το δέρμα σύντομα πιο νεανική όψη λέγεται Triple Stage Antiaging και περιλαμβάνει τα εξής τρία βήματα:

Βήμα 1ο
Εφαρμογή της “Sfumato” τεχνικής.
Είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος χρησιμοποίησης του υαλουρονικού οξέος και του Botox/Dysport για την ανανέωση του προσώπου χωρίς νυστέρι. Η μοναδικότητά της έγκειται στις επάλληλες στρώσεις με υαλουρονικό οξύ διαφορετικού είδους και στη συνδυαστική χρήση του Botox/Dysport σε περιοχές που άλλοτε θεωρούνταν απαγορευμένες, όπως στις παρειές (Mesobotox), στο λαιμό (Nefertiti lift) κ.λπ.

Βήμα 2ο
Σύσφιγξη με Fractora Firm.
Την ίδια μέρα ή στην επόμενη επίσκεψη ο ειδικός εστιάζει στη δερματική χαλάρωση σε πρόσωπο, λαιμό ή και σώμα. Χάρη στο εξελιγμένο μηχάνημα ραδιοσυχνότητων Fractora Firm, το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί γρήγορα, με μη επεμβατικό τρόπο. Η τεχνολογία εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Η εκπεμπόμενη ενέργεια διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και συσφίγγει τα διάφορα στρώματα της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την όψη της. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πόσο εκτεταμένη είναι η χαλάρωση, αλλά γενικά χρειάζονται 5-6 συνεδρίες ανά 10-15 ημέρες.

Βήμα 3ο
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP).
Περίπου 10 ημέρες μετά την πρώτη επίσκεψη μπορείς να δοκιμάσεις την αυτόλογη μεσοθεραπεία, η οποία ενδείκνυται για αντιγήρανση και λάμψη στο πρόσωπο. Η θεραπεία είναι ιδανική για την πρόληψη και μείωση των ρυτίδων ακόμα και σε χέρια και ντεκολτέ, καθώς και για ενυδάτωση και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

giatros764

Ευχαριστούμε τη Βίλλυ Ροδοπούλου, M.D., πλαστικό χειρούργο, κάτοχο του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (EBORPAS), μέλος του ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery), TOYASPS (American Society of Plastic Surgeons) και του βρετανικού REGISTRY για την πλαστική χειρουργική (www.rodopoulou.gr, www.kosmesis.gr).

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

#shapegreece