Τι είναι η θεραπεία Body Wrap Weyergans;

Αποβάλλει όντως τις τοξίνες από το σώμα;

19.06.2018

εχεις διαβασει

Body shaming: Ήξερες πως το κάνεις κι εσύ; (όλα όσα πρέπει να ξέρεις γι'αυτή την «επιδημία»)

Ρωτήσαμε την Αγγελική Αργύρη, επιστημονική διευθύντρια του Ινστιτούτου Skin Matters (www.skinmatters.gr) και να τι μάθαμε.

Η θεραπεία Body Wrap Weyergans έχει δημιουργηθεί για τη μείωση της «όψης φλοιού του πορτοκαλιού» αλλά και για τη μείωση μυϊκών πόνων, φλεβικής ανεπάρκειας και οιδημάτων.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εφαρμόζονται τοπικά σε όλες τις λιποαποθήκες το AE stick, που περιέχει αιθέρια έλαια και μια κρέμα με εκχυλίσματα κανέλας, τζίντζερ και κισσού, τα οποία έχουν την ιδιότητα να βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος συσφίγγοντας το δέρμα.

Στη συνέχεια το σώμα ”ντύνεται” με foil pants για να αυξηθεί η θερμοκρασία και να ακολουθήσει η ειδική μέθοδος περιτύλιξης wrap, η οποία προέρχεται από την ιατρική φυσικοθεραπεία, αποβάλλει τις τοξίνες και ενεργοποιεί τη λεμφική παροχέτευση.

Η ασθενής μένει τυλιγμένη για 40-45 λεπτά και στο τέλος εφαρμόζουμε μια ειδική κρέμα με εκχύλισμα κισσού, άρνικας, εκχύλισμα καλέντουλας, comfrey και εκχύλισμα marigold για τη βελτιστοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας.

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece