Πώς εφαρμόζονται σωστά τα προϊόντα styling;

Οι συμβουλές που μάθαμε από το hair guru για να μην επιβαρύνουμε τα μαλλιά με τα προϊόντα styling που χρησιμοποιούμε.

28.01.2020

Γράφει: Τάνια Ζερβού

εχεις διαβασει

Διαγωνισμός για 10 τυχερές: Κέρδισε τα 3 πιο hot προϊόντα μαλλιών got2b της Schwarzkopf (αποτελέσματα)

Καλώς ή κακώς, όλες θα χρησιμοποιήσουμε κάποια φορά στη ζωή μας προϊόντα styling. Είτε τα χρησιμοποιείς με μεγάλη συχνότητα είτε μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο, θα ήταν καλό να γνωρίζεις τα πολύτιμα tips του celebrity hair guru Robert Vetica (η Mariah και J. Lo ορκίζονται στο όνομά του) για τη σωστή εφαρμογή τους!

Όταν χρησιμοποιείς ένα καινούργιο προϊόν -μους, κερί ή οτιδήποτε άλλο- βάζε μικρή ποσότητα

Να θυμάσαι ότι μπορείς να προσθέσεις προϊόν, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο να το αφαιρέσεις και μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν λαδωμένα. Ξεκίνα με μια μικρή σταγόνα και μετά πρόσθεσε όσο χρειάζεται.

Άλλη μία έξυπνη κίνηση;

Εφάρμοσε τα προϊόντα styling πρώτα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Έτσι, ακόμη κι αν κατά λάθος χρησιμοποιήσεις πολύ προϊόν, δεν θα καταλήξεις με μια τεράστια ποσότητα σε ένα σημείο που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Και όταν έχει να κάνει με τα σπρέι μαλλιών, ψέκασε πρώτα στο χέρι σου και μετά πέρνα το χέρι από τα μαλλιά σου για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα».

Extra συμβουλή

Όταν εφαρμόζεις ένα προϊόν styling πάνω από τα μαλλιά σου τα βαραίνει και τα κάνει να δείχνουν «πεσμένα». Προτίμησε να απλώνεις το προϊόν απευθείας στα μαλλιά σου για να απλωθεί ομοιόμορφα. Ένας καλός βασικός κανόνας είναι να εφαρμόζεις προϊόντα όγκου ξεκινώντας από τις ρίζες και να χτενίζεις τα μαλλιά μέχρι τις άκρες. Πιο βαριές κρέμες βάλε τις με τον αντίθετο τρόπο, από τις άκρες προς τις ρίζες.

Editor's Picks

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece