Φουρκέτες: τo μυστικό τρικ για τέλεια χτενίσματα που ΔΕΝ ξέρεις

Αυτή τη φορά αφορά τον τρόπο που εφαρμόζεις τις φουρκέτες στα μαλλιά σου…

18.07.2016

Γράφει: Ευμορφία Σαββαΐδη

εχεις διαβασει

Φουρκέτες: τo μυστικό τρικ για τέλεια χτενίσματα που ΔΕΝ ξέρεις

Όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή τους θα χρειαστεί να βάλουν στα μαλλιά τους μία τουλάχιστον φουρκέτα (τα λεγόμενα τσιμπιδάκια). Είτε για να πετύχεις το τέλειο updo είτε γιατί έχεις bad hairday, οι φουρκέτες -πράγματι- μπορούν εύκολα να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Αλλά ας ξεκινήσουμε με ένα δεδομένο: τις χρησιμοποιείς λάθος.
fourketes
Ναι, όταν τοποθετείς μία φουρκέτα στα μαλλιά σου πρέπει η κυματιστή πλευρά να ακουμπάει το κεφάλι σου, γιατί έτσι oι ράχες της θα κρατήσουν σταθερά τα μαλλιά σου. Επιπλέον, η άλλη πλευρά κρύβεται στα μαλλιά πιο εύκολα για ένα διακριτικό αποτέλεσμα. Και τώρα που όλος ο κόσμος σου ανατράπηκε σε μία μέρα, μπορούμε να σου πούμε κι ένα έξτρα τρικ:

Πόσες φορές βάζεις φουρκέτες στα μαλλιά σου και λίγο αργότερα γλιστράνε και καταστρέφουν το φανταστικό σινιόν που μόλις είχες δημιουργήσει; Πολλές (πάρα πολλές!) Η λύση; Πριν τοποθετήσεις τη φουρκέτα στα μαλλιά ψέκασε τη με λίγο ξηρό σαμπουάν και θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά!

Και μπορεί να θεωρείς τελείως αντιαισθητικό να φαίνεται η φουρκέτα πάνω στα μαλλιά σου, αλλά να που μπορείς να τις αξιοποιήσεις και ως… διακοσμητικά στοιχεία για ένα ιδιαίτερο σινιόν. Θα το τολμήσεις;

fourketes-hair-style
Φωτογραφίες: Pinterest

Editor's Picks

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece