Οι βιολογικές βαφές μαλλιών Cultivators Natural Products ήρθαν στη χώρα μας

Αναζητάς μια βαφή χωρίς χημικά χωρίς καμία παρενέργεια που θα διατηρήσει την υγιή εικόνα των μαλλιών σου; Δοκίμασε τις βιολογικές βαφές Cultivators Natural Products.

02.07.2019

Γράφει: Λήδα Κοτταροπούλου

εχεις διαβασει

Οι βιολογικές βαφές μαλλιών Cultivators Natural Products ήρθαν στη χώρα μας

Οι νέες βιολογικές βαφές μαλλιών Cultivators Natural Products περιέχουν 100% βιολογικά και φυσικά βότανα ενώ την ονομασία τους την πήραν από τη λέξη cultivator που σημαίνει καλλιεργητής. Εκτός από τα βιολογικά βότανα περιέχουν και φυσικές χρωστικές όπως henna, indigo, cassia, aloe, amla, rubia, hibiscus κλπ ενώ είναι απαλλαγμένες από χημικά συστατικά ή χρωστικές που προκαλούν ερεθισμό και ανεπανόρθωτη βλάβη στα μαλλιά. Δεν περιέχουν συνθετικά πρόσθετα ή βελτιωτικά, αμμωνία, υπεροξείδιο του υδρογόνου και θειογλυκολικό οξύ που βλάπτει τις ρίζες και κάνει την υφή των μαλλιών τραχιά και αποδυναμώνει τα μαλλιά.

Οι βιολογικές βαφές μαλλιών Cultivators Natural Products ήρθαν στη χώρα μας

Λαμβάνοντας υπόψη την υδρόφιλη φύση των μαλλιών η Cultivator Natural Products έχει αναπτύξει υδατοδιαλυτές βαφές μαλλιών βασισμένες 100% στα βοτάνα. Έτσι, προσκολλώνται εύκολα στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά και διαπερνούν το τριχωτό έτσι ώστε να χρωματίσουν εύκολα την τρίχα δημιουργώντας μία φυσική οξείδωση. Περιέχουν χαμομήλι που λειτουργεί ως αντιερεθιστικός παράγοντας, η henna και η αλόη διατηρεί τα μαλλιά ενυδατωμένα και βελτιώνει την υφή του μείγματος της βαφής ενώ το amla και η moringa θρέφουν και χαρίζουν μεταξένια απαλότητα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.organicbrands.gr

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece