Οι 4 συνήθειες των ελκυστικών ανθρώπων

Η ψυχολόγος, κοινωνική ερευνήτρια, Αγνή Αλίκη Μαριακάκη, καταπιάνεται με το θέμα σε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

22.10.2020

εχεις διαβασει

γυναίκα εμμηνόπαυση χαρά υγεία

«Οι 4 συνήθειες των ελκυστικών ανθρώπων θα σου δείξουν τι αρέσει και τι σαγηνεύει στους ανθρώπους. Σε αυτό το βίντεο θα βρεις τα μυστικά που αποκαλύπτει η επιστήμη πάνω στο τι κάνει τους ανθρώπους να αρέσουν, να έχουν καλή επικοινωνία, να κερδίζουν τους γύρω τους, να δημιουργούν θετικές σχέσεις και καλές συνεργασίες. Οι ελκυστικοί άνθρωποι με απλά μυστικά κερδίζουν τις εντυπώσεις και καταφέρνουν να χτίζουν θετικές σχέσεις με τους ανθρώπους, είτε στην επαγγελματική τους ζωή, είτε στην προσωπική τους ζωή. Αντίθετα με αυτό που πιστεύουν πολύ, δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι έξυπνος, καλοντυμένος, ή όμορφος για να γίνεσαι ελκυστικός. Ανθρώπινες, ελκυστικές ιδιότητες και συνήθεις όπως αυτές που εξηγούμε σε αυτό το βίντεο συχνά κερδίζουν πολύ περισσότερο από άλλα προσόντα» γράφει η ψυχολόγος, κοινωνική ερευνήτρια, Agnes Alice Mariakaki σαν σχόλιο στο βίντεο της στο YouTube.

1. Οι ελκυστικοί άνθρωποι σέβονται τα λάθη τους, τις ατέλειες και τις αποτυχίες τους. Δεν παρουσιάζουν έναν τέλειο εαυτό.

Διάβασε τη συνέχεια στο womantoc.gr

[related id="638186"]

Περισσότερα από Καλή ζωή

Best of network

#shapegreece