Πώς να κάνεις τη ζωή που θέλεις το 2019 οργανώνοντας τα οικονομικά σου

Εύκολα tips για να το πετύχεις

12.11.2018

εχεις διαβασει

Πώς να κάνεις τη ζωή που θέλεις το 2019 οργανώνοντας τα οικονομικά σου

Όταν μιλάς για τα οικονομικά σου νιώθεις σιγουριά ή βιάζεσαι να αλλάξεις θέμα; Αν απάντησες το δεύτερο, δεν είσαι μόνη σου.

Τα δεδομένα στις ΗΠΑ δείχνουν ότι όταν πρόκειται για τη διαχείριση των χρημάτων, οι γυναίκες δεν είναι τόσο ανεξάρτητες όσο θα περίμενε κανείς. Στην πραγματικότητα, το 91% των γυναικών σε ετεροφυλόφιλα ζευγάρια δεν συμμετέχουν στις οικονομικές αποφάσεις.

Μια νέα μελέτη της Northwestern Mutual διαπίστωσε ότι τα χρήματα είναι η πρώτη αιτία άγχους μεταξύ των Αμερικανών. Σύμφωνα με τους ερωτηθέντες, το 44% ανησυχεί για τα οικονομικά του, ξεπερνώντας τις προσωπικές σχέσεις (25%) και την εργασία (18%) ως πηγές ανησυχίας.

Με το 2018 να φτάνει στο τέλος του, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να οργανώσεις τα οικονομικά σου για να κάνεις το 2019 τη ζωή που θέλεις. Η Elisabeth Kozack, vice president στον τομέα Product Innovation & Customer Experience στο Marcus by Goldman Sachs μοιράζεται μερικά tips για να το πετύχεις.

 

Topics:

Περισσότερα από Καλή ζωή

Πώς να καταλάβεις τι σκέφτεται ο άλλος; Μάθε να διαβάζεις το μυαλό των άλλων

Δε θα ήταν χρήσιμο να ξέρεις τι σκέφτονται οι άλλοι; Οι ειδικοί θεωρούν πως μπορούμε. Ας εξερευνήσουμε, λοιπόν, αυτή την κρυφή δύναμη.

Πώς φιλάει ένας άντρας και τι σημαίνει για το χαρακτήρα του;

Ο τρόπος που σε φιλάει δείχνει πράγματα για την προσωπικότητά του. Αναγνώρισε το στυλ του από και δες τι σημαίνει για εκείνον.

5 επιτυχημένες γυναίκες αποκαλύπτουν τι κάνουν την πρώτη ώρα στη δουλειά

Πώς περνούν αυτές οι επιτυχημένες γυναίκες την πρώτη τους ώρα στη δουλειά; Μήπως ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις τα βήματα τους;

Έτσι θα ελέγχεις όλα τα αρνητικά συναισθήματα (τι συστήνει η ψυχοθεραπεύτρια;)

H συναισθηματική ισορροπία είναι το μυστικό για την ευτυχία, λένε οι ειδικοί. Μήπως δυσκολεύεσαι να τη διατηρήσεις και επιτρέπεις στα συναισθήματα σου να φτάσουν σε… σημείο βρασμού;

Οι απλοί και αλάνθαστοι τρόποι για να φλερτάρεις καλύτερα
Οι απλοί και αλάνθαστοι τρόποι για να φλερτάρεις καλύτερα

Κοίτα να δεις τελικά που το φλερτ είναι πιο εύκολο απ’ ότι πίστευες

Ανάλυσέ Το | Πώς να απλοποιήσεις τη ζωή σου
Οι συμβουλές που χρειάζεσαι για να απλοποιήσεις τη ζωή σου

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη σού αναλύει πώς να μην ασχολείσαι με οτιδήποτε περισσό για εσένα

#shapegreece