Άνοιξη! Καιρός να αλλάξεις, καιρός να αγαπήσεις..

Άνοιξη καλωσήρθες. Αλλαγές για την αγαπημένη εποχή του χρόνου. Τί μπορείς να αλλάξεις σε εσένα και στον εαυτό σου για να αναγεννηθείς.

05.03.2013

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Άνοιξη! Καιρός να αλλάξεις, καιρός να αγαπήσεις..

 

Τα παλτό σιγά- σιγά θα σου είναι άχρηστα. Οι μπότες θα μπουν στα κουτιά τους. Θα χαμηλώνεις τη θέρμανση όσο θα μαλακώνει ο καιρός. Θα γλυκαίνει ο καιρός, θα γλυκαίνεις και εσύ. Η φύση στα καλύτερα της, το ίδιο και ο Shape εαυτός σου… Θα αυξήσεις τις βόλτες με όλους αυτούς που αγαπάς, θα ξεκινήσεις αυτές τις υπέροχες ποδηλατάδες με φίλους και τους περιπάτους το σούρουπο.
 
Ξεκίνα με αλλαγές. Αυτές τις μικρές, απλές μετακινήσεις του νου και του μυαλού που μπορούν να αναμορφώσουν την καθημερινότητα σου και να διευρύνουν τον ορίζοντα με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα.

 

Άνοιξη! Καιρός να αλλάξεις, καιρός να αγαπήσεις..

 
Αλλαγές σε εσένα:
«Πίστευε στον εαυτό σου. Πίστευε στις ικανότητές σου. Χωρίς αυτοπεποίθηση (με ταπεινότητα και μέτρο) στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου δεν μπορείς να γίνεις ούτε επιτυχημένη ούτε ευτυχισμένη.»  
Norman Vincent Peale
 

Μη συγκρίνεις συνέχεια τον εαυτό σου με την αδελφή σου, την κολλητή σου, τη συνάδελφό σου. Εσύ είσαι εσύ. Θα περάσεις μια ζωή με εσένα. Ξεκίνα αυτή την άνοιξη, με το να σε ανιχνεύσεις.
 
Είναι άλλο πράγμα η αυτοκριτική και άλλο το μαστίγωμα του εαυτού σου. Όσο περνάνε τα χρόνια προσπάθησε να αποκτήσεις μια ευκρινή εικόνα του εαυτού σου. Τα συν και τα μείον τόσο της εμφάνισής σου όσο και του χαρακτήρα σου. Και αυτό είναι ένα από τα πιο μαγικά του Χρόνου που περνάει. Ότι με τα χρόνια επιτυγχάνεται το πλέον σημαντικό: Η συμφιλίωση με το ποια πραγματικά είσαι…
 
Φρόντισε τον εαυτό σου λίγο περισσότερο.
Κατανάλωνε καλής ποιότητας τροφές και ασκήσου. Μην ξεχνάς είμαστε ότι τρώμε και ότι κάνουμε.

 

Άνοιξη! Καιρός να αλλάξεις, καιρός να αγαπήσεις..

Editor's Picks

Περισσότερα από Καλή ζωή

#shapegreece