Να τι να κάνεις με τα χέρια σου όταν σε φωτογραφίζουν

Ανήκεις κι εσύ στις γυναίκες που ποζάρουν αμήχανα μπροστά στο φακό; Όχι πια!

10.12.2019

Γράφει: Τάνια Ζερβού

εχεις διαβασει

φωτογένεια

Έχεις το τέλειο μακιγιάζ, το ωραιότερο hairstyle και, πάλι, δεν έχεις ιδέα πώς να τοποθετήσεις τα χέρια σου, ώστε να βγείς ωραία σε μια φωτογραφία; Σε καταλαβαίνουμε, γι’αυτό και μάθαμε όλα όσα έχει να μας πει ο φωτογράφος Steve Granitz (έχει 30 χρόνια εμπειρία στις celebrity φωτογραφίες) για το πώς – τέλος πάντων – τοποθετούν τα χέρια τους οι stars του Hollywood, όταν τους φωτογραφίζει.

Τοποθέτησε το ένα χέρι σου στο γοφό σου

“Μια κλασική πόζα που ορίζει το σώμα σου. Βάλε το χέρι στο γοφό σου και χαλάρωσε τους ώμους.”

Γύρε προς τα πίσω και χαλάρωσε τα χέρια σου

“Για να πετύχεις τη συγκεκριμένη πόζα, φέρε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο – δημιουργώντας μια ελαφριά γωνία – και γύρε προς τα πίσω, τραβώντας πίσω τους ώμους σου. Φυσικά, μπορείς κι εδώ να τοποθετήσεις το ένα χέρι στο γοφό – αν θέλεις. Αυτή η πόζα θα σε κάνει να φαίνεσαι ψηλή, αδύνατη και θα δημιουργήσει ένα S-εφέ, το οποίο γράφει τέλεια στο φακό.”

Βάλε τα χέρια στις τσέπες

“Ένα ελαφρύ λύγισμα των αγώνων με τα χέρια στις τσέπες, είναι πάντα καλή ιδέα. Απλά βεβαιώσου πως τα χέρια σου δεν είναι βαθιά μέσα στις τσέπες σου – αυτό δημιουργεί όγκο. Επιπλέον, γέρνοντας λίγο προς τη μία πλευρά θα χαρίσει σχήμα και κίνηση στη συνολική φωτογραφία.”

Περισσότερα από Καλή ζωή

Best of network

#shapegreece