Γυναίκα δυνατή και σέξι! Είσαι και εσύ μία!

Tα 5 χαρακτηριστικά των δυνατών γυναικών που λατρεύουν οι άντρες!

02.01.2013

εχεις διαβασει

  • Εξυπνάδα

Όλες οι γυναίκες είναι προικισμένες με κάποιο επίπεδο εξυπνάδας σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Βρες σε ποιο τομέα αισθάνεσαι πιο οξυδερκής και πάντα να τον καλλιεργείς και να εξελίσσεσαι. Ότι και αν έχεις ακούσει, για τους άντρες που θέλουν τις γυναίκες χαζές, δεν ισχύει για τους άντρες που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν. Οι άντρες που αξίζουν στα Shape girls, να είσαι σίγουρη ότι θεωρούν την εξυπνάδα ένα από τα βασικότερα αφροδισιακά.

  • Ειλικρίνεια

Μερικές φορές μπορεί να νομίζεις ότι τα ψέματα, ή οι μισές αλήθειες είναι πιο εύκολες. Και όμως περιπλέκουν τα πράγματα. Αν δεν θέλεις να μοιραστείς κάτι, είναι ποτιμότερο να σιωπήσεις, παρά να πεις ψέματα. Οι «δυνατές» γυναίκες είναι κολλητές με την Αλήθεια και οι άντρες –με τους οποίους αξίζει να ασχοληθείς- τις λατρεύουν!

  • Φιλοδοξία

Υπάρχουν πολλές μορφές φιλοδοξίας, επαγγελματικές, προσωπικές, συνασθηματικές, οικογενειακές.  Όλες οι «δυνατές» γυναίκες έχουν σχέδια και όνειρα, και όλες τους οι κινήσεις οδηγούν εκεί! Θα σε λατρέψει για τα όνειρα, τα μικρά και τα μεγάλα και αν αξίζει να είστε μαζί θα θελήσει να τα εκπληρώσετε παρέα…

  • Πάθος

Το πάθος για το οτιδήποτε είναι ερωτικό, ελκυστικό και σαγηνευτικό. Δείχνει ότι κυλάει αίμα στις φλέβες σου. Είτε είναι πάθος για την κλασική μουσική, είτε πάθος για την ποδηλασία, είτε πάθος για τα ζώα, δείχνει ότι δεν είσαι μονοδιάστατος άνθρωπος. Αυτό το κορίτσιστικο πάθος και αυτόν τον υπέροχο ενθουσιασμό που δείχνουν οι γυναίκες όταν πραγματικά πιστεύουν σε κάτι, είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα θαυμάσει σε σένα!
Είναι αυτό που έλεγε ο Φελίνι: «Δεν υπάρχει τέλος. Δεν υπάρχει αρχή. Υπάρχει μόνο ένα ατέλειωτο πάθος για ζωή.»
 

  • Η δύναμη του να λες «Όχι»

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό για έναν άντρα από τη γυναίκα που ξέρει να λέει όχι: Από το “Όχι, δεν μου αρέσει το Κινέζικο”, το “όχι δεν θεωρώ σωστό αυτό που λες”, μέχρι το “όχι, θα προτιμούσα να μείνω σπίτι”! Δεν εννοούμε να είσαι πνεύμα αντιλογίας, αλλά να έχεις προσωπική άποψη, θέση και πιστεύω. Είναι αυτό που οι άντρες ονομάζουν γυναίκα με προσωπικότητα. Και μπορεί στην αρχή να του είναι βολικό να είσαι το “Yes, sir” κορίτσι του, αλλά πολύ σύντομα θα το βαρεθεί. Μη φοβάσαι λοιπόν να λες όχι, όταν αυτό είναι αυτό που θέλεις να πεις.

[related id="6509"]

Περισσότερα από Καλή ζωή

Best of network

#shapegreece