Όλα όσα κάνουν κλασικό ένα εστιατόριο

Τι χρειάζεται ένα εστιατόριο για να θεωρηθεί all time classic.

14.01.2021

εχεις διαβασει

Τα εστιατόρια παραμένουν κλειστά για τους γνωστούς λόγους. Από ό,τι φαίνεται η κατάσταση δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί το αμέσως επόμενο εστιατόριο, ωστόσο αυτό δεν μας απαγορεύει σε καμία των περιπτώσεων να συζητάμε -η πιο συγκεκριμένα, να γράφουμε- γι’ αυτά.

Ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν κάθε φορά που η κουβέντα πηγαίνει στην εστίαση -ασχέτως κορονοϊού και lockdown- είναι το πώς μπορεί να αντέξει στο χρόνο ένα εστιατόριο. Πώς μπορεί δηλαδή να γίνει ή να θεωρηθεί κλασικό;

Η προφανής και πιθανότατα πρώτη απάντηση που σου έρχεται στο μυαλό είναι τα χρόνια λειτουργίας του και, κατ΄επέκταση, η διαχρονικότητά του. Αυτό ισχύει αλλά ως ένα βαθμό. Δεν υπάρχουν λίγα εστιατόρια που με τον καιρό μπορεί να χάσουν την αίγλη τους ή ακόμη και το άγγιγμα στην κουζίνα τους και σταδιακά να αρχίζουν να υποβαθμίζονται. Από την άλλη, είναι πολύ συνηθισμένο κάποια μέρη που δεν υπάρχουν για περισσότερα από 5-6 χρόνια, να πληρούν τα υψηλότερα standards ποιότητας και να σου δίνουν μία αίσθηση πως βρισκόντουσαν από πάντοτε στο ίδιο ακριβώς σημείο…

Διάβασε τη συνέχεια στο tasty-guide.gr/

[related id="856173"]

Περισσότερα από Καλή ζωή

Best of network

#shapegreece