10 τύποι άνδρα που θα γνωρίσεις πριν παντρευτείς (πώς θα βρεις τον ιδανικό;)

Από ποιες περιοχές θα περάσεις πριν φτάσεις στο… men’s landing;

14.02.2019

εχεις διαβασει

Σχέση με μικρότερο άντρα: 6 λόγοι που οι γυναίκες το επιλέγουν

Κι όμως, οι καλύτεροι είναι σπασικλάκια και όχι πολύ ψηλοί. Nα η αλήθεια:

Ποιοι είναι καλύτεροι εραστές;

Σε ανώνυμη μελέτη με 2.000 Βρετανούς και Βρετανίδες συμπεραίνεται πως, απ’ όλα τα επαγγέλματα, οι nerds των υπολογιστών είναι οι καλύτεροι εραστές. Βρέθηκε πως είναι λιγότερο εγωιστές στο κρεβάτι, οι πιο περιπετειώδεις και είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν ερωτικά βοηθήματα.

Το ύψος μετράει!

Σε μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης διαπιστώθηκε πως όσο πιο κοντός είναι ο ερωτικός σύντροφος τόσο σε εντυπωσιάζει ως εραστής. Σε στοιχεία από 5.000 οικογένειες από σχεδόν 50 χρόνια έρευνας τονίζεται πως οι κοντοί άνδρες ασχολούνταν περισσότερο με τις δουλειές του σπιτιού, είναι λιγότερο πιθανό να πάρουν διαζύγιο και έχουν μάλιστα μεγαλύτερο μερίδιο στα έσοδα της οικογένειας.

Πόσους βατράχους φίλησες πριν βρεις τον πρίγκιπα;

Όσο περισσότεροι οι ερωτικοί σύντροφοι πριν από το γάμο, τόσο πιθανότερο να μην πετύχει η σχέση. Αυτό διαπιστώθηκε σε έρευνα που έκαναν δύο πανεπιστήμια του Ντένβερ για το αμερικανικό National Marriage Project. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι πολλοί ερωτικοί σύντροφοι πριν από το γάμο δε μείωναν μόνο τις πιθανότητες για ικανοποίηση στη σχέση, αλλά κι εκείνοι που συζούσαν με τον/τη σύντροφό τους πριν παντρευτούν ήταν λιγότερο ευτυχισμένοι σε σύγκριση μ’ εκείνους που έμειναν μαζί μετά το γάμο τους.

Διάβασε επίσης: Πότε θα παντρευτώ (και ποιον;) Δες τι λέει η θεωρία της βέλτιστης παύσης

[related id="65140"]

Περισσότερα από Καλή ζωή

Best of network

#shapegreece