4 ερωτήματα για εσένα που έχεις ελεύθερη σχέση

Τα τελευταία χρόνια η κουλτούρα των σχέσεων έχει αλλάξει και αυτό το ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά.

03.11.2017

Γράφει: Savoirville.gr

εχεις διαβασει

4 ερωτήματα για εσένα που έχεις ελεύθερη σχέση

Είτε έχεις υπάρξει σε μια ελεύθερη σχέση είτε όχι, ξέρεις πως εδώ τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα. Οι περισσότεροι επιλέγουν αυτό το είδος της μη-δέσμευσης γιατί θέλουν να αποφύγουν τα περιττά δράματα και πολλές φορές καταλήγουν με περισσότερα. Θεωρητικά μια τέτοια σχέση μπορεί να δουλέψει τέλεια για δύο μη μονογαμικά άτομα, αλλά υπάρχουν αρκετά σημεία που πολλές φορές στην πράξη “χαλάνε”. Παρακάτω, λοιπόν, θα διαβάσεις τα κύρια μειονεκτήματα μιας ελεύθερης σχέσης.

1. Με ποιον θα περάσω τον ελεύθερο χρόνο μου;

Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και συνήθως όχι αρκετός, μια ελεύθερη σχέση αυτό που καταφέρνει είναι να στον ξοδεύει. Το να έχεις παραπάνω από έναν συντρόφους σε βάζει μονίμως στη διαδικασία να σκεφτείς με ποιον θέλεις να περάσεις το χρόνο σου. Και έτσι, στο τέλος καταλήγεις να παραμελείς τον εαυτό σου.

2. Και τα ΣΜΝ;

Το σεξ με πολλά άτομα αυξάνει τον κύκλο των ατόμων με τα οποία έρχεσαι μη άμεσα σε επαφή. Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα βρίσκονται πάντα σε έξαρση και όσο αυξάνονται οι παρτενέρ σου, αυξάνονται και οι πιθανότητες να κολλήσεις ένα από αυτά. Ακόμη και με τη χρήση προφυλακτικού.

Διάβασε τη συνέχεια στο Savoirville.gr

Περισσότερα από Καλή ζωή

Best of network

#shapegreece