Ιδιωτικές στιγμές στη σχέση: Πόσο σας ικανοποιούν;

Κάνε το τεστ και δες πόσο σας ικανοποιούν οι ιδιωτικές σας στιγμές.

18.02.2019

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

7 τέλειες ταινίες για του Αγίου Βαλεντίνου

Η κάθε ιδιωτική στιγμή ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μοιάζει με μυστικό κήπο που σφύζει από ζωντάνια και ενέργεια, αλλά και που χρειάζεται φροντίδα και προστασία από τις επιθέσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος, τα προσωπικά προβλήματα ή ακόμη και από τους φθοροποιούς «εισβολείς».

Πολλά ζευγάρια χάνονται μες στον λαβύρινθο της συνήθειας και των διαρκώς αυξανόμενων υποχρεώσεων, στη ρουτίνα της καθημερινότητας και των μικρών ή μεγάλων απογοητεύσεών τους. Άλλα επιστρατεύουν τις άμυνές τους και δίνουν σταθερά προτεραιότητα στην τροφοδότηση με ενδιαφέρον της σχέσης τους, γιατί γνωρίζουν πως, αν κάνουν αλλιώς, τα πράγματα μπορεί να εξελιχτούν -λίγο ως πολύ- δυσάρεστα.

Διάβασε επίσης: Τα 6 μυστικά των ευτυχισμένων ζευγαριών με έρευνες

Πώς θα περιέγραφες την ποιότητα των ιδιωτικών στιγμών στη σχέση σου;

Τους έχεις δώσει αρκετό χώρο για να αναπτυχθούν; Ή μήπως τις «φυλάς» βαθιά μέσα σου κρυμμένες σαν ένα πολύτιμο απόκτημα, που, κατά τη γνώμη σου, μόνο οι «ιδανικοί» έρωτες γνωρίζουν;

Κάνε το παρακάτω τεστ και ανακάλυψε πόσο σας ικανοποιούν οι ιδιωτικές στιγμές σας:

1. Ετοιμάζεσαι να φύγεις για Σαββατοκύριακο με το σύντροφό σου, όταν κάποιος καλός φίλος σε παρακαλεί να περάσετε για λίγο από το σπίτι του, προκειμένου να τον βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον υπολογιστή του. Εσύ:

Editor's Picks

Περισσότερα από Καλή ζωή

#shapegreece

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.