Πώς να στέλνεις σέξι μηνύματα στο κινητό για να τον τρελάνεις

Απογείωσε την κατάσταση με λίγες μόνο λέξεις.

13.12.2016

εχεις διαβασει

Πώς να στέλνεις σέξι μηνύματα στο κινητό για να τον τρελάνεις

Λίγο η ανάπτυξη της διαδικτυακής επικοινωνίας, λίγο η εξέλιξη της τεχνολογίας και να λοιπόν που το sexting πλέον έχει αποκτήσει… επιστημονική διάσταση. Και μιας και η αδρεναλίνη έχει περάσει πια και σε άλλα επίπεδα – και γιατί όχι, αφού το sexting μπορείς να το έχεις όποτε και όπου θελήσεις. Εν ολίγοις καμία σχέση δεν έχει με το πραγματικό σεξ-, ήρθε η στιγμή να γίνεις η μάστερ του είδους παίζοντας την ερωτική σας διάθεση -κυριολεκτικά- στα δάχτυλά σου.

Μπορεί το sexting να είναι μια εικονική διαδικασία, όμως μπορεί να σου χαρίσει εξίσου δυνατές συγκινήσεις. Αρκεί να παίξεις το παιχνίδι σωστά και να ακολουθήσεις τους ανάλογους κανόνες, που θα τους έχεις πάντοτε στο μυαλό σου ως απαράβατους.

1. Μην το κάνεις πριν την πρώτη συνάντηση τετ-α-τετ

Ιδίως αν “ψάχνεσαι” για κάτι πιο σταθερό είναι σχεδόν παράλογο να περιμένεις πως θα δώσεις στον άλλο την καλύτερη εντύπωση στέλνοντάς του ερωτικά μηνύματα προτού γνωριστείτε από κοντά. Όσο cool και ανοιχτόμυαλος είναι κάποιος, εξακολουθεί να έχει μέσα του βαθιά ριζωμένα κάποια στάνταρ που ποτέ, μα ποτέ, δεν θα αλλάξουν. Τουλάχιστον.

Διάβασε τη συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Editor's Picks

Περισσότερα από Καλή ζωή

Best of network

#shapegreece