Πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό; Oι celebrities σε συμβουλεύουν!

Jennifer Aniston, Rihanna, Anne Hathaway, Taylor Swift και πολλές ακόμη μοιράζονται τις συμβουλές τους για να προχωρήσεις μπροστά!

24.09.2018

εχεις διαβασει

Πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό; Σίγουρα δεν υπάρχει «σωστός» και «λάθος» τρόπος, αλλά όλοι οι τρόποι φαίνεται να συνδυάζουν το χρόνο, την υποστήριξη και… τη σοκολάτα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η διαδικασία αυτή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ευτυχώς, εκτός από τις 7 φάσεις που περνάει κάθε γυναίκα μετά τον χωρισμό – και θα σε βοηθήσει να τις αναγνωρίσεις – ή τα 12 βήματα που θα σε σώσουν μετά από έναν χωρισμό, υπάρχουν και οι celebrities που μοιράζονται τις δικές τους συμβουλές για να προχωρήσεις μπροστά. Τι έκαναν εκείνοι όταν βρέθηκαν στη θέση σου;

Jennifer Lopez: Αγάπα τον εαυτό σου

«Πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου πριν μπορέσεις να αγαπήσεις κάποιον άλλο. Πρέπει να εκτιμάς τον εαυτό σου και να πιστεύεις πως αξίζει τα πάντα. Μόλις καταφέρεις όλα αυτά θα μπορείς να έχεις μια υγιή σχέση».

Jennifer Aniston: Νιώσε τον πόνο

«Υπάρχουν πολλά στάδια πένθους. Στ’αλήθεια είναι λυπηρό να τελειώνει μια σχέση, αλλά όταν αποφεύγεις να νιώσεις πόνο γι’αυτό, τότε ο πόνος γίνεται μεγαλύτερος».

Rihanna: Να ξέρεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν

«Απλά πίστεψε ότι αυτό το «ράγισμα» της καρδιάς σου ήταν ένα δώρο. Κλάψε, αν θέλεις, αλλά να ξέρεις πως δεν θα κρατήσει για πάντα. Θα βρεις την αγάπη ξανά και θα είναι ακόμα καλύτερα. Μέχρι τότε, απόλαυσε αυτό που είσαι».

Madonna: Ρίξτο στη δουλειά

«Νομίζω ότι η δουλειά με έσωσε και είμαι ευγνώμων γι’αυτό».

Anne Hathaway: Θυμήσου ότι δεν θα τελειώνει πάντα έτσι

«Ήταν μια κακή σχέση και ένας κακός χωρισμός. Ναι, είχα μια κακή εμπειρία αγάπης, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φοβάμαι μια καινούρια εμπειρία αγάπης».

Cameron Diaz: Θυμήσου όλη την αγάπη που έχεις να δώσεις

«Θα προτιμούσα να πληγωθώ πολλές φορές, αντί να μην αγαπήσω ποτέ ξανά. Έχω τόση αγάπη να δώσω, δεν είμαι άδεια, είμαι γεμάτη αγάπη και ό,τι σε πονάει δείχνει την ικανότητα σου να αγαπάς».

Eva Longoria: Να ξέρεις ότι θα ξαναβρείς την αγάπη

«Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να είμαι θυμωμένη με τις σχέσεις. Αλλά δεν είμαι. Η αγάπη δε δούλεψε με αυτό τον άνθρωπο. Αλλά θα δουλέψει με κάποιον άλλον».

Taylor Swift: Δημιούργησε νέες συνήθειες

«Όσο περισσότερο ζεις τη ζωή σου και δημιουργείς νέες συνήθειες, τόσο πιο εύκολα θα συνηθίσεις το γεγονός ότι δεν λαμβάνεις πια μηνύματα κάθε πρωί και κάθε βράδυ με «καλημέρα γλυκιά μου» και «καληνύχτα μωρό μου». Αντικαθιστάς τις παλιές συνήθειες με νεές συνήθειες».

Alexa Chung: Μην κόψεις τα μαλλιά σου. Αγόρασε ένα κραγιόν.

«Τα μαλλιά σχετίζονται άμεσα με το πώς νιώθουμε και οι περισσότερες κάνουν κάποια δραστική αλλαγή μετά από έναν χωρισμό. Η δική μου συμβουλή είναι να μην αγγίξεις τα μαλλιά σου. Αντί γι’αυτό, αγόρασε ένα κραγιόν και φίλησε πολλούς ανθρώπους».

Περισσότερα από Καλή ζωή

Αστρολογικές προβλέψεις: Tα ζώδια της εβδομάδας

Ποιες είναι οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα που ξεκίνησε;

Emily Skye: Το #1 που λέει στον εαυτό της όταν αισθάνεται έτοιμη να τα παρατήσει

Μερικές φορές λίγο θετικό self-talk είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Τι να κάνεις αν έχεις άγχος για την πεσμένη σου απόδοση στο γραφείο
Τι να κάνεις αν έχεις άγχος για την πεσμένη σου απόδοση στο γραφείο

Πώς θα ξεγνοιάσεις οριστικά από το λεγόμενο «σύνδρομο του απατεώνα» σε τρία απλά βήματα.

Δωρεάν σεμινάριο coaching από την Global Academy of Coaching

Η μόνη διαπιστευμένη από την International Coach Federation σχολή coaching σε Ελλάδα και Κύπρο, σε καλεί σε ένα σεμινάριο που θα σου αλλάξει τη ζωή.

άγχος και ζώδια
Άγχος και Ζώδια: Τι να κάνεις για να διώξεις το στρες ανάλογα με το ζώδιο σου

Εισπνοή, εκπνοή και απόλαυσε όλα αυτά που προτείνει το Shape.

#shapegreece