Τα πράγματα που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι και μισεί κάθε γυναίκα

Οι συντάκτες του Αskmen.gr καταγράφουν όλα αυτά που μας… ενοχλούν

24.11.2016

εχεις διαβασει

Πότε κάνουμε το καλύτερο σεξ σε μια σχέση;

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα στο Facebook μάλλον τα κάνεις κι εσύ. Μια βεβιασμένη κίνηση, μια λάθος κουβέντα, μια άκυρη έκφραση και την έχεις ξενερώσει. Διάβασε, μάθε κι επανέλαβε..

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν οι άντρες με τις γυναίκες να τα αποδοκιμάζουν. Το να αφήσεις ανοιχτή την οδοντόκρεμα ή το καπάκι της λεκάνης στην τουαλέτα είναι πολύ μικρά μπροστά σε αυτά που μπορεί να κάνεις στο κρεβάτι και να την ξενερώνουν πραγματικά.

Σύμφωνα με μια διαδικτυακή έρευνα που έγινε μέσω Facebook οι απαντήσεις των γυναικών στο τι είναι αυτό που τις χαλάει να κάνει ο σύντροφός του στο κρεβάτι έχουν ως εξής:

  • Όταν προσπαθείς να επανεφεύρεις στάσεις που προφανώς έχεις δει σε κάποια ιστοσελίδα και εκείνη καταλήγει να κάνει κατακόρυφο ενώ εσύ της λες «το λατρεύεις αυτό μωρό μου, έτσι δεν είναι;» Η απάντηση είναι όχι.
  • Όταν είναι πάνω σου και εσύ την καρφώνεις με ένα ηλίθιο βλέμμαενώ εκείνη απλά κλείνει τα μάτια της και ελπίζει για το καλύτερο.
  • Το να της ζητήσεις να σου φορέσει το προφυλακτικό. Αλήθεια τώρα;
  • Το να την χτυπάς πολύ δυνατά στα οπίσθια. Πίστεψε με θέλει να γυρίσει και να σου χώσει μπουνιά στη μούρη.
  •  Το να την ρωτάς αν της αρέσει κάτι. Μήπως είναι καλύτερα να μην μιλάς και να παρατηρήσεις αν το απολαμβάνει πραγματικά;

Για τα υπόλοιπα πράγματα που μισούν οι γυναίκες στο κρεβάτι, κάνε κλικ στο AskMen.gr

[related id="68832"]

Περισσότερα από Καλή ζωή

Best of network

#shapegreece