7 τέλειες ταινίες για του Αγίου Βαλεντίνου

Αν θέλετε να απολαύσετε μια χαλαρή βραδιά στον καναπέ, επιλέξτε μία από αυτές τις διαχρονικές ταινίες.

14.02.2020

εχεις διαβασει

7 τέλειες ταινίες για του Αγίου Βαλεντίνου

Αν η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για εσένα, δεν μεταφράζεται σε ακριβά γεύματα, ωστόσο θέλεις να την περάσεις μαζί με το σύντροφό σου και να κάνετε κάτι χαλαρό και όμορφο, ίσως αυτή είναι η ευκαιρία να… αράξετε στον καναπέ και να απολαύσετε μια ρομαντική ταινία (μαζί με το αγαπημένο σας delivery).

Διάβασε επίσης: Μήπως να φτιάξεις και το πιο ωραίο κέικ σοκολάτα για το Βαλεντίνο σου (έτοιμο σε 2 λεπτά μόνο);

Το πώς θα τον πείσεις δε το γνωρίζουμε, αλλά έχουμε να σου προτείνουμε τις καλύτερες ταινίες για του Αγίου Βαλεντίνου, ελπίζοντας πως θα τα καταφέρεις.

1. When Harry Met Sally

Η αγαπημένη μας ατάκα από την ταινία: «Ήρθα εδώ απόψε γιατί όταν καταλαβαίνεις ότι θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου με κάποιον άνθρωπο, θέλεις αυτή η ζωή να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό…»

2. Pretty Woman

Η αγαπημένη μας ατάκα από την ταινία: «Και τότε στα παιδικά μου όνειρα ερχόταν ο ιππότης σε ένα άσπρο άλογο… Και εγώ τον χαιρετούσα. Και ανέβαινε στον πύργο για να με σώσει. Αλλά ποτέ σε αυτό το όνειρο δεν ήρθε ο ιππότης να μου πει: «Έλα μωρό μου, θα σε τακτοποιήσω σε μία τέλεια πολυκατοικία..»

3. Sleepless in Seattle

Η αγαπημένη μας ατάκα από την ταινία: «Η μοίρα είναι κάτι που έχουμε επινοήσει γιατί δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι τυχαία».

4. The Notebook

Η αγαπημένη μας ατάκα από την ταινία: «Δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι πολύ δύσκολο. Θα χρειαστεί να το προσπαθούμε κάθε μέρα, αλλά θέλω να το κάνω αυτό, γιατί σε θέλω, θέλω τα πάντα από σένα, για πάντα, για κάθε μέρα. Εσύ και εγώ… κάθε μέρα»

5. Love actually

Η αγαπημένη μας ατάκα από την ταινία: «Όποτε πέφτω ψυχολογικά με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο, σκέφτομαι τις αφίξεις στο αεροδρόμιο του Heathrow: Η παγειωμένη άποψη θέλει τους ανθρώπους να ζουν σε ένα κόσμο απληστείας και μίσους, αλλά εγώ δεν το βλέπω αυτό. Εμένα μου φαίνεται ότι η αγάπη είναι παντού… Μπαμπάδες και γιοι, μαμάδες και κόρες, άντρες και γυναίκες, ερωτευμένα ζευγάρια…»

6. Notting Hill

William: “Ζω στο Notting Hill. Εσύ ζεις στο Beverly Hills. Όλοι στον κόσμο ξέρουν ποια είσαι εσύ, εμένα η μαμά μου ξεχνάει ακόμα και το όνομα μου.”

Anna: “Είμαι απλά ένα κορίτσι, που στέκεται μπροστά από ένα αγόρι, που του ζητάει να την αγαπήσει…”

7. Casablanca

Η αγαπημένη μας ατάκα από την ταινία:”Δεν μπορώ να το παλέψω άλλο. Έφυγα από σένα μία φορά, δεν μπορώ να το ξανακάνω. Δεν ξέρω τι είναι σωστό πλέον. Πρέπει να σκεφτείς και για τους δυο μας. Πρέπει να σκεφτείς εσύ για όλους μας.”

Editor's Picks

Περισσότερα από Καλή ζωή

Best of network

#shapegreece