Tέλειο σεξ κάθε μέρα για ένα μήνα! (Εβδομάδα 1η)

Tέλειο σεξ κάθε μέρα για ένα μήνα! (Εβδομάδα 1η). Πώς μπορείς να κάνεις αυτό τον μήνα τον πιο ερωτικό από όλους!

24.12.2013

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Tέλειο σεξ κάθε μέρα 
για ένα μήνα! 
(Εβδομάδα 1η)

Εβδομάδα 1η
 

Tέλειο σεξ κάθε μέρα 
για ένα μήνα! 
(Εβδομάδα 1η)
 

Ημέρα 1η: Πάρε τον έλεγχο

Την πρώτη μέρα της περιόδου σου νιώθεις εξωστρεφής και τολμηρή, λόγω της αύξησης της ωκυτοκίνης, της τεστοστερόνης και των οιστρογόνων, ορμονών που σου προκαλούν αίσθημα ευφορίας. Όταν κάνεις σεξ κατά τη διάρκεια της έμμηνης ρύσης, μειώνονται οι πόνοι της περιόδου και οι κράμπες. Οι γυναικολόγοι υποστηρίζουν ότι μέσω του οργασμού αυξάνεται το αίσθημα ευφορίας, το οποίο ανακουφίζει από τον πόνο. Αν έχεις μεγάλη ροή, απόφυγε να κάνεις σεξ. Αν επιλέξεις να κάνεις, τότε τηρείτε τους κανόνες υγιεινής και χρησιμοποιείτε προφυλακτικό.

 

Ημέρα 2η: Κάνε αισθησιακό σεξ

Νιώθεις καλά επειδή τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη συνεχίζουν να αυξάνονται σήμερα. Τα οιστρογόνα εντείνουν και τις πέντε αισθήσεις, οπότε τα φιλιά σού φαίνονται πιο έντονα και ο σύντροφός σου πιο ελκυστικός, κάτι που καθιστά το σεξ μια εμπειρία νου και σώματος. Άναψε κεριά, βάλε αργή μουσική και ικανοποιήστε ο ένας τον άλλο από την κορυφή ως τα νύχια.

 

Μέρα 3: Κανάκευσέ τον

Η αύξηση της τεστοστερόνης ενισχύει την εμπιστοσύνη σου στο δεσμό σας και κάνει όλες τις ενοχλητικές συνήθειες του καλού σου λιγότερο… ενοχλητικές. Γι’ αυτό χάρισέ του ένα αισθησιακό μασάζ. Είναι βέβαιο ότι θα σου ανταποδώσει τη χάρη.

 

Ημέρα 4η: Σκέψου δημιουργικά

Είναι γνωστό ότι το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σού δίνει δημιουργικές ιδέες και σήμερα η μικρή αύξηση στα οιστρογόνα και την τεστοστερόνη αυξάνουν τις πιθανότητες να χρησιμοποιήσεις αυτή την πλευρά του μυαλού σου. Νιώθεις πιο εφευρετική όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων ή τις ιδέες που έχεις. Η δημιουργικότητά σου θα φανεί και στην κρεβατοκάμαρα.

 

Ημέρα 5η: Γίνε ανταγωνιστική

Μπορεί το δεξί ημισφαίριο να είχε τον έλεγχο χθες, σήμερα όμως τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη αυξάνονται ακόμη περισσότερο, δίνοντας το πηδάλιο στο αριστερό, αναλυτικό, ημισφαίριο του εγκεφάλου. Η τεστοστερόνη σε κάνει, επίσης, ανταγωνιστική. Εκμεταλλεύσου το, προσκαλώντας τον σε ένα άτακτο παιχνίδι, όπως το strip poker. Αν κερδίσεις, θα κερδίσει και η λίμπιντό σου: σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση The Journal of Evolution and Human Behavior, όταν νικάς έναν άνδρα, αυξάνονται τα επίπεδα τεστοστερόνης σου κατά 49%, κάνοντάς σε ακόμη πιο ερωτική.

 

Ημέρα 6η: Έλα πιο κοντά στο σύντροφό σου

Τώρα πια νιώθεις ήρεμη, λογική και έχεις πολύ πιο καθαρό μυαλό. Τα οιστρογόνα αυξάνονται και πάλι, κάτι που σε κάνει πιο κοινωνική και ευφραδή. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την άνεσή σου με τα λόγια και πες στο σύντροφό σου γιατί τον αγαπάς. Θα το εκτιμήσει με το παραπάνω.

 

Ημέρα 7η: Συγχρονίστε τη λίμπιντό σας

Είσαι ακόμα κάπως πολυλογού λόγω των αυξημένων επιπέδων των οιστρογόνων, ενώ έχει εκτοξευθεί και η ενέργειά σου. Κι αφού οι άνδρες συνήθως έχουν όρεξη για σεξ το πρωί (η τεστοστερόνη τους φτάνει στο ζενίθ εκείνη την ώρα), επωφελήσου από αυτή την έξτρα αδρεναλίνη και μπες μαζί του στο ντους.

Tέλειο σεξ κάθε μέρα 
για ένα μήνα! 
(Εβδομάδα 1η)

 

Editor's Picks

Περισσότερα από Καλή ζωή

Best of network

#shapegreece